**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**
Raspunsuri - Pagina 13
MONITZA86 spune:
hello!!!
Multumim frumos pentru cuvintele frumoase ca intotdeauna sunteti niste dragute.Eu sunt varza astazi,de dimineata pana la 14 m tot umblat .Plus ca am plecat fara sa-mi beau cafeaua,(k am fost la analize),deci intr-n cuvant sunt zombi.Asi fi vrut sa dorm putin dar printesa mea nu are chef de somn la ora asta.Uraaa....am terminat in sfarsit cu lucrarea de disertatie.Daca termin si cu examenele si cu prezentarea lucrarii in iulie sunt .
Robotica mea merge pe zi ce trece mai mult,din ce in ce mai multa energie,activitatea nu gluma.
LOrelay da eu am pus-o la olita de la 6 luni,atunci o puneam in general dupa fiecare somnic si facea pisu,iar la kk cand o vedeam eu ca se inroseste la fata repede repede pe tron.Acum cat de cat si-a facut un program de kk,in sensul k face de doua ori pe zi ,dimi cand se trezeste si dupa amiaza.La pisu o pun eu mai des si face de fiecare data.SI mai stam inca si cu pampersul astept sa se incalzeasca sa o las mai dezbracata in casa si sa-ll. eliminam usor usor.
Baduorx concediu placut in delta!!
Andra80frumoasa printesa
Corinna eu asi vrea sa fie baiat dar nu conteaza daca o sa fiu mamica de 2 fetite
BElybb2?cam gretos,imi provoaca o stare de disconfort,dar o sa treaca
Pooh Si Stefi isi trage de pe cap,dar palariuta aia ii place k e vaporoasa si probabil nici nu o simte ca o are
[Giova stropeste-l pe strumf in ochisori cu laticul tau e foarte bun pentru ochisori,si eu o stropeam des pe Stefi .
A adormit in sfarsit,merg sa ma asez si eu langa printesa mea in pat,va
9+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
Giova spune:
mi-am cam terminat treaba...probl. e ca am bagat la spalat husele de pe vanapeaua din living...si acum nu le mai pot pune inapoi.
astept sa vina sotul, ca eu imi rup unghiile degeaba.
Ziua de carbohidrati e pe gustul meu. am papat pizza la pranz, iar diseara ma delectez cu tarta. am uitat sa-mi iau cioco neagra, dar scot copiii in parc si cumpar de la vreun butic.
maine doar fructe si legume...sa vedem cum rezist.
Dienutza bafta si tie cu dieta...supa si compot d emere zilnic? cate zile? ai slabit super repede in scurt timp.
Vad ca si Albert are parul ca si Edi...noua deja ne intra in ochisori. acusi trebuie sa-i fac mot.
Ce smecheros este cu sapca sam in cap si cu suzeta in guritza.
Monitza bine ca ai scapat. odihna placuta alaturi de printesita. Uitasem de laptic, bine ca mi-ai amintit. sa vad daca reusesc sa-i bag, dr. a zis ca direct de la sursa, ca de nu exista riscuri sa i se infecteze.
Am ajuns azi si i-am luat exudatul nazal...trebuia acum vreo 2 luni, dar nu am mai ajuns...mama denaturata ce sunt. acum astept sa vedem daca mai are streptococul ala sau nu.
Azi e ziua finutului meu din Spania. I-am taiat noi motul mai devreme, dar tot imi pare rau ca e asa departe de noi.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
elenada spune:
Buna fetelor
In sfarsit reusesc si eu sa va scriu. Greu tare cu timpul.
Ne-am intors si noi in bucuresti si acum suferim de caldura. la ai mei ploua iar aici mori de cald.
Eu sunt pe stop si ma simt foarte rau si ca sa fie meniul complem am reusit sa imi stric ochelarii si acum am niste dureri de cap cumplite. Sper sa imi fac altii cat mai repede. Astept weekendul ca sa pot sa ma duc sa imi fac ochelari ca nu se mai poate asa.
Piticii mei cresc vazand cu ochii. Nu prea am mai facut poze din lipsa de timp.
De doua saptamani ii pun si eu pe olita dimineata cand se trezesc si dupa fiecare masa. Sunt zile cand nu mai fac kk in pampers dar ne mai si scapam uneori. Sunt tare mandra de ei mai ales ca dupa ce fac ceva in olita eu ii laud si le spun bravo iar ei se aplauda. Incep sa aplaude si cand incep eu sa le cant. Merg in patru labute cu o viteza amaetitoare iar acolo unde au de ce sa se tina merg in picioare. stau singurei in picioare dar le este teama sa paseasca singurei. Matei doar in patut mai merge singurel fara sa se tina de nimic.
Agata si trag tot pe jos. sunt extrem de curiosi sa vada ce e pe masa din bucatarie asa ca se agata de ea. uneori darama bidoanele cu apa de 5 litri si se urca pe ele ca sa vada mai bine.
Trebuie sa stau cu ochii pe ei ca pe butelie si chiar si asa tot nu fac fata. tot reusesc ei sa mai faca o traznaie.
ma obosesc cumplit dar sunt atat de dragalasi si de minunati incat merita tot efortul.
vad ca v-ati apucat de cure de slabire. vreau si eu sa fac. am reusit sa pun 4 kg pe mine si nu stiu de unde. am renuntat la paine iar dulciuri nu mananc multe si nici des.cred ca din cauza ca mananc seara. peste doua saptamani plecam la mare si eu arat ca naiba. imi e asa ciuda. as vrea sa pot sa stau toata ziua cu o salata dar nu reusesc. nu am energie daca nu manananc si nu sunt in stare sa ma ocup de pitici asa.
se saptamana viitoare intra sotul in concediu si poate asa pot sa tin si eu o dieta daca am ajutor.
bafta fetelor la dieta sa scapati usor de kg.
va pup fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bely spune:
Buna seara
Am vazut pozici frumoase. Azi am fost full la servici + am avut si consulatia de 9 luni, zmeurica mea nu vrea sa creasca domle in greutate dar se inalta ca ciupearca dupa ploaie, are 7.550 si 72cm, pfii ce fata silueta am si ma-sa grasa cat cea mov de la milka
sunt asa de obosita de nici nu stiu ce am citit, pooh cand deschizi subiectul de dieta sa-mi spui ca eu nu prea stiu urmari ce se intampla pe forum..lorelay am chelit gaza dar acuma stau sa creasca parul, desi cu caldura asta cred ca tare bine ii prinde asa, ia mai crescut parutul lui Maia?
elenada te cred ca ti-e greu cu 2 ingerasi, ma dá gata a mea ca-i una dapoi tu cu doi, bine ca ne-ai dat un semn despre voi si un la ingerasi
monitza greu cu greturile dar lasa ca trec ele
pooh spune:
Azi a facut Balazs doi pasi timizi singurelPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Bely,intr-un final am postat la un subiect mai vechi,la femina intim il gasesti......http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=7Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
blanca000 spune:
Buna fete si de la noi,
Am avut niste zile ..parca ar fi trecut 1 luna intr-un weekend.
Siadah (catelusa mea) nu mai e ....e undeva acolo sus si undeva aici aproape in inima mea. Acum ii facem locul ei in cimitirul cateilor, special pentru ea cu tablita de marmura si toate cele...imi e nespus de greu..imi lipseste parca ceva din mine. Nu doresc nimanui asa trairi...
Eva sta si ea in picioare nesustinuta, sta bine cate 15-20 secunde si apoi se lasa in jos..pasi nu faca singurica, in schimb alearga in 4 labe sau tinuta d emanute. E topita dupa leagane si tobogane.
Face nazuri de vreo 2 zile la mancarica...si eu ma cam rog de ea...de maine cred ca schimbam foaia..nu mananca aia e (sper sa am si puterea)..masa viitoare.
E in faza in care doar mami e buna..ma striga, ma cheama..doar eu..daca nu sunt plange d ei se inoada lacrimile in barba..chiar daca ma duc in alta camera e jale..in sling am tot tinuto si prin casa..
Hai ca incerc sa intru mai des...
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
andreea_1979 spune:
Buna seara fete!
Noi suntem tot racite , adica si Laura si eu . Am luat una de la alta .
Am reusit sa-i curat nasucul cu BB , dar plange saracuta de-mi dau lacrimile , transpir toata cand trebuie sa-i extrag mucusorii .Luam Stodal sirop pentru tuse, un preparat pentru nasuc si peritol dat de pediatra pentru pofta de mancare , desi nu prea are cine stie ce efect .
Pupam dulce tufa si sper sa ne insanatosim cat mai repede!
Mami de papusica Laura Maria( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/MamiDeLauraMaria?authkey=Gv1sRgCLjm0trZs_DpYg
elenada spune:
Blanca imi pare tare rau pt catelusa ta. te inteleg perfect. anul trecut am pierdut-o si eu pe catelusa mea. avea 14 ani. foarte greu ne-a fost. si noi a trebuit sa o ducem la eutanasiere pt ca tumorile ii invadase corpul si suferea cumplit. nu se mai putea face nimic pt ea. si acum ii mai simtim lipsa. te imbatisez.
Bely
Apropo de dintisori nu cred ca v-am spus ca are si Ana doi dintisori iar matei inca nu are nici unul. Parca se vede ceva si in gingia lui dar nu a spart inca gingia.
Pupici
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ungaras spune:
Buna seara fetelor,
Vreau sa va intreb de galustele din supa. Le faceti cu sare si cu ou nu? Pai si cum e cu albusul dupa un an? As incerca dar mi-e un pic teama.
Inutsa, e geloasa si parca mai mult in fiecare zi.
Patri, nu stiu unde e mai dulce, cu par sau fara
Corinna, parca s-a rezolvat un pic cu kk. Mananca ceva mai bine dar acum face kk de 3 ori pe zi nu doar dimineata cum obisnuia. Dimineata in olita, la pranz si seara le ratez.
Pooh, ce zici tu de eroina, Jos palaria pentru Elenada.
Giova dupa ce termini cu dentistul trebuie sa fii numai un zambet. Ma gandesc si eu sa-mi schimb ceva dar imi cer 1000 de euro pt doi dinti asa ca mai astept.
Monitza ,Andra, sunteti tare frumoase, voi si zmeuricile voastre.
Anemona, bine ca nu ati patit nimic.grija mare ca nu-i de gluma cu bb in brate. Pana sa o am pe M-C cadeam pe scari cel putin o data la 2 saptamani, cu coate julite, pereti racaiti. Acum o iau catinel catinel.
Inutsa, si eu ii dau sa bea din cana normala. Cana cu cioc o iau cand mergem afara dar cand ii dau sa bea, o desfac si ii dau normal.
Pana cand sa mai suga ca nu mai sunt bebelusi
Clara bine ca ati ajuns cu bine. Ce zici tu de chestii delicioase? vrei sa sara fetele pe tine?
Succes la diete! acum era bine de impins caruciorul prin zapada, ajuta la arderi.
Badurox, odihna placuta, fir intins!
M-C azi s-a agatat de usa de la cuptor si a reusit sa o deschida si sa cada in fund. Trebuie sa sigilam totul ca nu e de joaca.
Acum la culcare i-am citit Povestea porcului si tare i-a mai placut, a ras continuu, ma gandesc ca altul o fi fost motivul dar s-a distrat tare.
Noapte linistita!
Aici poze cu noi la garla, duminica.
http://picasaweb.google.nl/mcatalinasp/LunitzaAZecea#