**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**
Raspunsuri - Pagina 17
Corinna1982 spune:
Cornelia, !
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Cornelia spune:
Giova, in cat timp iti soseau tie coletele de la Next? I-am comandat Mariei o rochita pentru serbare si am emotii ca nu va ajunge in timp.
Giova spune:
La multi ani tuturor copiilor!
Intram si noi in randul copiilor bolnaviori. de cateva zile ii curge nasucul,acum si tuseste. azi merg sa cumpar Stodal.
aseara mi-a facut un show...efectiv nu stiu de ce a urlat pana la 1 noaptea. dar pe urma a dormit pana dim. la 7, nici tzitzi nu a vrut.
In schimb sunt necajita tare, nu am scapat de streptococul asta pneumococcic. Tare greu se mai scapa de el...acum oscilez intre prevenar si o alta tura de antibiotice. Musai sa ajung la pediatra homeopata sa ma sfatuiasca. ORL_ul a zis ca daca inca il are ne recomanda prevenarul...acum tot citesc pe net si zau de stiu ce sa fac.
revin sa va citesc dupa ce potolesc urlaciosul...of ce marait este.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
LuisaTL spune:
Buna dimineata!
LA multi ani tuturor puilor! Sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
Nici noi nu stam prea bine...am nu unul, ci doi copii bolnavi
Nu stiu ce se-ntampla ca a venit de-acum vara si virozele astea tot mai fac ravagii. Dar, scapam noi si de astea.
Amandoua behaie, m-au inebunit cu tusea. Pe langa asta ca tot vorbeati de ochisori curgatori, mai au si secretii lipicioase galben-verzui...ufff..groaznic. Vad ca s-au mai ameliorat de la Nettacin, uff,urate mai sunt.
GIOVA, si Sara mea a cazut...rau. S-a sprijinit in parc de carut si a cazut cu fata in jos. Abia iesise un dintisor, ca acolo s-a lovit, era plina de sange, acum e umflat, ca nu se mai vede dintzucul. E tare necajita, acum si cu raceala...
Va dorim o zi frumoasa! Sanatate muuuulta puilor bolnaviori si sa scape rapid!
Giova spune:
ii dau mar copt cu branzica, sper sa ma lase sa scriu, caci de dormit nu vrea.
Sanatate puilor: Balazs, laura si Eva!
Multi copii vad ca sunt bolnaviori, de la vremea asta pacatoasa.
Blanca interesanta patanie cu formatul numarului. sananate si tie!
Noce ma bucur ca da rezultate tratamentul pt. ochisor.
Ma bucur pt. voi, chiar daca nu e pt. totdeauna. asteptam pozici, oricum. Distractie faina all day!
Ayda bafta la eco, totul e ok, nu-ti fa griji.
Ma bucur ca Andreea e bine si copanoasa.
Uliiasi ma bucur ca si voi sunteti ok cu ochisorul.
Corinna super tare Maria.
Noi binisor, daca nu ar fii crizele de personalitate ale misterului si tzitzilitul noaptea, totul ar fi ok.
Cornelia comanda d ela next, mi-a venit cam in 5-7 zile. super repede.
Zmeuricile voastre danseaza
Edi danseaza cand aude muzica, asa fain se batzaie...si asta din 7 mai, dinainte sa plecam in Egipt.
si mai face si tai-tai. cand aude cuvantul, ridica manuta si face gestul.
gata pauza. a terminat de mancat si urla...e copt de somn.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
LuisaTL spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Giova In schimb sunt necajita tare, nu am scapat de streptococul asta pneumococcic. Tare greu se mai scapa de el...acum oscilez intre prevenar si o alta tura de antibiotice. Musai sa ajung la pediatra homeopata sa ma sfatuiasca. ORL_ul a zis ca daca inca il are ne recomanda prevenarul...acum tot citesc pe net si zau de stiu ce sa fac. revin sa va citesc dupa ce potolesc urlaciosul...of ce marait este. Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006) www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris mamica de 2 smecherasi |
Eu i-as face Prevenarul... Imi amintesc ca si eu m-am chinuit la fel cu cea mare, pana la urma i-am facut Pneumo 23 si a fost super bine, sincer, n-am mai avut probleme. Acum te mai sfatuiesti cu dr...ca sa fie cel mai bine pt Edi!
Giova spune:
Luisa dar ma gandesc ca Edi are deja bacteria asta....eu il vaccinez pt. alte tulpini eventual, nu? Intrebarea mea e cum scap de asta?
sanatate puiutelor tale. Of...si voi ati picat? sper sa se vindece repede si sa nu fie afectat dintisorul.
l-am adormit slava domnului.
mamica de 2 smecherasi
Cornelia spune:
Multumesc Giova! Eu am facut comanda acum 10 zile . Sper sa ajunga pana lunea viitoare.
Si noi avem intr-una problemute cu muci si tuse. Ar trebui sa ii fac un exudat, ca parca prea o tinem langa. Si el si Maria.
Giova spune:
si eu i-am comandat ieri tricicleta asta de pe amazon:
http://astore.amazon.co.uk/bebeunivers-21/detail/B002ECE3IM
cu 1 mil. mai ieftina decat la Miniblu.
sa vedem cand ajunge.
mamica de 2 smecherasi