**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**
Raspunsuri - Pagina 15
elena_adina spune:
Salut!
Multumesc mult Giova .
La multe lunite sarbatoritilor de astazi,sa creasca mari,frumosi si sanatosi!
Poze Razvanel
Happy-mamy
Adinadewww.totsites.com/tot/razvanmic" target="_blank">Razvan mic si frumos(14.08.2009)
"Copilul nu datoreaza parintelui viata,ci cresterea."(N.Iorga)
anemona27 spune:
Off Giova prin ce ai trecut,nici nu vreau sa ma gandesc la evenimentele astea care asa cum zici si tu sigur vor urma.Pup Edisorul sa treaca.
Noce ai plecat fara sa zici nimic,e definitiva plecarea?
Noi azi am fost la o terasa sa mancam si Alex a cucerit pe toata lumea,apoi l-am dus la plimbare prin Herastrau,s-a dat in leagan,l-am lasat pe jos si a bagat si cateva pietre in gura.
Poze abea le-am descarcat pe laptop,in webshot nu am avut timp sa mai incarc,cine stie poate reusesc.
mami fericita cu Alex
ungaras spune:
Buna dimineta!? Fata mea s-a trezit la sase. Numai ce am citit aseara intr-o carte ca daca bb se trezeste asa devreme sa ii las un pic de lumina in camera si jucarii la indemana sa-si faca de lucru. Asa ca aseara nu am tras jaluzeaua pana jos. LA sase dimineata a inceput cu aa, aa, de parca m-ar fii chemat. Nu m-am miscat dar intr-un final a inceput sa planga si eu sar repede ca nu vreau sa-l trezeasca pe taicasu.Asa ca muls, pus bebe pe olita si baut laptic in acelasi timp, acum parca ar dormiii parca nu. Oricum eu nu mai pot sa adorm.
Giova, da am bicicleta de copii,e bicicleta normala dar pentru persoane mai micute, de 165cm(inaltimea fetelor la 15 ani aici). Doamnele sunt majoritatea de la 175 cm in sus, deci intelegi de ce am bicicleta de copii.Sunt micuta si tare imi place. Dar ma gandeam odata ca femeile asa inalte reusesc sa ma intimideze. Sa stai de vorba cu cineva la care sa trebuiasca sa te uiti in sus e tare aiurea. majoritatea sunt asa.
Am citit pe blogul lui Noce, nu spune prea multe despre plecare, dar e fericita. Ma gandesc ca s-o intoarce, zice ca nu a luat decat doua valize cu ea, asa ca...Iar daca nu ,Noce, va doresc sa fiti fericiti! Stiu ca sta nu e greu de realizat pentru voi trei.. sper ca ai gasit borcanul cu magiun
O duminica frumoasa!
pooh spune:
Neata!!!!!Balazs a dormit super azi noapte,s-a trezit pe la 2,si dimineata la 8.30wow,nu-mi venea sa credGiova,cum mai e buzita lui Edi?Off,saracii de voi,ce sperietura ati tras....Ungaras,bunaidee cu jucariile in patutul lui bebe matinalTe mulgi asa rapid?Cat laptic papa MC odata?Am citit si eu de pa blogul lui Noce,asteptam si pozePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ungaras spune:
Pooh,Maria-Catalina mananca laptic de 2 ori pe zi, dimineata 240ml seara 200,220ml. Dimineata cand se trezeste o iau din patut si coboram in sufragerie unde o pun in tarc si ii dau ceva interesant sa o tina ocupata pana ma mulg,(in 5 minute sunt gata) il pun un pic la incalzit si apoi o asez pe olita si ii dau laptic> Doua dintr-o lovitura. Apoi la pranz ea nu mai papa dar eu ma mulg. La 17-18 ea papa mancarica fara sa bea laptic dar eu tot ma mulg, il pun la frigider si il papa cand merge la culcare. Apoi ma mai mulg pe la 23 innainte sa merg eu la culcare, nu-l folosesc dar il tin in frigider just in case, pana a doua zi. Am doua mulsuri de pomana, dar am zis ca daca am ajuns pana aici sa o tin asa pana la sfarsit. Mi-e teama ca daca mulg doar la 6 dimineata si la 6 seara o sa pierd lapticul.asa ca ,unde au mers 9 luni mai merg 3.
Stiu ca nu asta m-ai intrebat dar.... am chef de scris
,
Super ca a dormit atat, la cat mai multe dimineti asa tarzii. M-C are si ea zile de trezit la 8 dar eu tot la 6 ma trezesc sa ma mulg.
Azi nu iesim, a plouat si e urat. poate un pic in balcon cand s-o trezii
paaaa
Moniland spune:
Va pup zmeuricilor
Noi suntem bine, doar ca timpul e prea putin.
Vad ca vorbiti de kg in minus. Si eu sunt la dieta, intr-o permanenta dieta as zice. De la inceputul anului am dat jos 8 kg. Sunt mai slaba cu 5 kg decat atunci cand am ramas gravida. Dar atunci eram plinuta pt ca hormonii injectati au actionat si pe alt plan. Cert e ca mai am de dat jos 3 kg si ar fi ok. Daca dau si mai multe nu ma supar.
Va doresc o saptamana frumoasa cu zmeurici cumintei, mancaciosi si activi si bineinteles mult spor la slabit.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
pooh spune:
Pozeeee (din luna trecuta)http://picasaweb.google.ro/oroszorsolya77/10Honap#5477157530288159250Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
eu la , va ofer si voua una, cu placere.
Tocmai am adormit gogoasha...doamne ce crize are in el...daca il iau de la ceva ce-i place si nu e voie, urla cat iul tin plamanii. as aface cand il scot din cada, caci se joaca cu dushul, cand il iau de la calculator...of...de mic e cu personalitate...ma asteptam ca racusorii sa fie mai cumintei....vezi de treaba...pana acum nu se vede.
Pooh super pozici...tare simpatic e Balazs, numai un zambet. Timeea, o domnisoara superba.
e ok buzitza, incep sa se vindece amprentele dintisorilor, lasate pe buza de jos.
Moniland felicitari pt. kg pierdute! Tu aratai super si inainte, nu se vedea ca ai pus ceva pe tine!
Anemona ma bucur ca v-ati simtit bine si Alex a fost un cuceritor.
Ungaras am inteles....totul din cauza inaltimii.
mai fetelor...Edi se trezeste noaptea urland....tremura din maini...si nu se potolste pana nu-l iau in brate. Totul e roz cand il pun langa mine, incepe sa-mi caute sanul si uite asa toata noaptea ma freaca....de eu nu mai stiu cum e sa domri si in alta pozitie decat pe o parte, sau pe cealalalta.
In nopti ca astea...ma gandesc rapid sa-l intarc...dar mi-e ca mai rau fac....ceai nu prea vrea noaptea si tot pe mine ma urla....
greu, tare greu....
o sapt. frumoasa sa aveti.
fug sa-i fac fructele, cand se trezeste, sa le pape si mergem la piata sa luam spanac.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
Buna tufa
noce ma bucur ca merge bine tratamentul lui Filip, doamne ajuta sa scapati de ochisr inlacrimat. Cum e noua viata,va place? Va doresc numai fericire si bucurii indiferent de tara in care traiti, important este sa fiti sanatosi si impreuna
giova merci pt urari, deja avem 9 luni nu-mi vine a crede cat de repede a trecut timpul. Avem exact varsta pe care am purtat-o in burtica si zau ca mai repede mi-a trecut acuma de cat insarcinata
pooh vazut pozicile, superbi puiutii tai
Aici e asa de cald azi si de acuma tot asa va fi 33ş sunt azi, e bine pt cine e in concediu si sa stai pe plaja e super dar sa traiesti pe canicula asta pt mine e un chin
Giova spune:
Sasha, Tudor Mihai, Pavel Daniel, Sophia Alexandra si Patricia
sa cresteti mari si sanatosi, pui frumosi!
Noi am fost la piata, ploua cu galeata...eu am fost varza de uda, Edi mai putin. si asta de la masina pana la piata, circa 100m.
Am si fiert spanacul pt. Edisor, el mi-a adormit pe masina la intoarcere, acum doarme in pat, dezbracat....o fi si de la vremea asta naspa. hopa ca s-a trezit. macar m-a lasat sa intind hainele si sa-i fac mancarica.
Bely pai acum nu am avut timp nici sa respiram,....de aceea ni se pare ca a trecut timpul mai repede.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi