Maternitatea Giulesti / 2010

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

sunteti sigure ca dr Tarpan nu mai asista nasteri la giulesti?
am nevoie de o informatie exacta, pls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Imi spuneti si mie, va rog, cum ati ajuns la medicul Ciprian Cristescu? Si in cat timp ati reusit sa va programati si unde?

multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Tot citesc si vad ca parerile sunt impartite..Am nascut in octombrie 2010 la Giulesti-cezariana-iar asistentele de la bebei(altele decat cele de la cei nascuti natural),cat si as.sefa de la lehuze,au fost de nota 10+!!Celei din urma i-am varat 50ron in buzunar,la plecare..cu greu.Cele de la bebei nu au luat 1 leu..Am optat pt rezerva cu plata-50ron/noapte,2 paturi in rezerva,frigider si tv.
Nastere usoara si rabdare si determinare pt experienta cu alaptarea.Asta depinde numai de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela1984 spune:

Tarpan sigur nu mai este la Giulesti. la Cristescu eu am ajuns pt ca mi l-a recomandat Tarpan.

poti sa iti faci programare la el si la particular la ACADEMICA. dupa care vedeti voi ce si cum.
bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

A mai nascut cineva natural la Giulesti in ultimul an?
Cum arata etajul II ? Am inteles ca s-a mai renovat dupa tragedie.
Care mai e atmosfera cu personalul?

Eu am nascut natural in 2002 si 2005 si sper sa reusesc din nou natural in 2012. Intre 2002 si 2005 a fost o mare schimbare in bine in atitudinea personalului si in faptul ca in 2005 era o masa de nastere noua, am nascut intr-o pozitie semi-ridicata, a fost excelent. Din pacate nu mai am informatii mai noi.

Va multumesc anticipat.

Lav 12s

Mergi la inceput