Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

nerantula sa-ti traiasca!e frumusel foc
maitreyi mai este pizza sau ai papat tot?

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Al nostru sigur o sa fie cu tenul deschis la culoare ..eu am asa o culoare de branza ..sotul meu nici el nu e negricios..
deci The Kid sigur va fi tot din familia 'lactatelor'..

Klarisse graviduta 19+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Nerantula, frumos rau barbatelul tau

Zozela, daaaaaaaaa, marfa rau caruciorul

Deci, daca e sa fac vergeturi, voi face. Pot sa ma dau eu si cu mama cremelor, nu?

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Klari,pai de-asta ne-am strans pe-aici,sa ne ajutam,sfatuim,sa scoatem gargauni Mamaa..si stati sa vedeti cand ne-om infoia!! Cred ca nu a fost odisee fara cate-un meci mic,mai ales atunci,dupa nastere cand colcaie hormonii in noi si nu ne ajunge farasul sa-i strangem Pe urma ne calmam-ajungem sa ne cunoastem binisor,selectia naturala se cam sfarseste si vom fi ca o mare familie frumoasa!!

Hai sa va arat ultimul model de carut!!Cel mai tare,cel mai scump!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Imi doresc sa va ajung si eu din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Eu il stiam pe little G-e dulce fooc!! auzi,dar cum o sa faceti cu patutul? G doarme in patutul lui? Lui BB ii luati altul? Eu il intrebam pe Mihai daca ii dam lui BB patutul lui si a zis ca nu..

Ana,asa e,nu se strica niciodata!!

Luciana,de-aia n-am apelat nici eu la detergentii aia speciali..O gramada de bani si cred ca nu facem decat sa le asiguram terenul sensibilos cu ele..Daca-s un must,atunci da,bineinteles,dar asa,ca moft..Pas! Cred ca la alergii sunt mai predispusi copilasii cu tenul deschis la culoareBruneteii sunt mai rezistenti din cate am observat! Da-mi Doamne un BB negrut,de data asta!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Ce tare cu bebe negrut :)):)):)), copilul meu are parul saten dar mai deschis decat noi doi si e alb ca branza , dar spre norocul nostru n-a avut nimic ....sa speram ca si bebe va fi ca el

17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

eu ca detergent am folosit doar detergent special pentru bebelusi...voi puneti si balsam la spalat?am intels ca nu e indicat dar probabil difera de la copil la copil...

Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

am fost la eco la medlife, dr Steriu. am mai auzit si de la alte viitaore mamici aceeasi recomandare primita de la ea. eu sincera sa fiu cred ca are ecograful ceva si am de gand sa-i spun data viitoare. sau poate este ea f tipicara, ceea ce nu e neaparat rau. asta e, pt urmatoarele 2 saptamani nu ma mai dau cu crema si apoi incep iar sa ma dau si daca mai sunt probleme o sa schimb ecograful.

eu m-am dat si cu crema mustella (care nu se mai gaseste, am vazut decat gel) si cu ulei de masline dupa ce n-am mai gasit mustella. Mai nou ma dau cu Sanosan, care mi se pare foarte buna, hidratanta si ieftina. in general eu am incredere in produsele nemtesti.

Am o prietena care a folosit Sanosan pt bebe cand era mic si a zis ca sunt excelente.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani

Si eu merg la dr. Steriu sapt viitoare. Nu am mai fost la ea pana acum?
Zi-mi te rog, cum e? Pot intra cu sotul la eco? Am inteles ca e cam rece si are obiceiul sa te bage in sperieti
Cat a durat eco? ti-a dat si dvd cu bebe?

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

De cand am ramas insarcinata folosesc in fiecare seara uleiul de la Eucerin special pentru gravidute, este foarte bun, intra repede in piele si hidrateaza foarte bine. Cred ca si Crina il foloseste..

Klarisse graviduta 19+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

eu ca detergent am folosit doar detergent special pentru bebelusi...voi puneti si balsam la spalat?am intels ca nu e indicat dar probabil difera de la copil la copil...

Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Balsam n-am pus niciodata pentru Raul, mai ales ca le bag separat, prefer sa nu-mi complic existenta, mai ales ca e asa alb imediat vad ceva pe pielea lui

17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!
Mi-a luat ceva sa recuperez si sa va ajung.

Eu nu mai rezist,mi-ati facut o de tiramisu,amandine si un pahar de vin.Sper sa imi satisfac azi pofta,pentru ca sigur iesim pe undeva fiind ziua sotului meu.
Va invit virtual la o limonada mojito si un platou mare de capsuni si cirese.

Aniast bafta multa azi la eco.

Cori eu m-am indragostit de girafa Sophie,cu siguranta o voi cumpara.

Bun venit noilor burtici!

Zozela te rog sa imi treci si mie in listuta caruciorul bleu.

Summertime sa stii ca si mie mi-a zis medicul in primul trimestru de crema si mi-a recomandat sa nu ma dau cu o saptamana inainte.Eu folosesc acum mustela,insa abia astept sa se termine,e intradevar lipicioasa.

Maitreyi te rog frumos sa trimiti pe mail-ul comun listele care le-ai postat acum vreo 2 capitole.

Vroiam sa mai intreb ceva,dar am uitat,revin.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput