Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)
Raspunsuri - Pagina 8
Klarisse spune:
Am mai pus niste poze in album cu peisaje din Croatia..Mi se pare un loc minunat, este o tara superba.
Klarisse
graviduta 19+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
zozela spune:
vanny,unde e diana83?
E user nou? Poate de-asta am ratat-o![]()
Klari si eu sunt innebunita dupa hainute
La Mihai abia asteptam sa aflu sexul sa dau startul la cumparaturi! Doamne,cate am cumparat!!
Acum mi se pare asa de ciudat sa cumpar haine de fete..Fac ce fac si ma opresc la hainutele de baietei
Deocamdata nu am luat decat un body si-o rochita mica,mica,mica!
Sigur ni s-au intersectat!!
Bai,ce fierberi?Ho-lasa fiertul!Spala-le frumos la masina si calca-le pe dos la temp.inalta.E suficient.Ah..si atentie la detergent!! Mihai face alergie la Ariel! Orientati-va fie spre ceva sensitive,fie spre ceva special pt.bebelusi,din farmacii,dar..parca nu v-as indemna sa faceti asta din prima.Daca ne gandim la parabeni si alte substante,sigur o luam razna si n-are rost,ca avem timp s-o bifam si pe-asta
Incercati un detergent sensitive,vedeti ce zice pielea lui bebe si-abia apoi mai vb,da?!![]()
Mi-a placut asta-mai3-asa faceam si eu la prima sarcina
Daa..mame de meserie-imi place!Bine ai zis! Daca n-ar fi treaba asta cu banii si traiul,eu chiar as face o meserie din asta!!
Ramo!
summer,e putin aberant..Nu vad legatura! Hai,poate,prin absurd,daca te dadeai in ziua aia,mai ziceam,dar asa..Ciudat! La cine ai mers?
Lora!
N,hai nu te gandi la de-astea!!
Asta cu viabilitatea si problemele,stii bine si tu ca e relativa! Nu te gandi la asa ceva!
Trebuie sa ajungi cat mai departe si gata! Punct!! Ai auzit bebelusule?!M-am facut auzita pana acolo?!![]()

Nadia!
Am folosit si eu Mustela la prima sarcina,insa mi s-a parut grasa,cleioasa,adunam toate scamele de pe haine,ma lipeam de bluze..Asa e-daca e sa faci-faci!Eu am facut,cu tot Rilastilul meu greu procurat,cu tot uleiul de migdale si toate cele
Noroc ca s-au estompat in timp..Sa vedem cum ma prezint de-acum incolo
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
Nerantula spune:
Aaa, Nadia, stai ca acum m-am lamurit cu intrebarea ta, eu ma gandeam la morfofetala de trim 2 (care e cea mai importanta, ca atunci se vede cel mai bine tot, in primul trim inca nu sunt toate organele formate, iar in trim 3 nu prea mai e loc de masurat bine), eu am facut si la 12s, insa la asta e revelant pliul nucal, osul nasal, cavitatile. Mai am o programare si la 32s, cica si atunci se mai face una.
Btw, am inca o programare la Pop pe 25 iunie, la care cred ca voi renunta, e cineva interesat?
Pe burta nu ma dau cu nici un fel de crema, nu sunt deshidratata si am grija sa nu fiu, nu m-am dat nici in prima sarcina si nu am nici o vergetura. Conteaza enorm cum e pielea fiecareia, cine e predispusa la vergeturi va face orice crema ar folosi .. parerea mea e ca nu prea are importanta crema, dar daca tot vreti sa va ungeti, uleiul de masline cred ca e cel putin la fel de bun ca orice super-crema super-scumpa.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
ayda_m spune:
Summertime cu crema nu cred ca e asa cum zice dr ta....eu nu ma dadeam cu o seara inainte de eco si nici dim zilei in care aveam eco...asa mi-a recomandat o prietena care e gineco...si nu au fost niciodata probl ca nu se vede la eco.
Aniast pe mine nu m-au ajutat deloc mameloanele de silicon...si in spital au incercat asistentele..efectiv nu stateau pe san(si am incercat vreo 3 tipuri) si nici bb nu tragea bine...asa ca pompa m-a ajutat la inceput...trageam putin cat sa se formeze mamelonul si apoi il puneam pe bebe...si pompa o foloseam cand plecam la dr sau examene(aveam ultimele exam la master) si intarziam si lasam laptic pt bb...oricum dupa primele saptamani nu am mai folosit-o, am folosit-o acum cand am intarcat-o sa eliberez cat decat sanii![]()
Apropo, ai fost superba in acea rochie, arati tare bine
Ayda
20
+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
andra_b spune:
Multumesc de sfaturi fetelor, sunt multe chestii care nu le stiam!
Am bagat la bibilica, sper sa nu iasa pe cealalta parte ![]()
Va pupicesc

-----------------------------
20+ cu bebe mic 
ana_25 spune:
ionela.npe bb strengar mi la adus sorela mea din spania.Si mie mi-l place la nebunie,e dulcic,In mana cealalta care nu se vede in poza are o floricica.
summertimeeu nu ma dau cu crema doar in ziua in care ma duc la eco,ca doar crema intra in piele nu vad care e problema.
Ana
20+
Klarisse spune:
Zoze imi insir io ineptiile pe aici si voi ma aduceti pe cararea buna..e foarte important..ca altfel stateam cu fierturile pe aragaz..

Multumesc fetele.. 

Klarisse
graviduta 19+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
maya71 spune:
Va
fetelor!
Nu sunt intro dispozitie prea buna, cred ca nu 's/au aliniat planetele' asa cum trebuie...
Ma duc sa recuperez din urma... aaa, acum cand scriam mi/am adus aminte ce am visat... dadeam extemporal (sau examen) la matematica si nu ne lasa sa copiem. Nu intelegeam nimic din ce scria la mine, in schimb era altceva la ceilalti colegi si intelegeam totul... atat de real si constient a fost visul... si/mi tot ziceam ca eu am terminat scoala, ptr ce dau eu examenele astea, ce vrea sa insemne totul, de ce ma aflu aici?
nadiutapm spune:
SUMMERTIME, mie la ultima ecografie mi-a zis ca sunt cam grasuta si se vede in ceata, nu mi-a zis nimic de crema si nici la prima sarcina nu am auzit de asa ceva
ana_25 spune:
Apropo de creme,poti sa te dai cu orice daca e sa faci vergeturi faci,indiferent cu ce te dai.Eu m-am dat in fiecare zi cu crema peste tot(dove)si tot mi-au aparut niste firicele fine rosiatice pe sani 

Ana
20+