Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Klari,pai de-asta ne-am strans pe-aici,sa ne ajutam,sfatuim,sa scoatem gargauni Mamaa..si stati sa vedeti cand ne-om infoia!! Cred ca nu a fost odisee fara cate-un meci mic,mai ales atunci,dupa nastere cand colcaie hormonii in noi si nu ne ajunge farasul sa-i strangem Pe urma ne calmam-ajungem sa ne cunoastem binisor,selectia naturala se cam sfarseste si vom fi ca o mare familie frumoasa!!

Hai sa va arat ultimul model de carut!!Cel mai tare,cel mai scump!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Buna dimineata fetelor (stiu ca e cam tarziu pentru "buna dimineata" a durat mult la mine micul dejun azi) Si mi-am facut si o cafea ( defapt o lingurita mica de ness intr-o cana mare de lapte)pe care am savurat-o ascultandu-l pe Mircea Badea.

Am retinut asa: pompa manuala de la Avent si cu sterilizatorul ma interesez unde gasesc si inca nu il cumpar. Eu vreau sa alaptez; daca nu se ridica placenta voi naste,cred, prin cezariana si s-ar putea sa am nevoie de pompa. Doamne, chiar ca trebuie cumparate toate din timp macar sa citim instructiunile de utilizare ca sunt convinsa ca voi intra in panica dupa ce vin de la spital cu copilul.

sa aveti o zi buna

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Eu nu stiu pe unde se pun pozele, asa ca, daca vreti sa ne cunoasteti .. (bine, mai mult pe Gruia, ca el e buricul pamantului, deocamdata )

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Eu nu stiu pe unde se pun pozele, asa ca, daca vreti sa ne cunoasteti .. (bine, mai mult pe Gruia, ca el e buricul pamantului, deocamdata )

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Felicitari pentru baietelul minunat, e scump foc.

Klarisse graviduta 19+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

[b]zoze[b]super tare carutu',ala te tine o viatala 30 de copii.Sa va zic una tare. inainte sa ma marit,stateam la casa si am avut o vecina de curte care nascuse.Saraca nu avea bani sa-i ia la bb carut asa ca eu am luat roaba,am pus o perna mare in ea,l-am pus pe bb si l-am carat cu roaba prin curte.Mamaaa ce-i placea ca si scartaia roata.Ce inventivi suntem noi romanii la nevoie!!

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Am vazut ca vorbeati de spalat hainute....de la inceput le-am spalat cu detergentul meu (ariel) si nici nu l-am schimbat, mereu spalate separat de toate hainele noastre. N-am vrut sa iau detergent special pentru ca n-am vrut sa fac din el un "sensibilos", daca ar fi avut vreo alergie sau ceva special evident ca l-as fi schimbat imediat, dar pentru ca n-a avut nici o treaba suntem inca pe ariel, spalate separat si calcate toate.

17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

ionelamie crema asta mi-a fost recomandata si de doctor si de farmacista, cica e foarte buna....intradevar cum a spus si nadituzapm este destul de scumpa.....dar eu sper sa fie buna...acum nu stiu ce sa zic
zozela pe diana83 am zarit-o in capitolul trecut cand am citit de dimineata

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Nerantula ce poze faine aveti, cel mai mult mi-au placut cea in care are nasucul de arlechin care ii mortalaaaa si cea cu porumbeii
Sa iti traisca baietelul si sa va aduca impreuna cu bebe2 numai bucurii!

-----------------------------

20+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Eu il stiam pe little G-e dulce fooc!! auzi,dar cum o sa faceti cu patutul? G doarme in patutul lui? Lui BB ii luati altul? Eu il intrebam pe Mihai daca ii dam lui BB patutul lui si a zis ca nu..

Ana,asa e,nu se strica niciodata!!

Luciana,de-aia n-am apelat nici eu la detergentii aia speciali..O gramada de bani si cred ca nu facem decat sa le asiguram terenul sensibilos cu ele..Daca-s un must,atunci da,bineinteles,dar asa,ca moft..Pas! Cred ca la alergii sunt mai predispusi copilasii cu tenul deschis la culoareBruneteii sunt mai rezistenti din cate am observat! Da-mi Doamne un BB negrut,de data asta!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

am fost la eco la medlife, dr Steriu. am mai auzit si de la alte viitaore mamici aceeasi recomandare primita de la ea. eu sincera sa fiu cred ca are ecograful ceva si am de gand sa-i spun data viitoare. sau poate este ea f tipicara, ceea ce nu e neaparat rau. asta e, pt urmatoarele 2 saptamani nu ma mai dau cu crema si apoi incep iar sa ma dau si daca mai sunt probleme o sa schimb ecograful.

eu m-am dat si cu crema mustella (care nu se mai gaseste, am vazut decat gel) si cu ulei de masline dupa ce n-am mai gasit mustella. Mai nou ma dau cu Sanosan, care mi se pare foarte buna, hidratanta si ieftina. in general eu am incredere in produsele nemtesti.

Am o prietena care a folosit Sanosan pt bebe cand era mic si a zis ca sunt excelente.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani

Mergi la inceput