**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**
Raspunsuri - Pagina 12
Giova spune:
Andra asta e a 2-a zi de dieta. Eu oricum mancam putin, bagam multe porcarii intre mese si seara tarziu. vom vedea....sper sa nu fie afectat, caci atunci ma opresc.
Pooh Edi nu a facut asa ceva pana acum, si culmea ca ieri a dormit si putin si a fost si mult afara.
Noi avem inca 3 reprize de somn pe zi, dar numai somnul d ela pranz a ramas de 2-2,3 ore. In rest cel de dim. si de dupa amiaza s-a scurtat, chiar si la 30 min. si asta de o sapt....incet-incet cred ca renunta si el la unul dintre ele.
Bely nu stiu ce sa zic...prosteste-o cumva, vine caldura si e musai sa se hidrateze.
Inutsa ai fetitza mare, sau lenesa?
La noi asa se descanta: pui apa intr-un pahar si aprinzi 3-5 chibrite (pe rand), aruncand inauntru carbunele de la ele. In acelasi timp zici in gand Tatal Nostru. daca chibritele arse s-au dus la fund inseamna ca e deochiat copilul. Ii dau sa bea apa dintr-aia de 3 ori, ii fac semnul crucii cu apa la frunte, maini, picioruse, burtica.
tocmai mi-a adormit si vroiam sa plecam sa mai cumparam una alta.
sper sa se trezeasca repede.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lorelay_28 spune:
Buna fetelor,
ati vazut ca se reduce indemnizatia cu 15% din 1 iunie. Ce credeti oare o sa ne opreasca iar indemnizatia 2-3 luni pana se recalculeaza? Ca pentru noi ar fi un dezastru.
Andra si noi ne inscriem la bebei fara dinti
Monitza ai inceput sa o pui la olita? Chiar vroiam sa va intreb de la cat se poate incepe cu olita? si cum faceti? de unde stiti cand sa-i puneti pe olita?
Bely ai tuns fata...asa bine ii sta
Fetele succes la cura. Si eu tb sa incep iar. Am tinut si eu in aprilie si am slabit in 3 sapt 5 kg. Si dupa am lasat-o moale asa ca nu am mai dat jos, dar nici nu am mai pus pe mine. Acum o sa incep si eu ca mai am 5kg in plus ca sa revin la kg care le aveam inainte de a ramane gravida. Si mai vreau sa mai dau 2 in plus.
merg sa o culc pe Maya.
Noapte buna!
Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
monica2008 spune:
seara fetele.in sfarsit am si eu timp sa intru....sap trecuta DENIS avut febra de luni pana joi 38.5_39.saracutul era cumintel doar ca vroia numai in brate,seara la fel deci am fost un zombi toata sap.am fost cu el la urgenta si avea un virus intestinal.
noi suntem super energici ne jucam si mergem toata ziua.adormim pe la 8_8.30 si ne trezim dimineta la 8(peste noapte papa tzatza de vreo 3 ori)a inceput si el sa pape mai multa mancare sper sa isi revina.daca am timp maine pun pozici cu noi la plaja
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
badurox spune:
salutare! mai scriem si noi din cand in cand, in semn ca nu v-am uitat si ne e dor de voi; am citit un piculet printre randuri, atat cat am putut astfel incat sa ma joc si cu irisuca;
ultimul (sau poate e mai vechi si nu stiu eu ) racnet e cura de slabire din cate imi dau seama; marturisesc ca ma alatur voua, sunt si eu la regim, dar nu stiu ce fel de cura tineti voi; eu n-am un program anume, pentru ca am norocul de a avea arderile foarte rapide si asta ma ajuta enorm: e destul sa elimin dulciurile si painea si slabesc foarte repede; acuma o sa para ca ma laud dar am ajuns de la 60 kg la 56 intr-o sapt si trei zile; inca 4 kile si pot sa ma duc la mare; a aparut in schimb si o problema: celulita de pe picioare si care se vede destul de urat si cred ca pentru asta ar trebui sa fac un pic de sport, ceva; nu-s mare fan exercitii fizice deci o sa incerc sa merg mai mult pe jos, o crema, etc. ; oricum, ideea e ca sunt pe drumul cel bun, inca un pic si nu se mai vede nici o urma a sarcinii
pe irisuca n-o deranjeaza regimul meu, vad ca nu se plange, ea are deja ritmul propriu, cu toate ca n-as putea spune ca mananca la ora x, ca doarme la ora y, etc; isi respecta aceste ore cu o aproximatie de o ora doua, in functie de cand se trezeste, cat de mult sta afara, dk merge sau nu cu masina in ziua respectiva... azi chiar n-a prea mancat mancare, a vrut mai mult san, dar de obicei mananca 2-3 mese pe zi, daca s-ar putea sa-i dau dimineata la pranz si seara numai carnita de vita fiarta, legumele sa nu le vada, iar fructele asa si asa, uneori le vrea, alteori nu; in rest, n-as putea spune ca e atat de cuminte incat sa stea pe blatul de la bucatarie in timp ce eu gatesc, asa cum e edisor al giovei, dar sta in carucior sau in patut toata ziua, si mai apuc si eu astfel sa mai fac cate ceva prin casa; acum 2 zile, in timp ce stergeam praful, am avut un soc de mi-au dat lacrimile: iris s-a ridicat singura in patut in picioare tinandu-se de zabrelele de la pat: se forta sa stea cat de cat in piciorute si striga: aaaaa! ca sa ma intorc s-o vad ce face ea; cand m-am uitat si-am vazut-o, eu am inceput sa plang si ea sa rada; a fost un moment foarte emotionant pentru mine; cat au crescut puiutii nostri, dragi mamici!
in rest, vom mai lipsi o vreme, plecam iar in delta, ca s-a ivit ocazia, vom sta 2 saptamani cel putin si chiar ma bucur, ca daca continua astia cu reducerile de salarii si alte alea, cine stie cand o sa mai mergem undeva (sotul bugetar, eu cic...); poate se mai ingrasa si fetita mea cu ocazia asta, ca data trecuta i-a priit aerul si arata ceva mai bine, acum iar e slabuta, s-a lungit, dar in greutate n-a mai luat, ioc; si doar mananca, domle, da nush zau de ce nu se prinde; o fi valabila vorba aia: "pielea rea si rapanoasa..."
gata, va pupam, mai punem cateva pozuci si sa ne vedem cu bine " la vara!"
http://picasaweb.google.com/badurox5/9Luni#
DN 22.10.1984
cum s-a nascut minunea:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143845
Corinna1982 spune:
Badurox, ce haioasa e Iris a ta! Hei, hei, si ea seamana cu tati !
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
pooh spune:
Neata!!!Noi am avut o noapte superrrrrcand s-=a trezit Balazs la 2,nu l-am mai scos din patut ci i-am dat sa pape acolo,sotul tinea biberonul....a papat si a adormit,somnic pana la ora 8.15.....Wow,ce odihnita ma simtIeri a reusit Balazs sa stea in picioara cateva secunde fara sa se tina de nimic....tare ne-a uimitBadurox,wow,iarasi placati in delta?Distractie placuta,sa va intoarceti odihniti!Am vazut-o pa Iris,super faine pozele cu ea in geantaCe s-a bronzat.....Succes la dieta tuturor,a,Belly,eu azi am sa incerc sa deschid un subiect nou cu SB,sa vedem daca reusescPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Neatza!
Vladimir, Ioan Victor, Maria si Francesca
sa cresteti mari si sanatosi puilor!
Noi tot asa...ziua in parc, noaptea cu treziri...dimineata matinal.
Noroc ca e vreme frumoasa si ma trezesc cu razele soarelui printre rolete...ca astfel....
Mda...indemnizatia scade cu 15%, nu 25. Nu e bine nici asa, dar macar mai recuperam niste bani.
Lorelay sper sa nu le trebuiasca iar 2-3 luni sa calculeze...sa speram.
Pooh ma bucur ca a dormit super balazs si la el in patut.
uauuuu badurox ce tare esti...as vrea sa am si eu arderile asa puternice.
Iar in delta...super. sa va priasca si sa se ingrase si iris, frumoasa floare ochioasa.
Monica of ce v-ati chinuit. bine ca acum sunteti ok si ati scapat de virusul asta pacatos.
Blanca ce mai face catelusha? cum sunteti?
restul fetelor: tanimi, Pogos, Alinutza, Micaalsa
mai nu mai sta asa cumintel nici pe blat si nici pe pervaz...cand e pe blat se duce la chiuveta si tot acolo e cu mainile...jumate e in ea. iar cand e pe pervaz se tine cu o mana de manre cu alta de draperie si e in picioare. Norocul meu e ca merge in 4 labe si nu mai prea sta acolo, acum are de explorat apartamentul.
de ieri dim. vad ca-i curg ochisorii, doar dim. se trezeste cu eli lipiti. avem si ceva muculeti....cred ca s-a racit putin puiul meu.
Deocamdata ii stergem doar cu apa de mare, sper sa treaca in curand.
fug sa ne imbracam si sa o intindem in Real. avem multa treaba azi.
si o zi frumoasa sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Dienuta79 spune:
Hola fetele!
Nu am apucat sa mai scriu de multicel,dar va citesc in fiecare seara,pe aici de vreo saptamana e caldura mare,deja cautam umbra din parc si am inceput sa-i scot hainele de vara.
Badurox super ca plecati iar in delta si noi abia astepatam sa plecam in august cand o sa venim in tara,noi mergem la Maliuc,acolo ne-am obisnuit,super frumoase pozele cu Iris
Monica ma bucur ca acum Denis e bine,asa am patit si noi,numai ca dupa 4 zile de febra continua,iau aparut bubite pe corp,care iau trecut in 3 zile.
Giova ,Pooh ma alatur si eu la cura de slabire,numai ca eu 2 saptamani o sa din dieta Nicoletei Luciu,doar supa de pui cu zarzavat si compot de mere,am mai tinut-o o saptamana si am slabit 4 kg.
Albert de vreo saptamana doarme de vreo 4-5 ori pe zi,parca e somnambul,numai ca pana acum se trezea dimineata la 9,acum de la 7 nu mai are somn.Toata ziua zice mama si tata,ieri a cazut a 2 oara din pat,noroc ca nu s-a lovit,doar s-a speriat putin ,de data asta nici macar nu a plans.
Descar niste poze si revin mai tarziu sa vi le aratam.Va pupam si sa aveti o zi frumoasa
Dienuta79 spune:
Am uitat sa urez la cat mai multe lunite sarbatoritilor de azi:
VLADIMIR,IOAN VICTOR,MARIA si FRANCESCA sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata