Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 9
eliza_cri spune:
bueii harnicutelor pai eu azi de dimineata va gasi la 38 acum la 39..uff greu cu recuparatul...
joana felicitari pentru minunile la dublu
sa stai cumintica sa fiti bine...am avut o prietena care toata sarcina a avut prob aceasta cu placenta cand se lipea cand se dezlipea pala la urma a fost ok 
[rea]ana-oam trimis pm..pai zic in week-end sa ne vedem sambata, duminica evitam centrul daca se poate ...duminica la 18.00 in fata la fantanile arteziene de la biserica din centru e ok?...da si tu sugestii le acceptam cu drag..si eu m-am uitat la poze nu te cunosc ![]()

bravegirlmulta sanatate va doresc si multe plante si tot ce tine de homeopatie poate te vor ajuta 
mirunam[/red]draguta ca deobicei va pupam 

10+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
eliza_cri spune:
sincera sa fiu nush ce are de aparu asa mesajul in cdt-le in care am editata mesajul si nu am vazut nici o buba..mama ei de mozzzzzzila
a si vb de sefi sa va zic ce directoare am avut eu..dupa ce a murit Pavel a avenit la mina ca vai domle dau note prea mici pentru ca sunt geloasa pe celelate femei ca au copii poftim explicatie desi se stia ca asa dau note de 3 ani de zile da nah...lumeee a fost cel mai oribil an al mue in invatamant apoi am si plecat la alta scoala...mult mai bine
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
douradoudou spune:
haha la mail-ul cu femei din toata lumea au pus la femeia evreica poza unei libaneze:haifa -cantareata
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
douradoudou spune:
ahhaaa nu mai pot de rassssssssssss...e adevarata aia cu plapuma????????incredibil
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
ela2233 spune:
buna seara
venim si noi acum dupa mult timp in care nu am scris, de citit am citit printre randuri cand am putut, ce sa fac daca domnisoara nu ma lasa :)
am trecut repede pe aici sa va spunem ca am fost la doctor astazi si ne-a spus ca vom avea un baietel, frumoasa veste azi de ziua lui tati![]()
va pup si numai bine
7 sapt
mihai david
+
andreea raisa (16.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
"http://lbdf.lilypie.com/yTDRp2.png"
http://lb2f.lilypie.com/Wmftp2.png
sugubina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn buna dragi gravidute ![]() eu fac ce fac si nu mai reusesc sa va citesc din urma. Cred ca am de recuperat vreo 10 capitole ![]() faza e ca am fost iar internata in spital, pt tratament de mentinere. oricum vin cu vesti aburinde acu trebuie sa stau cumintica in pat, fiindca avem o decolare de placenta de 1 cm si ceva. pup toate gravidutele ![]() ![]() ![]() 12+ viitoare mami de gemeniForever,Michael |
Uraa inca cineva cu gemeni! Ce frumos! Si eu o sa am. Cand ai aflat? la cate sapt?
sugubina
+11
ana_o spune:
Iubitul meu a pierdut trenul... m-am bosumflat toata...
Nu mai merg la nicio Craiova.
Pana la urma ce s-a decis? 5 iunie? Eu n-o sa pot atunci, suntem la Timisoara, pentru echo de 18 sapt. Uf...
Ana
16
sugubina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JoAnn Fetelor ![]() multumesc de felicitari ![]() pana la 11 sapt nu am stiut ca sunt 2, fiindca sunt pozitionati astfel incat la eco transvaginala se vedea doar unul. dar joia trecuta dr. a observat ceva si a zis sa facem si eco abdominala si... surpriza ![]() au aceeasi placenta, dar fiecare cu saculetul lui . cred ca sunt identici . ma mai informez . 12+ viitoare mami de gemeniForever,Michael |
Si la mine la fel-sunt in aceiasi placenta dar au saculeti diferiti! La mine la 7s i s-a parut ca vede ceva si i-a si descoperit; mi-a facut si eco transvaginala si apoi pe burta;s-au auzit si inimioarele.
sugubina
+11
beatrice75 spune:
Fetelor, eu am castigat o invitatie la BABY EXPO!
Nsh, cica nu e bine sa cumperi dinainte, dar eu deja am cumparat ceva, nu m-am putut abtine, iar daca merg la expo, sigur mi se mai lipesc degetzelele de ceva. 
14+
Mami de baiat