**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

La multi ani tuturor piticilor. Multa sanatate celor bolnavior si insanatosire grabnica.

Giova ma durut sufletul cand l-am vazut pe Edisor dupa cazatura. Dragul de el. Bine ca nu a fost nimic mai grav.

Noi ne bucuram ca e tati in concediu si avem pe cine chinui.

Am inceput si eu dieta si ma cam tavalesc de foame. Cred ca e ceva psihic ca in conditii normale nu mi-ar fi fost foame. Sper sa scap si eu de cateva kg. Ieri am fost la aerobic mai exact ma fost la zumba. super tare e. mi-a placut mult iar azi abia ma mai misc.

Va pupacesc

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

LA MUUUUUUUUUUUUULTI ANI, DRAGI COPILASI!!! SA VA FIE VIATA PLINA DE ZIMBETE, BUCURII SI BALOANE COLORATE!!!!!!!

Fiu-meu in piscina, pentru prima data.

http://mylifewithbryce.blogspot.com/

Hai pupici dulci,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna tuturor,

Sunt o mamica de 2 poznasi de 2004 si o floricica de liliac de 2010.

As dori sa va recomand cu caldura una din cele 2 bone ce le-am avut cat locuiam in Romania.

Am vorbit acum ea (am ramas prieteni de familie) si isi cauta ceva extra de lucru. Este tanara (45 ani), are un servici de bugetar, program fix pana la 15. Insa dupa aceasta ora este disponibila sa lucreze ca si menajera (face treaba repede, impecabil si fara sa deranjeze) si/sau ca si bona (este f energica, iubeste pe cei mici, are initiativa insa stie sa respecte in totalitate ce spun parintii).

Locuieste in Bucuresti, in zona Piata Domenii. Daca aveti nevoie de ea astept PM si va dau nr ei de tel.

Va multumesc,

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Am intrat si noi un minutel sa uram La multi ani de ziua copilului tuturor zmeuricilor , si sa scapam o data de virusii astia !
Mami de Laura Maria (16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din mall
La gradi a fost ok, au fost Stefania cu Sportacus, s-au distrat copiii. le-a dat bomboane (mar si morcov) si culmea a mancat tot morcovelul.
In mall...nebunie mare...noroc ca a venit si sotul si ne-am impartit...el cu Marco la teatru de papusi, eu l-am hranit pe Edi. Mai tarziu am papat toti...am fentat azi cu un papanas.

Elenada ma bucur ca ai timp putin si de tine. spor la slabit!
Sa stii ca e ok Edi acum, nu se mai vede nimic.
Uliiasi ai certat copilul degeaba. si eu m-am ratoit azi la edi, si el marait....dar noi nu avem motiv.
Felicitari pt. dintisor si pt. rezultatele la ochisor!
Clara vazut mica ratusca.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

o seara buna si La multi ani pt pitici!

noi ,offf, suntem iar cu enterocolita...nu stiu de unde si cum,lapte doar fara lactoza papam de 2 luni de cand am facut prima data...mi-a facut febra 40.2 azi de am crezut ca mor,ca nu ceda si am intrat cu el in dus,al meu tipa ca nu trebuia sa-l scot afara... ce sa mai zic era un balamuc total.acum a cedat febra si doarme.

in rest suntem bine, bobanim toata ziulica si fereasca sfantul sa ne prinda 11 in casa ca e jale mare....acum cu caldurie astea mai greu...dar oricum recuperam seara,intram abia pe la 11 in casa(baia am mutat-o pe la 6,ca ramanea nespalat copilul )avem 10,4kg,78cm si vorbim cu toata lumea si facem urat daca nu ne raspunde nimeni

nu am citit tot din urma dar vad ca oricum nu a fost multa lume prin case ...

am inteles ca Noce a plecat?! in strainataturi....ca si noi ne gandim f serios sa ne mutam in Austria,chiar am fost sa vedem niste locatii...cu toto cu zmeurica din dotatre care s-a comportat impecabil,mai putin decolarea cand a urlat rau(am aflat ulterior ca trebuia nurofen inainte cu o ora,sau niste picaturi care au si anestezic numai stiu cum le zice).
of course ca noi am uitat aparatul fotot acasa si asa ca nu am poze sa va arat, am cateva facute cu aparatul unui prieten pe care le-am si scos acolo...si inca cateva pe care nu am mreusit sa le scoatem ca era duminica si nu se lucra si luni a fost sarbatoare si iar nu s-a lucrat...ma rog..le recuperam noi...

am asa multe de povestit ca ma incurc in idei....

http://picasaweb.google.ro/meleea9

http://picasaweb.google.ro/alexandruzmeurel/56luni#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

eu iar intru la ore tarzii. L-am vazut pe Bryce cu rata lui si mi-a ramas gandul la el, dragalas. Pai, cum doamna J, aveti pool acolo in curte si n-ai udat copilul pana acu'? Apropo, voi cum stati cu gradele? Se incinge vremea vara?

Fetelor, spor la slabit! Vad ca e o adevarata miscare aici! Sper sa va iasa si sa ne dati si noua imbold. Eu cand le vad pe europencele de aici ce slabe sunt toate, ma simt Noroc cu araboaicele ca-s mai plinute si ma incadrez in peisajul lor.

Uliiasi, ce ma bucur ca ati scapat de interventie! Ti-a spus tie intuitia sa mai amani si iata, ati scapat!

Insanatosire zmeuricilor si rabdare mamicilor!

Corinna, felicitari pentru "paie". Vorbeste bine Maria. Noi suntem inca in stadiul de mam-mam si ba-ba (adica pa-pa).

Meleea, emigrare usoara spre Austria!
La fel si celorlalte mamici care se pregatesc.
Stiu ca anul asta se pleaca masiv, ceea ce e de bine pentru noi pana la urma. E tare frumoasa Austria, cred ca o sa va indragostiti de loc si o sa fie adaptarea mai usoara.
Am observat ca aici, in Qatar, exista un curent de migrare spre Canada. Tocmai pt ca aici nu poti ramane forever. Mie mi se pare o schimbare destul de mare, de la caldura mare la frig, dar tot e mai bine decat in Romania.

Multumim pentru toate urarile de 1 iunie! Multe bucurii tuturor zmeuricilor!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

La Multi Ani tuturor copiilor sa fiti fericiti si sanatosi

Noi suntem cu nasucul infundat de vreo 2 saptamani pana acu 3 zile scoateam cu BB muci dar acu nu mai iese nik dar tot horcaie .In rest toata ziua se catara pe orice numai sa stea in picioare ,nu mai pot face nimik de ea.Bomabaneste de vreo cateva zile intr-una baba ,bubu,tata,mama mai mult cand e suparata.Ne jucam frumos ii ascund iepurasul sau ratusca si o intreb unde e si ea le cauta inebunita si tare bucuroasa e cand le gasesteSe aplauda singurica cand ii zic bravo
Cu somnul noaptea stam tare prost se trezeste de nu stiu cate ori pe noape de vreo cateva zile,ma termina si se trezeste in fiecare zi la aceleasi ore .Macar ziua am dezvatat-o sa adoarma la san si adoarme iar singurica la ea in patut

Sanatate tuturor bolnaviorilor

Giova exact tricicleta din aia i-am luat Alessiei azi cadou numai ca pe roz e faina tare

Pony vazut ochios frumos

Clara tare dulce e cu ratusca lui
Uliasi tare m-am bucurat cand am auzit ca ati scapat si voi cu ochisorii

Noce sa va fie de bine unde sunteti si sper sa va adaptati repede

Aida fara griji totul o sa fie bine mult a fost putin mai e

Noapte linistita am atasat si poze noi http://picasaweb.google.com/alessiaesthephanie/8Luni#

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Ce 1 Iunie urat,nici nu am putut iesi sa simta copilul sarbatoarea, aici a plouat toata ziua.
Imi pare rau ca sunt zmeurici bolnavioare,insanatosire grabnica.

Meleea bine ca ai mai dat un semn,astept poze cu Alexul tau ca nu la-m mai vazut de mult.

In sfarsit am pus poze in seara asta,de cand zic... http://community.webshots.com/album/577836941ZGdeZu?start=0

Fetelor de luna asta incepem sa uram LA MULTI ANI la zmeurici,doamne ce repede a trecut un an.
Noapte buna

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

NOCE - ce simpatica esti!!! Pai, l-am mai bagat da' doar cu piciorutele sau cu minutele, da' niciodata cu totul ca apa nu era chiar calda iar piscina nu e incalzita. Acum, insa, de cind a inceput sa bata soarele cu putere si apa a ajuns undeva la 20 si ceva de grade ne-am echipat cu ratuste si colacei si tup in piscina. Da si la noi verile sunt foarte calduroase, temperaturile bat undeva spre 37-38 de grade, insa, spre deosebire de Romania, de exemplu, nu este cald si umed ci este cald si avem tot timpul o briza de la ocean, deci caldura nu este apasatoare, nu transpiri si nu devii asa lipicios ca la noi.
Va pupacim dulce, dulce,

Clara si Bryce

Mergi la inceput