Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

e_cami la multi ani pt.maine!

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Zozela ti-am vazut blondinul in poze, tare dragutel e baiatul tau, un printisor!
Si burticaaaaa, o cu drag

La multi ani sotului Anei pentru maine, socrului si tatalui Oramonei, pentru e-cami, si pentru RalucaElena, nu? Si mai urmeaza sa mai vedem pentru cine...

-----------------------------

20+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Multumim!Al meu maine schimba prefixul,o s-o ia de la 3 in sus.

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

"oramona,as avea o rugaminte-daca poti,incearca sa restrangi intr-un singur mesaj,raspunsurile pentru mai multe mamici.Astfel,nu vom mai deschide capitole pe banda rulanta,caci nu asta-i scopul si e si mai usor de urmarit totul
Ah,si exista optiunea de editare,atunci cand gresim sau uitam sa scriem ceva! Ce am zis ,e valabil pt.toata lumea"
Zozela, fiindca eram singura pe aici si va asteptam, am scris mai multe mesaje si nu unul singur.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am vazut ca ati discutat despre pompe de muls, biberoane, sterilizatoare, suzete...
Din experienta : pentru cele care doriti sa alaptati natural - nu are rost sa investiti acum in ceva care s-ar putea sa nu folositi. Mai ales ca pompele electrice si sterilizatoarele nu sunt deloc ieftine.
Mai bine 'fixati-va' pe un anumit model ( pe baza recomadarilor primite de la alte mamici, de la farmacie, etc si a bugetului de care dispuneti ), sa stiti de unde se poate achizitiona, insa nu-l cumparati deja. Pastrati informatia la indemana, pt ca in cazul in care veti avea intr-adevar nevoie sa-l puteti trimite pe tatic sa ia.
Cea mai buna pompa este intr-adevar copilul, asa cum au mai scris aici unele dintre cele care sunt deja mamici. Productia de laptic se regleaza pe parcurs in functie de nevoile lui, cu cat il pui mai des la san cu atat va stimula mai tare productia... Cea mai mare teama a mamicilor este ca bebelusul nu mananca suficient si atunci se apeleaza la stimulare cu pompa sau la biberon cu lapte formula. Insa in cele mai multe cazuri nu este nevoie, solutia ar fi punerea la san a bebelusului cat mai des.
Eu am avut marele noroc ca la odiseea cealalta sa am un grup fantastic de mamici care sustineau alaptarea naturala si datorita lor am alaptat-o pe Maria pana la 2 ani. Si nu am avut niciodata biberon in casa ( deci nici sterilizator ), suzeta am avut una cumparata inainte sa se nasca dar pe care nu am scos-o niciodata din ambalaj, pompa de muls am avut una manuala primita de la o prietena ( pe principiul 'sa fie in casa, ca nu se stie cand o sa fie nevoie de ea' ) si nu am folosit-o decat de 2 ori in 2 ani, cand mi se infundasera niste canale si nu reusea sa le desfunde Maria.

Asa ca... daca sunteti foarte hotarate sa alaptati natural, nu are sens sa bagati banii in ceva in care este posibil sa nu folositi. Si asa sunt multe cheltuieli pentru bebelus, mai ales pentru cele care sunt la primul...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata!
Aniast multa bafta azi la ecografie si sa dea Dumnezeu sa se rezolve totul cu bine.
Chichiutza multumim pentru bucatele alese de la micul dejun, sa ai o zi usoara la serviciu.
Ionela azi cred ca o sa fie mai relaxat pentru ca factorul principal de stres nu e prin preajma. Bebe e bine, mi-a tras niste suturi aseara inainte de culcare..destul de puternice..cred ca ieri a ajuns si la el stresul si agitatia..
Va pup pe toate, sa aveti o zi frumoasa.

Klarisse graviduta 19+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Pai na, Klarisse, a simtit bebe ca mami e agitata ;
aseara mi-a tras si mie una destul de tare, cand ma uitam la tv

Fetelor, vorbeati acum ceva vreme de creme pt burtica. Eu de la inceput folosesc ulei pt bebelusi si se pare ca hidrateaza bine.
Voi ce mai folositi?

--------------------------------------------------
Sunt o cu burtica aproape roz de 19+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ionela,s-ar putea ca nike sa fi facut zozelalergie Glumeeesc,da?!
Apropo de ingrijirea pielii,am pus cateva articole pe blogul comun,ala in care avem si listuta cu DN ale mamicilor(e pe prima pagina).

Andra! M-am umflat in peenee!!!

Ramo,nu te-ai suparat,da?! Nu te certam,da-e doar un sfatuletz,ca sa ne fie mai usor..

Da,fetelor,asa e,cum zice si luy! O sa vedeti voi cate din cele cumparate va vor fi inutile..Tot din experienta o spunNumai eu stiu cate am donat prin rude/prieteni/veciniPompa ar fi folositoare,in cazul in care trebuie sa plecati mai mult timp de acasa si trebuie sa stocati laptic sa i-l lasati lui BB.

Zi frumoasa,Klari!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Multumim de sfat luy,deja incepeam sa-mi fac griji ca o sa omit sa cumpar ceva ca sunt cam uituca.Dar dupa cum spui...nu cred ca trebuie sa le cumparam pe toate din prima,ci pe parcurs daca e nevoie.

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Zoze tare aia cu alergia.

Klarisse graviduta 19+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput