Maternitatea Giulesti / 2010

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roll spune:

Multumesc florinrox, am reusit sa ma programez sapt viitoare.Aveam numarul dar nu reuseam sa vorbesc cu asistenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Eu am nascut pe 6 Octombrie(cezariana) si pot sa spun ca totul a fost perfect!Am inteles ca zilele astea incep renovarile in forta si ca se vor desfasura/fiecare aripa in parte.
Oricum,zona aia in care s-a intamplat tragedia,e complet renovata-arata..occidental.La fel si ATI-ul,salile de op.
Nastere usoara!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!
Spune-mi, te rog si mie niste preturi de actualitate, pentru Giulesti - dr, anestezist, moasa, asistente etc. Cu ce medic ai nascut? De Dorobantu Magdalena stii ceva? Multumesc mult! DPN 20 apr 2011Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

florinrox eu am nascut ambii copii cu dr. Mitran. am fost multumita de colaborare.
el e adeptul nasterii naturale cu epidurala.

Mergi la inceput

Cine a nascut de curand la Giulesti, imi puteti spune si mie cam care sunt preturile de pe acolo? Si cum e personalul? Copiii stau cu mamele in saloane? Exista rezerve? Si in cazul in care aleg sa stau in rezerva, copilul va sta cu mine, sau tot separat?Multumesc mult! DPN 20 apr 2011Poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinrox spune:

buna se pare ca nu a nascut nimeni de curand la Giulesti si eu sunt interesata de aceste lucruri eu nasc in februarie 2011

Mergi la inceput

zozela a nascut in octombrie dar probabil nu mai intra prea des pe forum acum. Macar poate o sa aflu impresii de la tine, eu nasc in aprilie. DPN 20 apr 2011Poze:

Mergi la inceput

buna... probabil o sa avem prea multa activitate cu bebelusul si nu mai putem intra pe forum...dar o sa fac tot posibilul sa va zic cum au decurs lucrurile....

Mergi la inceput

buna.. nu stiu daca am postat bine intrebarea mea aici dar ma poate ajuta cineva cu un raspuns .... daca eu pe 15 decembrie intru in concediu prenatal cand primesc bani pe concediu?tot pe 15 cand duc concediul la firma? si in ianuarie tot pe 15 trebuie sa duc concediul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinrox

buna.. nu stiu daca am postat bine intrebarea mea aici dar ma poate ajuta cineva cu un raspuns .... daca eu pe 15 decembrie intru in concediu prenatal cand primesc bani pe concediu?tot pe 15 cand duc concediul la firma? si in ianuarie tot pe 15 trebuie sa duc concediul?

in data de 15 iti va taia medicul de familie fila de concediu, si in zilele urmatoare o duci la serviciu. banii pt concediu ii primesti in ziua de salariu. in lunile urmatoare poti sa iti fila de concediu oricand in cursul lunii si sa o trimiti la serviciu, pe aceaste file va scrie continuare la primul certificat. banii ii vei primi in ziua de salariu.
in caz ca mai ai de efectuat zile de concediu de odihna, efectueaza-le inainte sa intri in concediul prenatal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ralucutza,ti-am raspuns la PM!

Si-nu-nu conteaza daca stai in rezerva sau salon obisnuit,BB nu sta cu mama.

Nastere usoara tuturor!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput