**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**
Raspunsuri - Pagina 16
pooh spune:
Fetelor,multumim pt. complimente!!!!Balazs e bolnavior,e plin de muci si are febraIi curge nasucul non-stop,abia doarme pt. ca nu poate respira,ii aspir mucozitatile si in 2 secunde sunt le locNici nu mananca ff. bine,accepta doar laptele....bine ca asa se hidrateaza macar,cu mancarica nici nu ma stresez foarte tare.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ungaras spune:
Pooh,sanatate multa micutului, nu uita sa-i faci baie de abur, poate o sa respire ma bine.Sa aveti o noapte usoara si maine dimineata sa fiti bine! puiutul.
andreea_1979 spune:
Buna sseara fete ! Nici noi nu suntem bine. Azi a venit din nou pediatra , intrucat Laura haraia cam rau si m-am speriat . Are o traheo-bronsita si facem tratament cu sumetrolim, mucosolvan si un preparat pentru nasuc si ii aspiram mucozitatile cu batista bebelusului . Imi pare asa rau de ea , urla asa tare ! Speram sa treaca cat mai repede !
Mami super fericita de Laura Maria ( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/MamiDeLauraMaria?authkey=Gv1sRgCLjm0trZs_DpYg
blogul nostru : http://andreealaurita.blogspot.com/
blanca000 spune:
Buna fete,
Eu din ce in ce mai rar pe aici..insa nu am avut timp nici sa ma spal (pe cap ) dar sa deschid calculatorul...
Noi am racit, rau, si eu si Eva, nu stiu de unde am luat, una de la alta sau de la o terta persoana, cert e ca Eva are muci la greu, o tuse rupta asa, o voce ragusita si e tare maraita...eu la fel, am o stare , muci la greu, durere in gat...febra nu am facut nici una insa.
Ea mi-a tot refuzat mancarica, sau mananca pe jumatate cat manca, bea apa, ceai, suc si tzitzi..
Am fost azi si la pediatra, mi-a zis Nurofen odata pe zi x 3 zile, Vibrocil pt nas, Stodal pentru tuse, inca un sirop pentru muci...uite ca nu retin, vit C si tzitzi...raceala..dar e prima ei raceala...si nu zic ce urlete la BB si la medicatie...
Apropo de BB, cica ma usor asa cu ea, sa nu dam in altele..gen otita din cauza ei..asa ca in loc de aspirator l-am pus pe sot in actiune...el trage (cu gura) si eu montez la nas..si iese mucu'..nu e nimic gretos ca e furtunul ala la mijloc..si chiar de ar fi e nasucul fiicei noastre, nu?
Sunt franta, obosita ca Eva e maraita si vrea la mine nonstop, ca sunt si eu racita cobza, ca abia mai mananc cand am timp..ce sa mai zic..numai de bine ..plus niste vesti nu tocmai bune...ma rog...bine ca nu sunt personale, macat atat.
Maine ziceam ca bag parc ca doar e ziua piticilor..insa se anunta furtuna si 19 grade..uff nasol...
Am citit din urma pe rupte asa...am vazut ca Noce ne-a facut surpriza..in Qatar? cum o fi?..
Va pupacesc..si ma duc sa suflu nasu'
Edit : pupam pe Balaz si pe Laura sa treaca raceala..stim cum e...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
blanca000 spune:
Revin sa va povestesc ceva....eu am ramas asa
Mai devreme ne jucam toti 3 pe covor, Eva avea si telefonul fix in mana..butona ca de obicei..J zice "vezi sa nu formeze ceva si sa sune" eu rad si zic "ce sa formeze?"..incercam sa sunam la socrii dar ei nu raspund, Eva continua sa butoneze nervoasa pe acolo..ma uit eu ce a format si zic..eeee e un 0730nustiucat...in mintea mea nici nu exista un astfel de numar...
Acum suna telefonul, J. raspunde, o voce zice "ai sunat la mine"..J. se mira zice "nu" si intreaba cine e la telefon...ei bine era chiar numarul format de Eva si era...al unui priten bun de-al nostru, un numar de mobil de serviciu pe care noi nici nu il stiam, si pe care normal nu il formasem nicidata de pe fix...am ramas perplexi..zau asa..........
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
noce spune:
Intru si eu un pic pe fuga. Ziua n-am laptop, ca este cu sotul la job.
Blanca, sa va insanatositi repede! Ce intamplare draguta! Stie Eva cum sa-i gaseasca pe oamenii care-i plac.
Noi suntem bine, ne pregatim sa ne mutam la casuta noastra (inchiriata) si trebuie sa cumparam mobila si ceva lucruri, ceea ce ne tine ocupati. Eu stau toata ziua cu Filip afara la balaceala. S-a invatat afara si cu mine, iar daca stam in casa nu pot sa fac nimic decat daca-l tin in brate. Asa ca mai bine afara.
N-am scris despre plecare pentru ca ne-am tot gandit, nu eram siguri, etc. Stam aici 2 ani, poate mai mult, vedem cum ne place. Sunt romani care-s aici de 6 ani si mai stau. Nu ne putem muta de tot, pt ca nu putem lua cetatenie, nu putem cumpara case sau avea pensie. (Aici nu-s taxe salariale deloc, dar nici pensie).
Tratamentul la ochisor a dat rezultate. Azi se implinesc 2 saptamani de cand l-am inceput si probabil ca ne oprim zilele astea. Nu-i mai curge deloc, dimineata cand se trezeste e curat, dar daca il apasam pe sacul lacrimal, in coltul ochiului, mai iese uneori putina urdoare.
Uliiasi, voi ce-ati mai facut cu ochisorul? Daca vrei, cand va duceti la mare, puteti sa mergeti la un consult la dr Farah Constantin. Noua ne-a recomandat-o Criss, pentru ca l-a scapat si pe Victor de aceeasi problema.
E deja 1! La multi ani la toate zmeuricile!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
ayda_m spune:
Neatza mamici!
La multi ani tuturor zmeuricilor si fratiorilor/surioarelor...tuturor copiilor!
La multe lunite Filip si Denis Adrian
Noce urmaresc cu interes blogul de cand ai plecat (nu ca nu-l urmaream si inainte). Va doresc o viata usoara si numai lucruri frumoase
Blanca multa sanatate tie si Evei, sa treaca repede raceala.Tare intamplarea cu telefonul
Pooh, Andreea1979 sanatate multa zmeuricilor!
A fost si la noi ieri pediatrul, zmeurica mea e bine, copanoasa cum zice dr...avem niste bubite pe gat si manute dar sunt de la caldura, fiind grasuta si se agita f mult e mereu transpirata desi o imbrac f subtire in casa...
Cu mancarica suntem mai bine...oricum nu mananca mai mult de 100 gr de solide...tot lapticul e preferatul ei..e bine si asa...i-am refacut si analiza la sange(din degetel) si stam bine cu fierul, nu-i mai dau supliment.
Azi merg la eco morfologica de trim II, am emotii
Va pup si sa aveti o zi frumoasa!
Ayda22 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
uliiasi spune:
Buna dimineata la zmeurici si mamici!
La multi ani puilor vostri, sa fie sanatosi si sa va bucurati unii de altii!
Eu tocmai l-am adormit pe David, care e treaz de la 7 fara 10, va scriu mesajul si ma duc si eu la somn ca abia imi tin ochii deschisi.
De cand a venit caldura nu se mai trezeste la 8, ci din ce in ce mai devreme. Abia astept sa plecam din Bucuresti, weekendul viitor cel tarziu plecam.
Multa sanatate zmeuricilor mucioase si racite si mamicilor la fel!
Cand a fost racit David si plin de muci, am observat si eu ca daca il aspir cu BB il aspir degeaba, mucii erau inapoi in 2 minute, asa ca am renuntat sa-l mai chinui, pur si simplu il culcam inclinat pe o perna mare, statea mai mult in fundulet, dar mucii se scurgeau singurei si-i inghitea si putea respira. A fost mucios din nou pana saptamana trecuta, vreo 2 saptamani l-a tinut, si nu i-am dat nimic, doar de doua ori i-am pus un paracetamol in fundulet sa-i mai scada secretiile, dar in rest pur si simplu il puneam inclinat langa mine si reusea sa respire. Daca se mai trezea in timpul noptii ca nu poate respira, il luam in brate si-l tineam la verticala vreo doua minute pana auzeam ca incepe din nou sa respire pe nas si il culcam la loc inclinat. Nu stiu ce m-a apucat sa scriu atata despre muci, dar poate mai scapati si voi de chinul cu BB, pe mine ma dispera sa o folosesc, numai cand ma gandesc la urletele lui David... uuuffff.
Noce, uite tocmai ieri am fost la oftalmolog, al treilea....Ideea e ca de 3 saptamani (de cand am fost la celalalt oftalmolog-desi nu are nicio legatura cu evnimentul) ochiul este pefrect normal. N-a mai avut secretii, nu a mai lacrimat, nimic nimic, desi l-am mai dus prin vant. M-am bucurat mult si m-am gandit ca scapam in sfarsit de interventia aia, dar am mai fost la un dr ca sa ne asiguram. Dr i-a facut un control complet, a verificat si fundul de ochi, tot, tot. A zis ca ochiul arata foarte bine, ca e posibil sa se fi spart membrana singura de la sine, dar a zis ca vom sti mai sigur la toamna daca e totul in regula. A spus ca atunci cand vine frigul si vantul rece si diferenta de temperatura casa/afara, se va vedea daca a trecut de tot sau nu, cic atunci simptomatologia e foarte evidenta. Daca si atunci incepe iar sa faca probleme, cel mai probabil vom face interventia. Speram sa nu fie cazul, ca acum arata f bine ochiul. A...si mi-a aratat cum se face respectivul masaj....mi-a facut mie ca sa-mi dau seama (si doare frate). Cica nu conteaza f mult daca e in sus sau in jos(), dar trebuie sa fie presiune pe lateralul nasului, acolo unde e membrana respectiva.
In alta ordine de idei....felicitari pentru mutare! Da Doamne sa va acomodati repede si sa va placa si sa va fie cu folos sederea acolo! (m-am uitat pe harta sa vad unde e....stau prost cu geografia...) Asteptam poze!! Mai aveti ceva cunoscuti pe-acolo sau sunteti doar voi 3 singurei?
Ayda, multa bafta la ecografia de azi!!! Asteptam vesti!!!!
Si surioara mea e insarcinata in 17 saptamani, sunt asa entuziasmata si fericita pentru ea...
Blanca, multa sanatate si tie si Evei! Super faza cu telefnul. A fost primul telefon al Evei, nu? Hihi...
Multa sanatate si lui Balazs si Laurei! Sa va treaca repede raceala si sa veniti cu vesti bune!
Gata, ma duc sa mai trag un pui de somn, ne auzim mai tarziu.
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Corinna1982 spune:
La multi ani zmeuricilor noastre si fratiorilor si surioarelor lor! Sa fie sanatosi cu totii si voiosi!
Multa sanatate zmeuricilor bolnavioare si mamicilor!
Noce, uliiasi, bine ca ati scapat de ochisorii curgatori! Sa dea DD sa nu aveti nevoie de alte tratamente sau interventii!
Bely, cum ati scapat voi de constipatie?
Giova, ce face gogoasa cataratoare?
De cand cu ploile astea Maria a invatat un nou semn al bebelusilor: "ploua". Face asa de frumos cu manuta si zice "paie".
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)