Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

beatrice, imi pare rau sa aud de hipo. Ai grija de tine si cu mult curaj inainte! Ai razbit pana aici, vei razbi si mai departe! Mult nu mai e pana in saptamana 20.Timpul trece repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Panseluta tu ai dreptate cu chisturi si Diphe..numai ca la mine a fost asa;operata clasic...ovarul cu chsitul mare este salvat zice medicul..dar a mai ramas ceva din el..care nu cred ca mai produce ceva,...si pe celelalt ovar aveam un chist de 13 mm pe care nu l-a scos caci a considerat ca trece cu tratament..

Deci..ma pot considera un caz ratat..cu operatie nereusita..
ce pot face???
Ma gandesc in toate chipurile...si sper sa ma ajute Dzeu sa nu mai creasca acest chsit si sa fac un bebe..

M-am operat si la un medic cunoscut de la Municipal..nu la oricine..dar..se pare ca la mine nu a fost cu noroc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

lalely, nu este recomandat sa iei medicamente ca sa-ti vina. Trebuie sa lasi organele sa-si reia singure functia. Cum tu ai avut o inhibare mai lunga, e posibil ca si menstruatia sa apara mai tarziu. Important este sa aiba efectul dorit. Iti dorect cat mai repede .

Mergi la inceput

Tinuta78 o sa astept...sper sa vina el de buna voie si nesilit de nimeni...
Acum vom vedea daca va fi asa.In cazul in care nu vine..sun medicul...

Multumesc mult tuturor fetelor care ne ajuta cu sfaturi...

PS:la cat de cald este afara ..as manca o inghetata..dar este interzisa..asa ca ....lasaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Buna !Va multumesc pentru raspunsuri.Eu am facut ultima injectie pe 10.maiAm fost operata clasic anul trecut .am avut 2 chisturi mari ,pe ambele ovare - unul de 7 cm si altul 5 cm.Un ovar a ramas aproape intreg dar cel drept aproximativ 25%.AM si uterul f mic si trompele 100%permeabile.Dupa operatie am luat contraceptive dar am reactional aberant.Am luat mycrogyn si am sangerat f tare,am luat alte contraceptive si am facut chisturi functionale f mari .credeam ca ma operez din nou.chisturi de 8 cm ,functionale, le faceam in 2 saptamani.eram non stop in urgenta.Cu dipherelinul a fost bine .Reactii adverse sunt dar nimic nu se compara cu durerile de anul trecut-lesinam de durere.
m-am cam lungit dar povestea mea este si mai lunga....
Dupa dipherelin daca totul este OK ma duc la Sibiu pentru Fiv.Eu nu am facut analize hormonale inainte de tratament.Voi ati facut?
La sb nu poti incepe procedurile fara analize la zi.
Inainte de operatie am avu CA - 53,58.
Va pup!

Mergi la inceput

Bafta la FIV missipi.
Sa intri sa ne impartasesti si noua impresii apoi..te asteptam aici alaturi de noi sa ne spui ca ai invins aceasta boala urata si ca ai un samburel in burtica.
Si as dorii un FIv daca mi-as permite...
Dar cum nu se poate doar sper si ma rog ca Dumnezeu sa-si plece ochii catre mine si sa-mi aduca un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdalena78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Magdalenatu stii ca ai ovulat la 50 zile pt ca ai facut monitorizari sau teste de ovulatie???

Eu nici macar nu stiu cum o sa-mi dau seama..organismul meu pare inca neschimbat..adica aceleasi reactii ca si pana acum..cd faceam injectii...

Nu am facut monitorizari, ci dupa secretie, dupa mucus si dupa durerile de ovare.

Dupa tratament, am fost la ecograf si numai aveam nici un chist nimic pe ovare, lucru bun.
Si tin sa specific ca cm-ul m-a tinut acum doar 3 zile, fata de 7-8 zile inainte de operatie si de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Sper sa fie bine cu FIV-ul dar mai este cale lunga pana acolo.Am pierdut ceva timp deoarece daca aveam analizele facute incepeam procedurile imediat dupa ultima injectie.
Dar vreau sa va intreb despre ce dieta este vorba? Nu am apucat sa citesc mai mult din urma dar se amintea si de dieta.In ultimul timp si eu am grija ce mananc dar daca este ceva specific ,va rog sa-mi spuneti si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Ffncy eu am facut Dipherelyn de trei ori a cate trei fiole in perioada de doi ani jumate si menstra a revenit diferit de fiecare data .La primele fiole a revenit la 32 de zile stiu cam devreme dar asa a reactionat organismul meu .A doua oara la 76 de zile si a treia oara la 98 de zile deci depinde de organism .Prima data cand am facut injectiile nu am simtit efectele adverse mai deloc dar la celelalte doua am avut bufeuri si insomnii foarte puternice

Mergi la inceput

Neata fetele,

Missipiexista un regim postat undeva la inceput,regimul tinut de Amely o fata de aici care a ramas insarcinata dupa ce a tinut acest regim.In principiu nu trebuiesc consumate:grasimi,lactate (inclusiv lapte si branza),far prajeli,doar peste si pui ,multe legume si fructe,fara dulciuri,fara cafea,fara ciocolata...
si eu incerc sa tin acest regim..dar este dificil..nu am renuntat la laptele de dimineata dar la celelalte lactate am renuntat.cafea nu mai consum..
Poate citesti primele capitole..te vor ajuta

Baftaaa

Mergi la inceput