Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)
Raspunsuri - Pagina 3
nadiutapm spune:
neata' fetelor,
poftiti la cafeluta 
Zozela, pot sa te rog sa ma treci si pe mine in listuta
UM;22.12.2009
DPN; 28.09.2010
DN;12.06.1980
Noi vom purta hainutele de la Lidia cele care sunt in stare buna, ce a fost rupt patat se arunca, asta daca ne confirma la eco ca e fetita, daca va fi baietel trebuie sa cumparam altele, la incaltaminte nu am dat si nu am primit de la nimeni, mai ales ca pitica a avut displazie de sold si cum calca unul nu va calca si al doilea.
daaaa... aveti o viteza fetelor abia va ajung din urma, ieri la ora 16 la pagina 7 si acum un nou capitol, sa fie cu vesti bune si noroc, poate se razgandesc guvernantii si ne fac o surpriza placuta.
voi cate eco morfofetale ati facut pana acum? eu a facut cateva eco insa mai pe deasupra asa
abia saptamana viitoare ne ducem la morfofetala.
oramona spune:
Nadiutapm,bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos. Felicitari si pentru fetita pe care o ai.
mamica de fetita si
20+
LoraG76 spune:
'Neata!
Vin si eu la cafea si mic-dejun!
Zozela, se vad kg-le, crede-ma...ma urmaresc, da' nu-i bai, le pierd eu dupa. Oare cate se mai iau in ultimele 3 luni? Cine stie?
Pompa pt. sani eu am avut manuala, de la Chicco...n-am pastrat-o nici pe aia, nimic n-am pastrat de la Iustina...tare bine mi-ar mai fi prins acum, da' na...al meu sot zice: sa te prind ca de data asta mai dai ceva..ups..da' eu am de gand sa ma opresc la 2 copii, el ce parere are oare???!!!
Va las, ca-s la serviciu!
O zi buna!
Lora, mami de Iustina si 
25+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
andra_b spune:
Neataaaa ![]()
Multumim de tratatie fetelor! ![]()
Nerantula Doamne ajuta sa ai rezultat bun! 
Camisv bine ai venit, ma bucur ca ai reusit sa ramai dupa atata amar de vreme... o bucurie de nespus! Sa ai un baietel sanatos care sa va umple casa de bucurie!

Cori mic ce fain ca ai vazut pe bebelina
Bravo ei ca e voioasa
Nici nu stiam ca se pot infasura ei cu cordonul chiar de atatea ori, hihi ![]()
Vai si eu trebe sa ma apuc de cumparat, dar acum am avut de cotizat pt o nunta (la care nu am participat) si am avut ziua finutei noastre ce a implinit un an, plus rata... si am cam ramas in pielea goala
Dupa ce vin banii merg si eu la shoppiiiiiiiiing ![]()
Diana bine ai venit!
Ce se ascunde in burtica? 
Aniast Doamne ajuta pentru azi, sa vii cu vesti buneeee 
Nadiutzapm bine ai venit!
Felicitari pentru fetita! 
Ana 25 pup burtica dragalasa din poze 
Ana 80 acum am vazut si pozele tale, prima poza-i tare faina
Ceva burtica nu vedem? hihi ![]()
Pity ce de colaje ai pus, foarte frumoase poze! 
-----------------------------
20+ cu bebe mic 
ana_25 spune:
Buna dimineata fetele!Ce harnicute sunteti la scris
.Am vazut ca ati scris de pompe,biberoane,suzete si toate cele.Mai am multe de invatat!
andra_b ma bucur ca-ti place burticuta mea ca eu sunt tare mandra de ea.Deabia am asteptat sa creasca.
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Chichiutza, multumim de cafeluta si mic dejun. Foarte bun , iar eu m-am obisnuit sa mananc dimineata, nu numai sa beau cafeluta.O sa incerc azi sa fac ceva dulce, ca maine e ziua taticului si vreau sa-i fac o surpriza .Tare as vrea sa-i faca si bebe o surpriza si sa-l simta si taticul, ca-si doreste mult.Va ![]() ![]() ![]() mamica de fetita si 20+ |
E ziua lui de nume?Il cheama Constantin?Maine e si ziua sotului meu,dar de nastere.Nici nu stiu ce sa-i iau ca e pretentios.

Ana
20+
luy spune:
'Neatza !
Aniast, tin pumnii stransi pentru echo de azi, sa dispara orice motiv de ingrijorare ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
20+