Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Eu am luat unul de lemn - e mai solid si te tine mai mult. MAi ales cand incepe BB sa escaladeze patutul e mai safe....nu se va rasturna peste el...
In schimb l-am comandat din lemn, nu din pal....si din pacate a fost ceva esenta mai moale, cand i-au iesit dintisorii a inceput sa roada la el si a trenuit sa acopar toate marginile cu protectii...l-am gasit si cu aschii de lemn in gurita...pe la 9-10 luni

Dar am luat si unul sport care se strange, cand mergeam in vizita la ai mei, in concedii il luam cu noi pe asta, si ulterior il puneam in casa la parter....si l-am folosit de tarc!

Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

In primul rand,ca abia acum m-am prins,editand listuta,

La multi ani,Raluca(Bubante)!!

Apoi,

Eveline,fatare usoara si puiuti sanatosi!! Dai de baut azi!!

puiutza,de data asta gaseste medicul bun,iar noi te ajutam cu tot ceea ce putem/stim! O sa fie bine!

tanamera,ambele variante au avantaje si dezavantaje..Care va vine voua mai comod,interesant,ala sa fie!Hai ca te-am facut pruna!

Liliana,ai punctat cateva chestii bune,adevarate!

Merg sa vad pozele noi si sa ascult cantecul de leagan al annei!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubante

Buna ziua dragi burticute,
Va citesc de la inceput dar din varii motive inca n-am scris decat pe o alta sectiune. Probabil ca si aici raspunsurile mele vor aparea mai tarziu fiind deocamdata moderata.
Daca se poate sa ma treceti si pe mine in listuta....
UM 15.01.2010
DPN 17.10.2010
Si suntem cu putza
Iar eu.... sunt nascuta pe 20.05.1976 (am un ID de baiat dar ma ”intitulez” Raluca)

Bine ai venit!

Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Buna dragi burtici!
Primiti in randurile voastre o graviduta intarziata!
Sunt mama a doi baieti, dupa cum se vede la semnatura!
UM=29noem 2009; DPN=5sept.
Revin cu detalii in urmatoarele mesaje sa explic faza cu "intarziata"!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am o nelamurire-alinatxxx are UM 14.11 si DPN 09.09.2010??! Cum vine asta?? Ce e gresit? UM sau DPN? Aliinaaaa???!!

Si la brambushca la fel: UM 18.11.2009, DPN 12.09.2010?? Dupa UM,DPN ar trebui sa fie undeva in jur de 28.08.E cam mare diferenta..

Si mai sunt..Propun sa-si verifice fiecare,datele din listuta,iar unde e gresit,sa chiraie aici.Si ar fi bine sa pastrati DPN-ul comunicat la eco de pana in 9 sapt.Ala e cel mai precis.Ce e dupa,nu prea mai e de luat in seama.Sau..DPN-ul calculat dupa UM.

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

[quote]citat din mesajul lui tanamera

Ana_25,Andra,Vanyy,Oramona,Zozela multumesc mult pentru urari.

Bubante,Alynta bine ati venit!

Didadi multa sanatate.

Adelena ai chef de invatat?Mult spor.

Mihaelka
bafta multa la eco,te asteptam cu vesti bune.

Tu faci misto de mine ci cheful de invatat?! Glumeam!

Nu am nici cea mai mica urma de chef, dar tinand cont ca e ultima sesiune, trag tare si mai am licenta in iulie si scaaaaaap!!!!

Bine macar ca m-am trecut la program de 6 ore la serv...impropriu spus de 6 ore pt ca termin la 16.00 programul, dar decat la 18.00, tot e bine.

In ce priveste patutul, tot din experienta iti spun ca il prefer pe cel din lemn. La David am avut sport, cel care se face tarc, si nu are decat 2 niveluri...e bun pentru dormit pana pe la 5-6 luni, cand incepe sa se ridice, pentru ca apoi trebuie sa lasi salteluta jos si e jos de tot...In cazul asta nu-l mai poti folosi decat pentru a-l tine ziua la joaca in el, in nici un caz pentru dormit.

Cel putin asa a fost al meu...poate au aparut altele cu mai multe niveluri acum.

22+ si mami David 03.05.2005

Mergi la inceput

Bubante, La multi ani!!!Daca nu ma insel astazi e 20.05!Sa fii sanatoasa si ai un bebe frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

La multi ani Bubante!!!

Eveline astazi esti moasa,mult curaj.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

RALUCA, La Multi Ani !!!.Sa ai parte de tot ce e mai bun in lume si de un bebe voinicut.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Asa e cu patutul sport...stiu pe cineva care a fost la croitoreasa si a uneltit ceva (a lungit chingile care tineau salteluta) ca sa faca un nivel intermediar si a pus inca o saltea groasa ca altfel nivelul de jos era foarte apropiat de podea si tinea rece la BB.

Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput