Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)
Raspunsuri - Pagina 7
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi ana io lesin aici si inca n-au venit. inca putin ![]() zoze la prima sarcina am citit etichetele la orice mancam si daca era vreo planta mai ciudatica cautam pe net daca am voie in sarcina pompa eu o voi cumpara de la inceput mai ales ca stiu ca pe baby nu am reusit sa o alaptez direct. si in caz ca acum voi reusi voi incerca sa mai si depozitez in caz de debit generos dr la care merg acum face tot 2 mofofetale - una mica la 24 de saptamani si ce mare la 28. nerantula eu la baby am luat 14 kile si am ajuns acasa cu 2 in plus. dupa ce am terminat de alaptat am mai pus 14 asa ca acum am plecat cu un suuuper avans. sper sa iau maxim 10. acum am 4 jumate luate. sa inteleg ca am o sansa sa nu iau mai mult de 10? zoze cu gabaritu' daaaa...big mama taci bre ca asa aratam si noi a mamase de meserie ![]() klarisse nu o lua razna ci fierte, tu? le speli si tu ca omu la program scurt si gata ca doar nu is unse cu de ala maro ![]() ----- Mami de roza + 21 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |

...gata m-am potolit..Klarisse
graviduta 19+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
oramona spune:
Zoze, nu m-am suparat, nu as avea cum
. Si-ti multumim si tie si la toate fetele care se ocupa de aceasta odisee
.Au un baietel tare reusit si are niste ochisori ...
Lora, multumim de aprecieri, eu am mai zis si repet, fetita ta e superba, o mare domnisoara, dar nici a noastra nu se lasa mai prejos.
.Mi-am facut si eu programare pentru eco morfofetala la dr. Iliev, pe 7 iunie, sper sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Ca eu am fost tare dezamagita de ultima mea eco de la dr.care imi urmareste sarcina, expeditiva si pe fuga si cica era eco morfofetala.
Va pup 

mamica de fetita si
20+
office spune:
Buna dimineata! inca nu am reusit sa citesc tot dar recuperez..multe lucruri interesante ati spus!
Tina,
cu
(25+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
summertime spune:
Neata,
Am si eu o intrebare pt voi. Cand am fost la morfofetala, doctorita ecografista a zis ca din cazua cremelor cu care m-am dat nu vede bine tot ce e de vazut si s anu ma mai dau cu 3 saptamani inaite de ecografie cu nimic. Mie mi s epare putin exagerat, adica nu ma mai dadusem cu crema cu 3 zile inainte, ca mai auzisem recomandarea...insa 3 saptamani??? Si acum trebuie s ama mai duc o data in 2 saptamani sa se mai uite o data la ce nu a vazut clar, pe la inima.
Voua vi s-a intamplat?
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani
LoraG76 spune:
Hai, mai Klarisse, il faci prea sensibil daca i le si fierbi, parerea mea..eram si eu nebuna (nu ca ai fi tu) cu idei din astea inainte de a naste, dar noroc ca mi le-au scos prietenele din cap...e de-ajuns sa le speli, clatesti de 2 ori si calci - in primele 2-3 luni, ca dupa nu mai e asa sensibil.
Zozela, superba burtica! 
summertime, eu ma dau cu crema in fiecare seara, da' n-am auzit-o pe dr. sa se planga ca n-ar vedea ceva din cauza asta...nu stiu ce sa zic, dar 3 sapt. e enorm.
Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ionela.n spune:
Zozela, m-am uitat nitel pe blog, foarte interesant 
Vanny, am cautat pe net despre crema. O sa merg in farmacie sa ma documentez mai bine. Mersic 
Am mai admirat putin pozele:
Ana 25, bebe strengar e super tare. De unde ai luat maimutoiul ala super de plus? e bestial? Burtica ta e tare frumoasa?ai fumezi? ![]()
Ana 80, foarte frumoasa coperta albumului vostru. Rochia ta e minunata
Pity, ati fost tare frumosi la nunta. Cred ca aveti un album de vis 
Be_one, baietelul e super frumos. Sa va traiasca 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
Klarisse spune:
Lora chiar sunt nebuna spre paranoica..
..deci departe de adevar nu esti. Mai ales fiind primul copil, vreau sa fie totul perfect, mi-e si frica rau sa nu gresesc pe undeva..deh..cred ca toate femeile sunt asa la primul bebe..
Am intrebat-o si pe mama de fiert hainele..si s-a uitat cam stramb la mine..
..si mama nu mai este chiar in pas cu progresul..deci e clar!

Klarisse
graviduta 19+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Nerantula spune:
Zoze, bunica o mai si inmultim chiar ... vine si sora ei, cu care e aproape geamana
si mie mi-e tare draga, tot ca o mama, care e topita dupa Gruia .. asa ca .. dar poate facem o gradi cu circuit inchis si iti aduci si tu carliontii si funditele, asa mai rezolvam si problema hainutelor ![]()
Ca m-ai intrebat de ureaplasma, nu stiu ce sa fac
, ma simt ca o butelie care sta sa explodeze (adica mi-e teama sa nu se rupa membranele, mai ales ca s-a umblat la ele), ma intreb de la ce varsta un prematur e viabil fara probleme majore .. nu stiu daca are rost sa mai fac inca o data tratament cu antibiotic, avand in vedere ca dupa primul nu a cedat, ba inca a mai aparut un crocobaur
.. o sa vad ce zice si doctorul meu ..
Despre mancaruri, si eu ca tine, la prima sarcina, insa acum chiar nu am tinut cont deloc, si oua moi, cas nu mai zic, cu rosii .. yummy! .. pastrama, cafea .. rareori un pahar de bere, visez la o bauta cu campari, dar la asta ma abtin. De fumat nu m-am mai apucat si cel mai probabil nu o voi mai face, dupa ce am aflat ca-s
cu Gruia, nu m-am mai atins! Intre timp s-a lasat si sotul, asa ca e super!
Summertime, asta e cea mai tare chestie ever: ultrasunetele ecranate de crema de pe burtica
E ca si cum ai spune ca nu se mai vede bine la TV ca nu ai spalat geamurile ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui summertime Neata, Am si eu o intrebare pt voi. Cand am fost la morfofetala, doctorita ecografista a zis ca din cazua cremelor cu care m-am dat nu vede bine tot ce e de vazut si s anu ma mai dau cu 3 saptamani inaite de ecografie cu nimic. Mie mi s epare putin exagerat, adica nu ma mai dadusem cu crema cu 3 zile inainte, ca mai auzisem recomandarea...insa 3 saptamani??? Si acum trebuie s ama mai duc o data in 2 saptamani sa se mai uite o data la ce nu a vazut clar, pe la inima. Voua vi s-a intamplat? ------------------------------------------------- din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani |
Parca citisem si eu undeva ca a mai fost o mamica la eco morfologica de trim 2 si dr a intrebat-o de ce s-a dat cu crema inainte. mi se pare cam aiurea. Sa stau 2-3 sapt fara sa ma dau cu nimic? Pai imi pocneste pielea si se usuca

Sapt viitoare, joi, merg si eu la morfologica, dar o sa stau necremuita doar maxim 3 zile inainte sa merg la ea. Sper sa nu se opareasca dr din cauza asta

--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 19+Ingerasul meu
nadiutapm spune:
Zozela, multumesc mult, Lidia Nicoleta DN 08.02.2007
maitreyi , multumim pt invitatie la pizza, eu de cand cu sarcina am pofte una si una mai nesanatoase gen meniu KFS ori MC, shaorma si mai scap in ele, pe urma ma mustra constiinta.
lucianna_83, copila mea la fel le rupe zici ca trage cu dintii de ele, mai are o masinuta din aia de plastic si toata vara rupe cate 6-7 perechi de sandale iar pt ei au niste scoruri la incalaminte de imi vine sa o las desculta
luy, ai perfecta dreptate cu alaptatul, insa mai sunt cazuri cand nu poti sa-l pui pe ala micu' la san, eu am avut rani ingrozitoare prima luna nici nu putema sa ii pun gurita pe san ca plageam de durere, mulgeam puneam in biberon si ii dadeam, aveam cosmaruri ca nu va mai accepta tzitzi insa dupa ce s-au vindecat ranile nu au mai fost probleme, ulterior am dus lupta apriga sa accepte bibe cu apa ori ceai.
ionela.n, pt burta si coapse foloseam ulei de masline, insa cred ca orice crema sau ulei este bun pt ca hidrateaza si permite pielii sa se intinda bine, ori crema 9 luni de la Mustela insa e destul de piperata ca pret, dupa parerea mea depinde si de materialul clientului, daca esti predispusa sa faci vergeturi, faci cu orice crema.
Klarisse, e de preferat sa le speli si calci pe ambele parti toate hainutele bebeului, si sa le pregatesti inainte,la momentele alea sotul o sa-si piarda capul o sa fie aiurit (cel putin asa a fost al meu) ii spuneam ce si de unde sa-mi aduca ca el nu mai stia nimic ce si cum se afla in casa.
Nerantula, Maitreyi, multumesc de lamuriri cu eco morfofetala la Lidia am facut doua, una la 14 sapt si una la 23 sapt, acum, prima la 23 sapt si ma gandeam sa nu fi ratat ceva.
La prima sarcina am luat 20kg, enorm, am ramas cu 10 in plus care le-am dat jos dupa un an de zile, iar acum am plecat de la 68 si deja am 74 deci... ma apuca plansu' ca doctorita ma mananca