**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Luisa, Giova, Cornelia, sanatate si puiutilor vostri!

Giova, si Maria danseaza, se bataie si da si din cap, parca e rockeritza! Faina tricicleta!

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

La multi ani puiutilor si adultilor cu suflet de copil
Pup bolnaviorii,Balazs,Eva,Laura,Dorothy si Sara, sanatate multa si sa treaca repede.
ayda bafta la control, desi sunt sigura ca totul e bine
corinna noi am scapat de constipatie prin lapticul special pt tranzit Nutriben A.O. 2 si dovlecel, aproape zilnic are in meniu, ii si place si o si ajuta la tranzit.
giova uff nenorocitul de virus, sper sa gasit ce-a mai buna solutie
noce ce ma bucur ca ia priit tratamentul lui Filip si ca ati scapat de secretie. La multe lunite puiul frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Salutare,tufa!!!Off,ce de copilasi bolnaviori pe aici....zici ca vine iarna,nu varaSanatate multa-multa!!!!Noi suntem mai bine,in sensul ca nu a mai facut febra de aseara,mucii s-au ingrosat si e mai vesel,vioi.....insa parca-parca incepe sa tuseasca......Giova,imi pare rau ca nu ati scapat de virus,sunt curioasa ce zice dr. homeopat.....care-i diferenta intre prevenar si pneumo23?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna la toata lumea

Am intrat rapid ca sa urez la multi ani de ziua copilului tuturor zmeuricilor, fratiorilor si surioarelor de zmeurici...si de ce nu si adultilor cu suflet de copil.
Noi suntem bine, insa eu sunt inca prinsa in lucrul la proiecte si singurul lux pe care mi-l permit este..somnul
Eric este bine, avem 7 dinti in total..se deplaseaza prin toata casa din fund si maini...a prins si el din urma zmeuricile umblarete chiar daca pozitia "patru labe" nu ii starneste niciun interes. Are 11 kg, ia foarte bine in greutate..si parca prea alert dupa gustul nostru, motiv pentru care incercam de vreo 5 nopti sa-i mai inlocuim mesele de noapte cu ceai. Nu ne prea reuseste dar perseveram. In continuare Eric este certat cu somnul si se trezeste de "n" ori pe noapte. Uliiasi, Corinna voi cum mai stati cu trezirile de noapte?
In rest Eric este tare dragalas daca nu e intr-o perioada de eruptie dentara...vorbeste non stop o bebeluseasca...tipa si da ordine...deci creste.
Multa sanatate zmeuricilor racite..
Revin la sfarsit de saptamana cand sper sa finalizez treaba si sa-mi reintru in ritm.
Pupppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna Tufa!
La multi ani zmeuricilor de ziua copilului si multa, multa sanatate zmeuricilor racite.Sa se faca bine cat mai repede!
Giova, imi pare rau ca inca aveti infectia, multa sanatate lui Edisor.Sa stapaniti sanatosi tricicleta
Pooh ma bucur ca e mai bine Balazs
Blanca...multa sanatate si Evitei si imi pare rau de catelusa ta
Alinutza felicitari pentru cei 7 dintosi si sa aveti somnic noaptea
Ce mai fac gravidutele noastre?Cum a fost la morfologia de trim 2?
Eu maine ma duc la gineco, la control, pentru ca de cand am nascut nu m-am dus.Vreau sa fac un papanicolau sper sa fie ok pentru ca aveam niste problemute.
Raducu meu este tare haios, imi zice ba ba , asta e...
Cand vin de la servici incepe sa rada la mine si sa sara ca un gorilus in fundulet.Asa stie el sa se bucure.Cateodata cand vrea sa ne iubim isi impinge caputul in mine ca un pisoias.
Am mai pus niste poze aici aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Pony,pe zi ce trece e mai dulce si mai frumos!Si ce i-a crescut parul!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Salutare si de la noi!!

Abia reusim sa intram si noi,k tocmai ni s-a stricat laptopul si ne chinuim cu veteranul de calculator.De vreo trei zile este la un coleg de al sotului si astazi cica il recuperam.Noi suntem in general
.bine,facand exceptie mofturile Stefaniei care decand a stat cu bunica acasa s-a invatat mai mult in brate,prin urmare avem show-uri de .Merge din ce in ce mai bine in picioare are stabilitate ,si cand chiar nu este sigura se lasa in fundulet si o ia de-a busilea,important k are vointa sa mearga si ea la verticala,e mai frumoasa lumea de sus.Eu cu burtica mea sunt bine,analizele au iesit ok,asteptam saptamana viitoare sa mergem din nou la control.Vrem soare si vreme de plimbarica,statul in casa ma enerveaza la culme,mai ales k tre sa umblu numai dupa printesa non stop.

Imi pare rau de zmeuricile bolnavioare,adevarul k vremea asta asa de sucita si la temperaturi oscilatorii nu face altceva decat sa dea organismul peste cap.Insanatosire grabnica tuturor !!!

Giova offf.... sa scapati cu bine de nenorocitul de virus!Ce frumoasa tricicleta !
Alinutza oauuu...7 dintzuci noi abia unul si ne chinuim acum cu al doilea

Pony ce ochios frumos !Bafta la ginecologie1

Ayda totul va fi bine ,fara emotii i le transmiti lui bb

LA MULTI ANI TUTUROR ZMEURICILOR, FRATIORILOR SI SURORILOR ,SI SUFLETELOR DE COPIL DIN VOI MAMICLOR!!!!

10+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna din nou!

Multumim mamici dragi pentru urari!

GIOVA,POOH, Pneumo23 protejeaza de mai multe tulpini de streptococ, din cate mi-aduc aminte, este de mai multa vreme pe piata, e mai testat si are 23 de valente in timp ce Prenevarul are doar 7.
La noi au debutat problemele nasoale cu complicatii o data cu intrarea in colectivitate pe la 3 ani. Dupa ce-am tratat o pneumonie cu antibiotice puternice, am facut vaccinul la recomandarea dr. pediatru. Apoi a fost mult mai bine, in sensul ca, facea raceli simple, fara febra, otite sau complicatii.
Am inteles totusi ca dupa varsta de 2 ani s-ar face.

O zi frumoasa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Luisa mersi de explicatii.
Pony .
Alinutza felicitari pt. cei 7 dintisori. super sta si cu greutatea Eric.
te asteptam mai des, dupa ce termini cu proiectele.
Corinna al meu danseaza din partea de sus, sta in fund si incepe sa se miste, e mortal.

Filip si Denis Stefan

Noi azi iesim la mall. pe centru nu e rost sa mergem, la ce frig si ce noroaie sunt.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Alinutza, David a fost baiat de treaba in ultima perioada, se trezeste cam odata pe noapte, max de 2 ori. Cateodata ii dau doar putina apa si adoarme la loc, dar de obicei bag tzitzi la inaintare. Dar sunt convinsa ca nu de foame se trezeste.
Din pacate la noi in casa s-a incalzit deja prea tare pt ca bate soarele toata ziua in geamuri, si desi acum e frig afara, in casa e tot foarte cald. Asa ca in ultima vreme se trezeste de vreo doua ori si e ud leoarca, desi e f subtire imbracat, si trebuie sa-l schimb si se matzaie ca nu-i place. Sunt curioasa la Piatra cum o sa doarma...

Giova, multa sanatate lui Edi, sa scape de virusul urat si incapatanat...

Pony, wow, ce dulceata de baiat ai...ce ochisori minunati!

Azi a fost super marait David...m-am enervat pe el la un moment dat...tot tipa si nu stiam de ce...si acum o ora numai ce vad un dintisor nou jos...n-a dat niciun semn, nu s-a inrosit gingia, nu s-a inflalt, doar a iesit dintisorul...numarul 7. Dupa ce-am vazut nu stiam cum sa-mi mai cer iertare ca m-am enervat pe el...

Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David

Mergi la inceput