**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**
Raspunsuri - Pagina 14
pooh spune:
Neata!!!!Eu matinala,ca de obiceiBlanca,imi pare rau de catelusaFelicitari pt. progresele Evei.....mai nou nici Balazs nu mananca asa bine,e mai mofturos,poate e o perioada,eu sper sa-si revina la vechile obiceiuriElenada,felivitari pentru dintisorii Anei....v-au chinuit mult?Au dreptate fetele,cred ca e ffff. greu cu doi copilasi,tot respectul pt Tine si Moniland Ungaras,sa nu pomenesti de zapada,brrrrrrrrprefer sa tin cura de slabire....Mare bucatareasa se face MC,daca umbla deja la cuptorPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
LuisaTL spune:
Buna dimineata!
Fetelor care s-au apucat de diete, va doresc mult spor si cu rezultate cat mai rapid! M-as alatura si eu voua la dieta SB, i speranta ca voi da jos cele 5 kg pe care le mai am, dar mi se pare cam nasol 2 sapt. fara fructe, mai ales ca acum e perioada capsunilor, cireselor... Eu ma "chinui" de 4 luni si am dat jos vreo 17 kg...tare greu a mai fost..
UNGARAS, poti sa faci galustele numai din galbenus cu 2 lingurite mici de gris. Ies super!
CORINA, cum mai e Maria? Ati scapat de infectie?
Corinna1982 spune:
Ungaras, WOOOW ce romance frumoase acolo! BRAVOOOO!!!
Giova, cura cu pizza cu tarta? super!
Luisa, Maria mai are 2 zile de antibiotic, dar inca se screme cand face pipi. Figuri la masa inca face, dar o mai pun si pe seama dintilor. Dupa ce termin antibioticul mai astept cate va zile si apoi ii refac urocultura. Sper sa fi plecat de unde a venit intrusul!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Giova spune:
Neatza!
haideti la o fara zahar.
Uitati ce am patit noi aseara:
http://ioanapurdea.blogspot.com/2010/05/edi-si-prima-tranta-serioasa.html
In rest si ieri pe afara, am inaugurat si un balansoar tip fluture. el de-o parte, marco de alta...se dadeau si radea cu gura pana la urechi.
Pooh felicitari pt. primii pasi!
Blanca imi pare tare rau pt. catelusa. decat asa chinuita, mai bine dincolo .
felicitari pt. progresele Evei. cand ne mai delectam cu pozele ei?
Elenada te inteleg...e extrem de greu cu 2...sunteti de admirat tu si Moniland, cum rezistati fara niciun ajutor.
Ungaras eu am facut galustekle cu putina sare si da, cu albus, cum se fac. acum la cat a mancat el nu are ce sa-i strice...si are aproape 11 luni, asa ca nu-mi fac probleme.
Super tare MC la plaja...ce s eplimba ea prin nisip...fain de tot lacul ala.
Luisa super ai slabit, cum ai reusit?
Andreea sananate la amandoua.
Corinna la ziua de carbohidrati poti manca pizza cu legume, sau paste, o prajitura/tort si 4 bucatele de cioco amaruie.
Edi a papat o nectarina cu jumate de porto, jumate de banana, 2 lingurite de iaurt si un biscuite.
la pranz serveste vitel cu legume, cartofi, nu stiu exact.
Eu azi sunt la ziua de fructe. pana acum am mancat un mar si cafelutza. Imediat bag jumatate de banana, la ora 14 imi fac o salata de legume....mai tarziu vad eu.
Imi cam face cu ochiul tarta ce am facut-o ieri si din care am mancat la cina....ziua de carbohidrati e pe gustul meu, pacat ca nu se poate zilnic.
Beatrice si Marc
sa cresteti mari si sanatosi puilor.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
tufa
blanca imi pare rau pt suferinta voastra stiu cat de tare doare, o imbratisare
ungarasnici eu.. cert e ca abia astept sa-i creasca parutul dar asa mai des si mai frumos ca tare pisicos la mai avut. Ce poze frumoase am vazut si ce asortate sunteti, chiar a fost o surpriza placuta sa va vad cu camasuta romaneasca
elenada felicitari Anei pt dintisori si la cat mai mult
LuisaTL daca vrei sa tii SB il poti tine faza a 2 a si acolo poti manca fructe, se slabeste cam 1 kil pe sapt. Si mie mi-e tare greu fara fructe iar ciresele sunt preferatele mele, asa ca de sapt. viitoare cred ca trec pe SB 2
LuisaTL spune:
CORINA, daca imi amintesc eu bine dupa ce terminam antibioticul faceam o pauza de 7 zile si apoi repetam analiza. Nu mai stiu exact..Sa dea Domnul sa plece intrusu' definitiv!
GIOVA, eu dupa nastere in loc sa slabesc sau macar sa ma mentin m-am ingrasat . Asa ca pe la inceputul lui februarie am "taiat raul de la radacina". N-am tinut o dieta anume ci doar scos painea, fainoasele in general, dulciurile , grasimile..etc. Am incercat sa mananc cat mai sanatos, portii mici, apa multa si dupa 7 seara nimic. In prima luna am slabit cel mai mult 5 kile jumate, iar apoi o medie de 4 kg/luna. Cand mi se facea pofta de ceva, dulce in general, nu-mi interziceam cu desavarsire, mancam o bucatica mica de prajitura sau o patratica de ciocolata neagra.
BELY, nu m-am uitat decat pe prima faza din SB, nu stiu in ce consta a doua ca ar fi super sa dau 1 kil/saptamana. Acum abia dau jumatate de kg, s-o fi invatat organismul cu calorii putine.
noce spune:
Bun gasit, mamici!
Revin si eu dupa cateva zile de absenta si citesc de zor ce-ati mai facut.
Noi ne-am mutat la Doha, in Qatar. Azi dimineata am aterizat.
Vad ca vorbeati de cure de slabire, eu cred ca am slabit la drumul asta de 20 de ore (daca punem si plecare cu masina din Constanta si traversarea Bucurestiului). Mi-a spus si sotul, imi spune si sora cand ma vede pe webcam. Incep sa cred. Bine, am slabit si cu mersul la plaja, pe nisip, oboseam acolo mai ceva ca la sala pe vremuri.
Cat despre drumul cu avionul, mi-am facut eu lectiile si am rezervat bassinet pentru copil pentru ambele zboruri, la Lufthansa (2 ore si jumatate) si la Qatar Airways (6 ore), am cerut si confirmarea rezervarii, am printat, am anuntat si la check in si in final tot fara bassinet am mers, cu bebe in brate, doar cu o centura suplimentara prinsa de a mea. Cu scoica nu s-a putut ca nu avea cod aprobat (am retinut de la Clara ca Britax ar avea codul minune), dar acum ma gandesc ca si cu scoica aprobata tot as fi putut intampina dificultati.
M-am bucurat ca Filip n-a avut nici o stare neplacuta in avion, ba chiar a dormit in timpul decolarii la cel de-al doilea zbor. (aveam o teama).
Azi am avut o mare bucurie: l-am vazut pe Filip mergand singur prin casa. Nu mult, dar a inceput.
Bely, m-ai intrebat de ochisor inainte sa plec si na-m apucat sa-ti raspund. Tratamentul merge bine, sper eu. Inca din a 3-a zi i s-a redus bine secretia. Acum mai are f putin si rar. Sper sa dispara de tot.
gata, fug si mai revin!
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
ungaras spune:
Buna fetele!liniste,liniste.
Ati plecat toate in vacanta sau ce?
M-C doarme dusa,i-am citit Harap Alb. La masa de seara i-am facut dovlecel cu cartof dulce, branzica dulce si galbenusul de la ou, toate amestecate si la cuptor. A iesit bunut, dar nu a mancat pana nu am pus iaurt deasupra. Apoi i-am dat un kiwi.
Am cumparat si noi scaun pentru bicicleta dar pentru ca eu pedalez pe bicicleta de copii, acum cu scaunul fetei in fata mea nu mai am loc sa ma sui si sa ma dau jos. Ma enervezz tare. Sotul zice ca nu trebuie sa ma dau jos trebuie doar sa ating cu piciorul un pic pamantul, , si imi intra saua la.... Am lasat saua cat am putut de jos dat tot..Acum trebuie sa pedalez fara fata, sa ma obisnuiesc(poate capat alta bicleta).
Luisa,am incercat dar am pus prea mult gris si au iesit pietroi. O sa mai fac odata.
Giova, am uitat ca zmeurica ta e mare,11 luni, si pup puiut mic sa treaca unde s-a lovit. dupa ce ai povestit tu am luat cartea de prim ajutor si am citit si eu ce si cum in caz de accidente deastea.
Bely, Lasa tunsoarea,cine se uita la tunsoare, ochiiii. Camasutele, ne-am inspirat de la Maria de Corinna1982, doar ca noi fara fes de tzurai
Noce, felicitari pentru Filip plimbaret.
, noapte buna!
ClaraJ spune:
NOCE - inca o data toate cele bune si felicitari ca ati ajuns cu bine. Da, Britaxul e unul din putinele scaune aprobate pentru zborurile cu avionul insa, in cazul in care ai vrea sa-l iei cu tine ar trebui si sa cumperi un bilet in plus, caci scaunul ar ocupa un loc in avion. Bassinetul e cea mai buna varianta, ma mir ca nu ti l-au oferit in speta cei de la Lufthansa. Noi n-am avut probleme, ni l-au asezat in fata la ambele drumuri. Oricum, bine ca ati ajuns cu bine la destinatie, de acum va incepe perioada de acomodare. O sa fie totul bine si o sa aveti soare 365 zile pe an asa cum iti doreai tu.
BLANCA- imi pare nespus de rau de catelusa ta. E greu cind te desparti de un animal. Ti se rupe ceva in suflet.
GIOVA- pupici dulci pentru micul accidentat.:) Sa-i treaca repede bubita.
UNGARAS - pai mi-a venit si mie rindul sa vina si mama mea si sa mai maninc si eu chestii gustoase, ce nu mai voi?? :)) Splendida pustoaica ta, da' are si cu cine sa semene.
Si noi ne reintram in normal usor, usor. Mama e in delir. Cica nu mai vrea sa se intoarca in Romania.:)) Ca la noi e Raiul pe pamint.:)) Ii place mult de tot si s-a acomodat foarte bine.
Am fost si la controlul de 9 luni si chistocutul meu are 8,850 gr si 78 cm.
Sunt datoare cu pozici, stiu, promit sa incarc cit de curind si sa vi le arat.
Va pup super dulce si va urez un weekend de vis,
Clara si Bryce
Giova spune:
Noi pe acasa, e destul de urat afara.
ieri am fost in centru, am stat linistiti la terasa, Edi cumintel in carucior, marco se uita la un teatru din p-ta Unirii.
Frumoasa iesire, trebuie repetata.
Cred ca Edi al meu nu a scapat de streptococ. daca era negativ, trebuia sa primesc rezultatul in mail...asa mai dureaza vreo 2 zile si pt. antibiograma. of.....
uauuu Noce cum ati ajuns acolo? e definitiva plecarea? te rog da-ne mai multe detalii. sper sa va fie bine in noua voastra viata!
felicitari pt. primii pasi ai lui Filip!
Luisa si eu m-am ingrasat, asta dupa ce am slabit asa de bine...dar din nov. am inceput sa pun si am tot urcat. Felicitari pt. ambitie, mult ai dat jos.
Ungaras cum ai bici pt. copii? sper sa reusesti sa te adaptezi cu scaunul printesei. am uitat sa-ti zic...frumoase erati amandoua cu iile pe plaja.
Clara ma bucur ca totul e ok, lasa ca e bine Bryce, conteaza ca e sanatos.
Te cred ca ii place mamei tale acolo. e prima data cand vine la voi?
asteptam pozele cu nerabdare.
Bogdan, darius, Horia Alexandru, Iarina, Isabelle si Patricia Filipa
Elena_adina! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
ma bag la calcat si la pus mancarica in cuptor.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi