Maternitatea Giulesti / 2010

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinrox spune:

buna ... rau ca nu poti sta cu bebe ... nu inteleg de ce se intampla asa la alte maternitati iti lasa bebelusul in camere cu tine in patut special ... nu cred ca o sa-mi vina sa-l las

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Din cate stiu, la Giulesti saloanele sunt mari 5-8 paturi. Nu au cum sa mai puna si 5-8 paturi de bb-i si chiar daca le-ar pune, nu cred ca ar fi prea ok pt copii cu atatea mame si vizitatori in jur. La un moment dat au incercat sa faca un salon cu 4 paturi de mame si 4 de bb-i. In afara de spatiu suficient, paturi, mai trebuie si instalatia sanitara adaptata (copiii sunt spalati in alta chiuveta decat cea pt mame). In plus mai apare si problema personalului: exista o singura asistenta la copiii "normali" (adica nu prematuri) si daca vine la salon sa vada bb-ul, lasa singuri ceilalti copii.
Eu am nascut amandoi copiii la Giulesti si n-am suferit ca nu erau cu mine. Asa am avut si eu timp sa imi trag sufletul. Dupa doua nopti in spital, i-am avut tot timpul cu mine si zau ca uneori ar fi fost bine sa-i mai tina cineva cateva ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela1984 spune:

hello!
eu am nascut la giulesti cu dr cristescu care a fost f ok.
preturile sunt la modul fiecare da daca poate si cat poate.

eu am fost multumita. va stau la dispozitie dc aveti intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela1984

hello!
eu am nascut la giulesti cu dr cristescu care a fost f ok.
preturile sunt la modul fiecare da daca poate si cat poate.eu am fost multumita. va stau la dispozitie dc aveti intrebari
Niste impresii despre spital si despre personalul de acolo (asistente, moasa etc) ne spui si noua? Ai stat in rezerva sau in salon? Multumim! DPN 20 apr 2011Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela1984 spune:

raluca,

eu am fost multumita aproape de tot personalul. Moasele sunt f ok, atente vb frumos cu tine, te incurajeaza ( nota 10). medicul la fel - toti medici de fapt am vazut si medici care veneau des la pacientele lor si erau f draguti cu ele ( am avut travaliu de 12 ore deci am vazut destule in sala de nastere).

eu am stat intr-un salon de 4 paturi, cu grup sanitar, frigider. era curat si aveai confort ceva mai mare decat in saloanele cu 9 -10 paturi.

nu am fost f multumita de asistentele de la bebelusi, erau destul de nervoase si nu aveau rabdare sa-ti arate prea multe lucruri. nici neonatologul nu mi s-a parut prea amabil. ( ei erau in regula dar nu se ridicau la nivelul personalului din sa la de nasteri).

tinand cont ca eu am nascut cu cateva zile inainte de tragedie nu pot sa va spun cum stau lucrurile acum. sigur s-au schimbat si conditiile dar si atitudinea personalului ( cred ca in bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Buna ziua si multa sanatate tuturor mamicilor de pe acest forum....
pt a deveni mamica tb mai intai sa rezolv unele probleme, de aceea va solicit ajutorul pe aceasta cale.
1. pe cine imi puteti recomanda de la Giulesti pt probleme legate de fertilitate si care in acelasi timp sa fie si disponibil, atent cu pacientele (nu repezit)?
2. dr Cristescu se ocupa si de probleme legate de fertilitate? unde este cabinetul dl dr si la ce numere de telefon poate fi gasit?
Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cossmi spune:

Bine v-am gasit dragi mamici!

Sunt o viitoare mamica cu un bebel de 8 saptamani. Am vazut ca purtati o discutie foarte interesanta pe diverse teme, in legatura cu Maternitatea Giulesti.
Motivul pentru care imi doresc sa vorbesc cu voi este acela ca sunt mutata in Bucuresti de 1 an jumatate, nu cunosc pe nimeni care sa imi recomande un medic bun ( nu am prietene care sa fi nascut pana acum), asa ca singura mea solutie a fost sa citesc forumuri intregi.
Asa am ajuns sa il aleg pe Dr Ion Ionut sa imi asiste sarcina. Problema este ca nu va fi in tara in perioada in care ar trebui sa nasc :( si nu imi doresc sa fiu monitorizata de un dr si sa nasc cu un altul, care nu imi cunoaste evolutia sarcinii. Asa ca, dupa numeroase cautari pe forumuri, l-am ales pe dl Dr Tarpan ( imi doresc sa nasc la Giulesti, am auzit ca personalul este foarte bine pregatit ). M-am programat la dr Tarpan pe 8 martie si acum va cer mai multe pareri despre el. Cum e, cum merg consultatiile, cum a mers nasterea...
Va rog mult sa imi scrieti chiar si cate un rand cand aveti timp, deoarece nu cunosc nicio pacienta de-a lui si nici nu am foarte multe notiuni despre ce inseamna o sarcina ( ca si costuri si analize )

Va multumesc anticipat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dr. Tarpan nu mai face nasteri la Giulesti. Doar la Euroclinic.

Finei mele i-a urmrit toata sarcina si la 38 de saptamni (in decembrie 2010) a anuntat-o ca nu mai asista nasteri la Giulesti. Ea nu a vrut sa nasca la privat si atunci s-a dus pe ultima suta de metri la dr. Moisa cu care a si nascut, desi il vazuse doar 1 data inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

am nascut amandoi copiii la Giulesti cu dr Moisa, am fost ff multumita de dr.
Spitalul este ok, intr-adevar asistentele de la copii sunt varza si sora sefa de la lauzele de la cezariana, dar in rest ok.
nu am avut niciun fel de problema cat am stat in spital dupa nastere.
Si la Giulesti am tot fost internata pe parcursul sarcinii cu al doilea copil, probleme cu sarcina, de 4 ori am fpst internata si niciodata nu am fost trata rau.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niki81 spune:

Bonjurel dragi mamici si eu sunt o mamica care si-a adus minunea pe lume la Giulesti -17oct2010 cu Dr Cristescu. Mie dr mi s-a parut inainte de dr, om, profesionist si o pers care stie sa te scoata din emotiile momentului. Eu pot spune ca am avut ocazia sa am langa mine vro 4medici rezidenti, 3-4 asistente + 2 medici...asta pt ca m-am incapatanat sa nasc natural desi la 1.55 ai mei si la mijlocelul meu de vispe (de atunci..ca acum...) ei si pt k toti nu credeau ca voi ajunge sa nasc natura ci in final voi aj la cezariana am avut ocazia sa-i am alaturi. Pesonalul de la nasteri...niste oameni extraordinari si f f bine pregatiti. Eu m-am internat dim la 9 si seara la 7.15 am nascut in cond in care membranele mi s-au rupt la 17. Asta a fost la nastere, la salon....ziceai deja ca esti in alta lume....asistenta de pe tura n-a trecut toata noapte prin salon...dei puteai sa mori si sa invii de enspe ori. Personalul de la bb-ei...extrem de inuman. Eu una am avut si altercatii cu una d acolo...pt k au pretentia (sunt la primul copil) sa stii u tot ce trebuie facut...si mai mult decat atat se asteapta ca, copilul sa fie alaptat desi ei erau ghiftuiti cu lapte praf sau glucoza inainte...trist...abia asteptam sa plec de acolo...ba m mult pe mine m-au speriat ingrozitor cand mi-au spus ca am canalel infundate si nu voi putea niciodata s-mi alaptez copilul...ba chiar sa va dau un ex. pt k deja aveam lapte pt bb (el nu manca pt era indesat cu lapte praf inainte desi ajungeam intotdeauna inainte cu 10-15min fata d h de alaptare tocmai k sa nu le mai las sa ii dea sa manance ele sa incerc sa-l alaptez) le-am rugat sa-mi dea voie s fol pompa de san (sunt obligate sa te lase) dupa mutre si mutre m-au lasat insa mi-au spus de la bun inceput k ce iese din san nu va aj la copil...desi stiti cat de imp sunt si alea cateva picaturi....in fine...dupa ce am resuit sa scot ceva..le-am indesat in buzunar 10lei...si surpriza laptele a aj la copil. Concluzia o trageti voi :(...Oricum nu erau in stare sa arate nimc unei mamici novice. Neonatologul...f ok.. Dr Nanea..mi s-a parut un medic f bun si care statea si explica fiecarei in parte si pe intelesul fiecareia.
Cam atat va pot spune despre Giulesti....concluzia mea: chiar daca nu va puteti alapta copii si plecati acasa cu ei asa (eu una asa am procedat) plecati. Eu habar n-aveam cum sa-mi tin copilul cand am plecat da pai sa-i dau sa manance si imediat ce am iesit din spital a inceput sa sughite, am parcat masina si am incercat disperata sa-i dau sa manance si am si reusit. Deci nu va speriati dk nu va ies toate acolo...acasa, in intimitatea vostra si confortul caminului vostru o sa va reuseasca toate, va asigur.
Va doresc o sarcina usoara/nstere usoara si sa va bucurati de tot ce va oferii bebeii vostri.

Mergi la inceput