Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna Magdalena78,
Am inteles acum cum ti-ai dat seama ca ovulezi..o sa fiu si eu atenta la semnalele pe acre mi le trimite corpul meu...
Am incercat sa-mi iau si temperatura bazala..chiar daca in acesta perioada nu este relevanta...

Deocamdata nu am nici un simptom...ca ar venii CM-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata dragele mele!

Inca n-am inceput tratamentul cu Diphereline pt ca cm-ul meu se incapataneaza sa se instaleze asa cum trebuie. Am doar niste scurgeri maronii...si nu pot sa fac injectia pana nu se declanseaza menstra normala.
Eu asa zic ca trebuie, nu?

Va pupic dulce si va doresc o zi minunata!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

xdidi ce ai facut scumpa ieri la dr?
Doamne ajuta sa vii cu vesti bune! Te asteptam!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fancy_mona spune:

Citat:
citat din mesajul lui coca1978

Fancy eu am facut Dipherelyn de trei ori a cate trei fiole in perioada de doi ani jumate si menstra a revenit diferit de fiecare data .La primele fiole a revenit la 32 de zile stiu cam devreme dar asa a reactionat organismul meu .A doua oara la 76 de zile si a treia oara la 98 de zile deci depinde de organism .Prima data cand am facut injectiile nu am simtit efectele adverse mai deloc dar la celelalte doua am avut bufeuri si insomnii foarte puternice

COCA - iti multumesc pentru raspuns , eu tocmai m-am injectat , as vrea sa te intreb daca pe parcurul tratamentului ai primit ceva medicamente pentru protejarea oaselor impotriva osteoporozei , pt. ca am tot citit ca are ca reactii adverse scaderea densitatii osoase .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

bea offf....imi pare rau sa aud ca nu au incetat probleme legate de glanda , doamne ajuta sa fie totul ok si bebe sa fie fff sanatos !

magditza multumesc scumpa !

mada pupam doia gretosi , lasa ca trec si astea

lalely ai mai cautat parerea si altor medici ? in leg cu chistul de 13 mm eu zic sa nu iti faci nici o problema ....ia si tu vitex, donavital , flavin ...sunt f bune !!!! si capul sus ...numai spune ca esti fara noroc ca nu-i asa ....e normal sa gandim asa ...si eu am fost ca tine si am avut multe depresii , dar D-zeu e sus si ne va ajuta pe toate , ai sa vezi !!! Roaga-te si mergi la biserica

bun venit noilor fete .....imi pare rau ca va confruntati si voi cu boala asta ...va doresc multa sanatate si un cat de curand !

Despre mine : burtica creste , mai am dureri de burtica , uneori si la urinat ( ma gandesc poate sunt racita ) dar nu ma ustura sau altceva ...ma doare putin burtica , si asta nu se intampla mereu .Mai am tot felul de senzatii , jene , dureri , intepaturi . Greata ....mai des in ultima perioada , deja numai stiu ce sa pap ...nu mai ma atrage nimik , si the big problem : constipatia !!! firar sa fie ....eu oricum aveam un tranzit lent acum este si mai lent si ma omoara ....sunt balonata si imi da un discomfort . In plus cred ca uneori de aici ma doare si burtica .Maine merg la dr sa il vad pe bebe ....voi avea 9 saptamani .

Va pupik pe toate

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Saluti!
Magdi, Mada , Alexia
Aditza, ia magneziu, de preferat Magne B6(macar 2/zi dar poti lua 4-depinde de la ce firma) pt constipatie si nu numai. Plus iaurt si fructe, prune uscate, caise uscate si de sezon. Nu cumva sa te fortezi cand mergi la toileta.Fereste-te de chestii constipacioase stiute. Si ai incercat chestioare de patiserie:covrigei, placintele...saratele?Sunt buuuuune la gretaleli.In primul trim predomina balonarile, falsa burtica(si pe mine ma trombonea mult treaba asta ca asteptam sa se vada si dap e frustrant ca nu poti purta nici nici)
Beatrice, noi suntem ok...mofturi, lasa ca vezi tu, cum vei sta ca milogu cu lingurita intinsa si trec secundele ca anii pana catacdiseste sa deschida guritaToti au faze de-astea, oricat ar fi in genere de mancaciosi...sau iti cad okii in gura si dansii parlamenteaza si parlamenteaza si parlamenteaza si tu tre sa fii de multe ori omu cu distractiacam asa e la noiimi pare rau cu tiroida, tare pacatoasa vad ca o ai. Lasa ca mai meri la dr si face controale la burtica sa vada albastrelu cum e
Bun venit tuturor!
pup fetele si burticile sa fie cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucialu saru'mana de sfaturi. Se pare ca nu m-a dereglat Vitex-ul, pentru ca azi dimineata mi-a venit in z29, deci ok. M-am si progrogramat pentru 17 iunie la eco si daca am ovulatie, fac FIV pe natural. Mi-am luat nuci, miere si suc de rodii din comert deocamdata, pentru ca nu am gasit magazinul D&P. Voi continua cu Vitex Fruit, Omega-3 si mai vad eu ce mai adaug pe lista mea de naturiste. Daca nu se intampla nimic cu astea, promit ca luna viitoare incerc Flavin-7.
Boo tin pumnii pentru test, sa fie pozitiv si neaparat fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana, pt nimic. Magazinul DM(drogheria markt) stai ca iti pui link cu harta http://dmdrogeriemarkt.ro/contact.htm
si mai bine fruct decat suc din comert, ca nu stiu cat e de naturel.(ala despre care ti-am scris e la butelca ceva in genul lu aloe forever)
dau din buze singura(deja am mers la patut de 3 X ), ca nu vrea sa faca ...nici afara nu iesim ca acum e canicula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

saluatre fetelor
am fost ieri si doc a fost foarte ok, mi-a zis ca nu-mi promite nimic in priviinta sarcinii, dar el crede ca ar fi un chist la una din trompe si nu un hidrosalpinx bilateral....in concluzie ma operez pe 24 luna asta sa vade exact ce este in burtica
faza e ca nu mi-a dat foaie cu eco, in care sa scrie exact pe ce parte ar vedea asta, doar o poza din care nu-mi dau seama mare branza.
m-am potolit cu testul de ovulatie acum arata doar o liniuta deci oscileaza nivelul lh-ului, n-oi avea ovulatie ,dar se misca ceva ceva pe acolo. plus ca in perioada cand aveam cele 2 liniute(una mai slab colorata) aveam niste intepaturi in partea dreapta si de sani, pana acum n-am mai avut intepaturi nici macar in preajma cm-ului
mi-am reluat si eu vit c si calciu zilnic si kamaiani, nu stiu cat ajuta dar e acolo.
va puup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Lalely ,mersi de raspuns .O sa caut in capitolele de inceput.
Eu am inceput sa mananc mai multe lactate deoarece nu mancam mai deloc pana acum si am crezut ca fac bine.nu-mi plac lactatele.acum mananc fructe si nu mai mananc mezeluri.la cafea nu pot renunta inca.in trecut beam 5-6 /zi acum maxim 2.Va pup si mai vorbim...

Mergi la inceput