**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Giova, uof, bietul Edi, la chestiile astea iti sta inima-n loc. Si piscotul meu a cazut ieri de pe a 3-a treapta in gradina... exact in cap, gatul indoit, cracii in sus, tac-su lesina acolo, ma scoate din minti, face cate un circ, ii trebuie saruri, pungi sa respire, de nici n-am timp sa ma ocup de "victima", imi suge toata energia. In final s-a zgariat un pic... sub ochi si vreo 2 julituri la tampla, nu mare lucru. Edi e un erou! buba sa treaca! Mai zicea cineva ca s-a lovit la gurita zmeurica, pupaturi!!!

Vad ca sunt zmeurele bolnavele, sper sa treaca repede si fara complicatii, nu e fun cand sunt bolnavi.

Blanca, imi pare rau pt catelusa. Al meu face 10 ani in august, cumva eu tot bebeloi il vad, desi media e cam 12-14 ani. Imi e si groaza sa ma gandesc in directia asta....

Tot frumosi cum ii stiam au ramas si Balazs si Timeea, mai dar copilul asta rade incontinuu, pooh??

Clara, pool party scrie pe voi! Cum merge treaba la bucatarie acolo?

anemona, e un scump Alex.

Alinutza, ma bucur ca ai aparut! Niste poze cu Eric nu ne mai dai? Spor la proiecte, dar mai scrie, eu sunt cititoare zilnica a subectului, sa stii ca imi lipsesti.

noce, distractie frumoasa in locuri exotica, hai ca incepem sa turnam fundatia la iglu atunci. Un lucru: cand vii, plateste in plus la bagaje, si umple-le cu soare. Merita investitia.

Corina, e super Maria, as usual!

La multi ani de ziua copilului (internationala, minus america de nord, cred ca)!

Eu am intrat sa spun ceva... ceva, de azi dimineata mi-am innodat creierul si iata, n-am uitat sa postez, insa am uitat ce.

Eniuei, avem haiul de pe lume mai nou cu pompadurul, deja e omulet la casa omului.

ah, da, mi-am amintit... Corina, este ceva de sign language trimis pe contul comun cumva? M-a pocnit alaltaieri o nevoie urgenta si acum arde. Trebuie sa ma apuc de studiu.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Haideti la o. azi gogoasha face 11 luni, peste o luna avem party la piscina. sper sa isi revina si vremea pana atunci.
De dormit a fost mult mai ok.
a baut 150 ml de lapte de crestere de la parmalat, pe urma a adormit . asa ca s-a trezit spre dimineata de asupt din nou. Poate nu se satura cu laptele meu...sau e doar coincidenta?
ramane de vazut.....

Albert Andrei, Luca Andrei si Vlad Alexandru
sa cresteti mari si sanatosi!

revin cu restul...dupa ce potolesc mica urlatoare.
M-a vazut cu cana de cafea si moare ca nu-i dau si lui.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

asa...am culcat zmeurica, am citit si vazut poze.
Meleea bine ai revenit doamna si sanatate lui Alex. sa scape repede de enterocolita asta.
vreti sa emigrati si voi? doamne ajuta!
Anemona am vazut the little man...e mortal Alex, iar tu gagica de gacica.
asa este, din 9 iunie uram LMA zmeuricilor. a trecut timpul nu gluma. pe urma ne mutam iar la scutece si tot asa.
Theea chiar m-am uitat la poze si vroiam sa te intreb de trici. si Micaalsa i-a luat teodorei si cu ea m-am mai sfatuit. acum astept sa vina de pe amazon, stau putin ca pe ace pana ajunge.
e mortala Alessia si are niste tinute...una si una.
mQQm si voi ati picat? of iubitul mic....bine ca nu s-a intamplat nimic mai rau. eu am fost mai panicoasa decat tat-su'. el l-a luat, spalat, oprit sangerarea...eu tremuram ca varga.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata!!

La multe lunite Edi, Albert Andrei, Luca Andrei si Vlad Alexandru!!!!

Acusica incepem sa taiem moturile....eu abia astept sa-l chelesc pe David, ma dispera parul lui lung de pisica care-i tine atat de cald...

Va pupacesc cu drag, ma duc sa fac cate ceva pana se trezeste juniorul agitator....

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna dimineatza!
Va invit la o
Eu nu am o stare prea buna. Din pacate mi-a murit si mie catelusa aseara. Statea la parintii mei in provincie. Au fost sambata cu ea aici la o clinica dar din pacate nu i-au dat multe sanse de supravietuire. Am o stare ... trist. Asa ca o inteleg perfect pe Blanca.
In rest gaza este vesela, vorbitoare si arata cu degetul tot si balmajeste pe limba ei toata ziua ca sa nu mai zic de dans, e innebunita dupa muzica, ce desene!
In weekend vom pleca in provincie sa stam o sapt cu bunicii sa le mai alinam durerea. Sper sa pot intra de acolo pe net.
Am inceput sa degustam si borcanele. Pana pe 26 cand plecam in concediu tre sa bifez ce-i place. I-am dat paste bologneze care nu au incantat-o f tare dar a papat pana la urma. Ieri a papat legume+sunca presata+orez care la fel nu prea i-au placut dar a papat un pic. Mai am lasagna, cuscus cu legume si dovlecel cu piftele. Astea din urma le-am luat de la baby expo (hame) si nu exista inca in hipermarketuri asa ca nu stiu dc sa ma bag la ele.
Sper sa nu faca nazuri prea mari in concediu si sa am ce-i da de papa. Fructe o sa-i fac eu, imi iau blenderul cu mine.
Trebuia sa iesim si noi la plimbare dar nu am nici un chef, asa ca o sa o culc si iesim diseara prin mall dc ploua.
zmeuricile bolnavioare.
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Alinutza, Maria nu mai bea lapte noaptea intre 21.00 si 5.00. Doar ceai, vreo 80 ml din 1/2 pliculet de baby drink. Dar se trezeste de 7-10ori. Felicitari pt cei 7 dinti!

Mq, este pe contul comun cartea Baby Signing. Sper sa mai fie, daca nu zi-mi si trimit iar.

Meleea, nasol cu enterocolita. Si mie mi-e frica de mor de ea. Sanatate lui Alex!

Hop si noi cu muci, ca de astia nu am avut pana acum.

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna fetele
La multi ani Edi, Albert, Luca! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Multumim pentru aprecieri la adresa lui Raducu.
Uliiasi m-am uitat pe poze.Tu nu esti din iasi?Ca am vazut poze din parculetul de la titan- policlinica din bucuresti.Si eu il frecventez sambata si duminica si poate ne-om vedea
Noce ce departe esti!Quatar?! Cat o sa stati acolo?Oricum sedere placuta!
Dienutza ce frumos Viena...imi vine si mie un dor de duca.
anemona vazut pozele, foarte frumoase si mamica nu mai spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Pony, nu sunt din Iasi, sunt din Piatra Neamt, dar locuiesc in Bucuresti(nu pentru mult timp). Si da, mai mergem in parculetul din Titan, imi place ca au mai multe leagane pentru copilasi mici acolo. Chiar sambata am fost acolo ultima oara. Mergem doar in weekend ca sa putem merge cu tati cu masina, ca e destul de departe de noi. Stiu parculetul ala ca e fix langa firma la care lucram si in fiecare zi treceam prin el in drum spre birou si era pliiiiiin de copii tot timpul si-mi placea mult de tot. Daca mai apucam sa mergem pana ce plec din Bucuresti o sa dau un semn. Pup!

Am mai pus si eu niste pozici noi.
http://picasaweb.google.com/puicika/DavidLunaAUnsprezecea#

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

uliiasi, nu stiu de ce am ramas eu cu impresia asta, cred ca de la nick uli-iasi.O sa-ti dau pm cu nr meu de telefon.Poate o sa ne vedem, cine stie in week-end in parculet.
Am vazut pozele si sunt toti foarte frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna la mamici!!!!
Scriu si eu cate ceva ,acum cat doarme Albert ca nu ma mai lasa deloc la laptop cat e el treaz,ma maraie sa-i pun lui tot timpul gammy bear si nuki,nuki .Nici mie nu-mi vine sa cred ce a trecut timpul si azi facem 11 lunite.Multumim ptr urari GIOVA,ULIIASI si PONY si urez si eu la cat mai multe lunite lui EDI,LUCA si VLAD sa fiti sanatosi si norocosi in viata
Am vazut poze cu zmeurici frumoase:Alessia,Alex,Raducu si Bryce
Giova si Albert danseaza ,mai bine zis se bataie,da doar pe unele melodii,cred care ii plac lui mai mult.
Albert si-a scos masa de noapte,mananaca pe la 11 un biberon de lapte cu cereale si mai mananca dimineata la 9,30-10 fructele cu branzica.Avem si noi 7 dintisori
Va las ca s-a trezit,mai revin mai tarziu.

Mergi la inceput