Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)
Raspunsuri - Pagina 4
maitreyi spune:
neata 
oramona multumim 
daca am vazut ca n-ati oferit nic din ce pohtesc io acu' am trimis bona cu bebelusu' sa imi cumpere
pizza si o amandina
asa ca e la oferta in vreo juma de ora pt cine mai doreste, cine mai pofteste
-----
Mami de
roza +
21 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
lucianna_83 spune:
Neatza! imi iau si eu micul dejun aici cu voi
.
Multa bafta fetelor azi la eco, sa vina cu vesti buneeeee
.
Diseara vreau sa ma duc sa ma tund, iar. I-am zis sotului ca in curand voi ajunge cu el scurt, scurt si mi-a zis ca nu se supara, o sa ma ajute el cu masina de tuns
.
De incaltari am si uitat
, eu ma gandeam la lucrusoare asa in primele luni, din pacate n-am ce sa mai folosesc, pentru ca Raul de cand a invatat sa mearga, schimba incaltarile mai rau ca mine, in max 2 sapt le rupe de tot, iar dupa cum stiti pretul este invers proportional cu marimea
.
17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
luy spune:
Bun venit gravidutzelor care ne-au urmarit din umbra si acum si-au facut curaj sa posteze ! 
Sa aveti o sarcina usoara in continuare si bebelusi sanatosi !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
20+
zozela spune:
neata!!
de/cofeinizata,pentru cine doreste/pofteste!
Andreea,ti-am trantit usa-n nas,dar m-am revansat copiindu-ti mesajul aici!!![]()

Ana,eu chiar fac parte din clubul pacatoaselor
Am gustat si vinul,am mancat si mititei,sa nu mai spun ca mananc branza de vaci si smantana cumparata de la tarani(cunoscut,e drept,dar..),beau si cate-o ceasca de cafea la cateva zile si mananc si somon ocazional..Nu stiu ce m-a schimbat,caci la prima sarcina scuipam si-n san cand auzeam de cineva ca mine acum
Sau poate copilul?! Nu stiu..cert e ca merg pe deviza-putin si cu masura!![]()
Cristina,iau si eu ceva de la bufetul tau!Sarutmana!
oramona,as avea o rugaminte-daca poti,incearca sa restrangi intr-un singur mesaj,raspunsurile pentru mai multe mamici.Astfel,nu vom mai deschide capitole pe banda rulanta,caci nu asta-i scopul si e si mai usor de urmarit totul
Ah,si exista optiunea de editare,atunci cand gresim sau uitam sa scriem ceva! Ce am zis ,e valabil pt.toata lumea
Nadia,imediat te trec si in listuta! Vad ca scrii despre Lidia.
Presupun ca e fetita ta mai mare..O trec si pe ea in listuta? Ne dai si DN ei?
Laura,nu stiu cate se mai pun..Depinde de fiecare..Eu la sarcina cu mihai am pus vreo 8-9 cu totul,dar nu mai stiu cum le-am luat![]()
Ia sa mai arunc si eu un ochi in album,ca vaz ca vorbiti despre poze noi
Mie mi-e greu sa pun acum
Daca vreti,priviti-ne aici![]()
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
oramona spune:
Anna_25, La mlti ani sotului tau pt. maine. Da, e ziua lui, socrului, tatalui meu, numai sarbatoriti
.Ma voi descurca eu. Cred ca ii fac un tort si cam atat ![]()
Va 
mamica de fetita si
20+
e_cami spune:
Buna dimineata fetelor,
Ce harnicute sunteti! Ati scris, nu gluma!
Eu am facut foile pt o prajitura, acum ma pregatesc sa fac si crema. Ma cheama si Elena! Maine seara am ceva musafiri.
In alta ordine de idei, voi de unde ati luat bone/ menajere? Ati apelat la agentii? Sau "din vorba in vorba?"
lucianna_83 spune:
Super pozele din album, imi place mult ca se coloreaza
si ne cunoastem
. Cred ca o sa facem alt cont cu bebei ca sa nu fim nevoite sa stergem din poze. 
Pana la urma astia ieri n-au spus nimic despre indemnizatie, nu? 
17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
zozela spune:
Luciana,deocamdata,nu-i nimic batut in cuie!Asteptam..
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi neata ![]() oramona multumim ![]() daca am vazut ca n-ati oferit nic din ce pohtesc io acu' am trimis bona cu bebelusu' sa imi cumpere pizza si o amandina asa ca e la oferta in vreo juma de ora pt cine mai doreste, cine mai pofteste ----- Mami de roza + 21 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Trimite si la mine o felie

Ana
20+
ionela.n spune:
burtici
Bun venit noilor viitoare mamici. Sa aveti sarcina usoara si la termen 
Fetelor, Nike, pe unde e?
Klarisse, cum te mai simti? Bebe e bine? 
Multumim pt mic dejun, beau si eu acum putina 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu