Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Eu m-am trezit vorbind singura la capitolul trecut, dupa ce se anuntase deja "stop joc" . E cazul sa ma bag la somn, mai ales ca maine am o zi grea si cu emotii: refacerea morfofetalei de sem 2. Sper sa scap de conul ala de umbra si sa fie "o alarma falsa" dupa cum a spus dr. Herghelegiu.

Somn usor si maine seara vin cu vesti.

Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

Ups, ....banuiesc ca voi ati vrut sa sune incurajator, nuuu ?
Lasa ca voi avea bona filipineza, sper sa stie ea ce sicum e de facut

Pai zozela sa stii ca la un moment dat cand n-am mai putut am pus un deget de vin intr-un pahar urias pe care apoi l-am umplut cu apa si mamaaa, ce-am savurat

Noapte buna zozelaaa (zicem noi in cor) !

aniast - sper sa fie totul ok si sa-ti risipesti orice urma de indoiala ! Noapte buna si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Revin si eu cu o rugaminte: (ca tot vorbeati zilele trecute despre dentisti)

Recomandati-mi si mie o ata dentara cu care sa-mi scot prostia de ata dentara Sensodyne care mi-a ramas intre masele cand imi faceam igiena de seara....

Andreea, in 24+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

Citat:
citat din mesajul lui abe
oricum, cineva a aranjat in asa fel lucrurile incat nevoile bebelusului se diversifica pe masura ce prinzi si tu incredere si capeti experienta.

adica fix cand te-ai prins si tu cum sa schimbi un pampers trece la olita, cand stii cum sa pregatesti laptele incat sa fie numa bun el nu mai vrea, etc

-----

Mami de roza + 21 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

cam asa ceva

mami de Maria si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Valeu fetelor greu v-am ajuns din urma! vorbarie mare aseara pe-ici!
Buna dimineata asadar dragi burtici! Azi nu mai am scapare, trebuie sa merg la scarbici, si s-ar putea sa fie o zi cam lunga daca stau sa ma concentrez!
Bufetul e deschis, avem cafelute, ceiut, laptic cald si rece, croissante cu unt, cereale, chiflute de painica neagra cu branzica, oua fierte, unt, numai lucruri bune ce sa mai zic!
Aniast muuulta bafta la eco de azi, sa dispara treaba aia de acolo!
Parca mai sunt fete cu eco azi, le urez si lor intalnire placuta si fericita!
Eu am fugit! va pup pe toate

Cristina cu buline mari si albastre 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Aniasta si multa , multa bafta azi la eco. Sper sa mai apara nimic ingrijorator si sa vii la noi cu zambetul pe buze. Ne sa fie totul bine.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Nerantula, ma bucur ca ai trecut cu bine peste amnio.,profita de linistea din aceasta saptamana. Sunt sigura ca , Gruia este pe maini bune si va fi rasfatat si alintat cu mare drag.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Chichiutza, multumim de cafeluta si mic dejun. Foarte bun , iar eu m-am obisnuit sa mananc dimineata, nu numai sa beau cafeluta.O sa incerc azi sa fac ceva dulce, ca maine e ziua taticului si vreau sa-i fac o surpriza .Tare as vrea sa-i faca si bebe o surpriza si sa-l simta si taticul, ca-si doreste mult.
Va

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Fetelor, vad ca de vreo doua zile pocesc cuvintele, adaug litere sau le omit. Imi cer scuze. Aniast , ca azi am adaugat la tine un "a"

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

buna dimineata
ne-am vazut pe listuta , multumim

tot citesc despre pompe, suzete, body-uri, liste si ma ia panica. Cum spunea si Ana_periam, pana acum eram "doxa" la teorie, ca deh, 8 ani am avut timp de citit, si acum m-a luat panica. Dar cu sfaturile voastre ne descurcam noi cumva

vreau si eu parola pentru poze (sper sa mai am PM-ul activ , ca de ani de zile nu l-am mai folosit)

sa aveti o zi cat mai frumoasa

Mergi la inceput