Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)
Raspunsuri - Pagina 11
Bubante spune:
Buna ziua dragi burticute,
Va citesc de la inceput dar din varii motive inca n-am scris decat pe o alta sectiune. Probabil ca si aici raspunsurile mele vor aparea mai tarziu fiind deocamdata moderata.
Daca se poate sa ma treceti si pe mine in listuta....
UM 15.01.2010
DPN 17.10.2010
Si suntem cu putza 
Iar eu.... sunt nascuta pe 20.05.1976 (am un ID de baiat dar ma ”intitulez” Raluca)
Nerantula spune:

Multumim mult de aprecieri, ne-au uns la suflet!! ![]()
Fuarte tare cu bebe negrut!! Nu stiu daca v-ati dat seama din poze, eu sunt bruneta bine, adica par saten inchis, ochi caprui inchis, ten masliniu .. iar Gruia e blond cu ochi albastri (nu, nici taica'su nu a fost vreodata blond
), cat era in burtica era absolut sigura ca va fi un baietel brunetel carliontat, ca nah, baietii seamana cu mamele si la carlionti ii faceam si lui tati o concesie
.. s-a nascut saten, apoi i s-a deschis parul ... acum inca sper ca surioara lui sa mosteneasca tenul meu, dar nu m-ar mai surprinde nimic!
Cat priveste detergentul, asa am zis si eu la inceput, detergent normal, sa nu-l sensibilizez eu, insa pe la 3 luni i s-a declansat dermatita atopica si a trebuit sa-l schimb, sa schimb si gelul de dus, crema de corp, tot! Inca nu si-a revenit, daca incerc alte produse decat cele pentru atopici, imediat apar petele si uscaciunea ![]()
Zoze, patul ramane al lui Gruia, clar, ca l-am si modificat in patut junior, pentru surioara vom lua un patut de bebe si o vom instala, pentru inceput, in alta camera, sa nu se trezeasca reciproc si sa nu ii vina lui G idei ... oricum, estimez ca vor veni vremuri grele, G este foarte posesiv, plange amarnic daca iau vreun alt copil in brate, nu da nici o jucarie din ce e al lui, destul de rar la schimb .. hehe ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
mihaelka77 spune:
Klarisse si eu tot Eucerin folosesc si sunt tare multumita de el dar e pe terminate. Eu l-am primit asa ca habar nu am cat costa si unde se gaseste. Mai folosesc ulei de masline dar ca sa nu miros ca si cum as fi o salata il "prepar" eu cu levantica.
Am vorbit cu o colega ce a nascut anul trecut in septembrie si mi-a zis ca pentru colici a folosit INFACOL si e foarte multumita. Ma gandesc ca, preventiv, tot va trebui cumparat ceva de colici si daca e bun, de ce nu?
Azi de la ora 20 am programare la doctor si cred ca ziua de azi va trece tare greu....
23+
andra_b spune:
Tanamera cred ca mai am si eu listele ce le-a pus maitreyi, salvate...
La multi ani sotului! ![]()
Deci cum se face pana la urma cu detergentul? Eu cred ca la fiecare chestie sunt pareri pro, contra... pana la urma depinde de cum decide fiecare mama sa faca...
-----------------------------
20+ cu bebe mic 
ionela.n spune:
Bubante, bine ai venit printre noi, cu putza 
Sa ai o sarcina usoara si la termen 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
Bubante spune:
[quote]citat din mesajul lui ionela.n
Bubante, bine ai venit printre noi, cu putza 
Sa ai o sarcina usoara si la termen 
Sarumanaaaaaaaaaa
Sa nu va suparati ca incarc aiurea capitolul dar trebuie sa scap de moderare.
Sa intreb cum pun carucior bleo la semnatura, aici sau sa editez alt mesaj?![]()
vanyy2009 spune:
tanamera la multi ani sotului
bubante bine ai venit, sarcina usoaa si la termen...felicitari pt baietel

20+

Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_b Deci cum se face pana la urma cu detergentul? Eu cred ca la fiecare chestie sunt pareri pro, contra... pana la urma depinde de cum decide fiecare mama sa faca... |
Pentru cine are nevoie de un sfat, eu as zice sa foloseasca intai detergent pentru bebe, din acelasi motiv pentru care la inceput sterilizam ustensilele, clatim de 2 ori rufele si le calcam, introducem treptat alimentele la diversificare, bebelusii au nevoie de timp pentru a se adapta la mediul extern si e bine sa ii ajutam sa o faca intr-un mod cat mai putin agresiv .. In plus, am auzit de foarte multi bebelusi cu dermatita atopica si printre explicatiile medicilor sunt mentionate alimentatia mamei in timpul sarcinii (si celelalte obiceiuri: fumat, alcool, cosmetice inadecvate), dar si factorii din mediul extern, dupa nastere (poluare, alimentatie, cosmetice) ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita