Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Am mai pus 5 poze de cand era Iustina mica in albumul comun. Am avut o zi mai stresanta azi si ca sa-mi treaca nervii, dupa o repriza de plans, m-am uitat pe pozele de cand era Iustina bebelina...si mi-am revenit.

Lora, mami de Iustina si 25+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Alynta bine ai venit!Sa ai o bb-ita sanatoasa si frumoasa!
Wow!ce de mamicute dragute!

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Stiti pe cineva care face masaj pentru gravide la domiciliu ?
Chiar am nevoie pentru ca ma dor oaselee din cauza statului in pat si cred ca pana in septembrie nu o sa mai pot sa ma misc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Cum pot vedea si eu pozele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Klari,deocamdata,la noi negrutii au pierdut teren! Lactatele conduc detasat.Sper totusi ca a mea chiriasa sa-l mosteneasca pe ta'su! Daca e sa tin seama de cine a muncit-o mai mult,atunci ar trebui sa fie negrutza

Maya,aici suntem!

sot de tanamera!! Imediat trec si putzica in lista!

Bine ai venit,Raluca!Felicitari pentru putza! Se pare ca stii cu ce se mananca DC-ul..Presupun ca esti user vechi,cu haina noua Sa stii ca ce am spus mai devreme referitor la mesaje multe fara rost,nu am spus cu ironie,ci din contra,pentru a ne fi noua mai usor

N,noi ne mutam intr-un ap. mai mare intr-o luna,doua,asa ca acum pot sa fiu si eu linistita in leg.cu spatiul copiilor Ma si gandeam cum vom reusi sa ne organizam in 2 camere Casa pe pamant nu-i gata si pan' sa fie..eeeheee..Oricum,sunt fericita ca o sa avem loc suficient,asa ca Mihai va dormi tot singur,bebelina cu noi in camera pana la 3-4 luni,apoi singurica in camera ei Ma gandeam sa-i cumpar patut nou,ca sa evit conflictele de interese

Bafta la eco,Miha! Cat despre colici..noi am incercat tot felul de minunatii-unele au ameliorat,dar pe perioada scurta,altele nu au avut niciun efect.Pana la 4 luni,am stat cu pielea-n bat

summer si Ionela,sa veniti cu vestile bune de la eco! Zic de-acum,ca pana sapt.viitoare,respectiv 2 saptamani..sigur uit

eveline,stai calma! Las-o sa fete unde vrea ea! Muta carpitele pe fotoliu si gata! O sa se descurce,nu trebuie sa faci nimic..Doar sa privesti,daca ti se pare interesant Eu am mosit de cateva ori,pisicutele familiei,asa ca-ti spun ca e interesat

Oh,didadi,sanatate muulta! Si oscilo!

puiutza,eu cred ca mulsul iti facea rau.Cu cat mulgeai mai mult laptic,cu atat crestea productia.Ideea e sa-l lasi pe BB sa regleze treburile..Daca se umflau si se intareau,nu trebuia sa mulgi decat putin si des-la vreo 2,3 ore asa,in rest-comprese.Off,imi pare rau ca ai trecut prin ce ai trecut!
Eu am patit-o tarziu,dupa 1 an,cred,de 2 ori.Cred ca din neatentie si comoditate,am omis sa mai schimb pozitia de alaptat.Alaptam numai din culcat,stg. si in cateva zile mi s-a intarit sanul in zona exterioara,ardea,ma durea.Am rezolvat cu masaj,comprese calde(spre disperarea dr.care zicea-reci),muls si alaptat din diverse pozitii.Dureros,dar am scapat!

Bine ai venit,alynta!! Wow,ce poveste incredibila ai!!!

Adelena,bafta la examene!!

Lora,ce-ai ma? De ce sa plangi?!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelka77

Klarisse si eu tot Eucerin folosesc si sunt tare multumita de el dar e pe terminate. Eu l-am primit asa ca habar nu am cat costa si unde se gaseste. Mai folosesc ulei de masline dar ca sa nu miros ca si cum as fi o salata il "prepar" eu cu levantica.

Am vorbit cu o colega ce a nascut anul trecut in septembrie si mi-a zis ca pentru colici a folosit INFACOL si e foarte multumita. Ma gandesc ca, preventiv, tot va trebui cumparat ceva de colici si daca e bun, de ce nu?

Azi de la ora 20 am programare la doctor si cred ca ziua de azi va trece tare greu....

23+

Multa bafta astazi la eco!
am citit ca iti prepari uleiul cu levantica si mi-am adus aminte ca vazusem undeva ca nu ar fi recomandata in sarcina. iti trimit aici un link www.bebemic.info/sarcina/vrei-o-sarcina-usoara-fereste-te-de-levantica/" target="_blank">http://www.bebemic.info/sarcina/vrei-o-sarcina-usoara-fereste-te-de-levantica/, dar cel mai bine sa intrebi si doctorul daca tot mergi astazi.

Bun venit noilor burtici si sarcini usoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Bonjour, fetelor! Am apucat sa citesc din urma.
Interesante discutii, mie dieta aia mi s-a parut curioasa, cu paine vreo 5-6 felii pe zi, cam mult, mai ales ca nici nu are asa nutrienti painea, deci nu vad de ce asa de multa... Nu mai spun ca se combina fructe si paine la o masa, cand fructele ajuta la tranzit daca sunt mancate singure intre mese...
Medicul ala era nutritionist ori isi dadea asa, cu parerea? Cu salam si din astea... mai bine ca nu tii.
Mentine ore fixe de masa, astea sunt recomandate oricum.

Eu am cam 4,5-5 kile luate, mese fixe plus gustari adaugate seara!
Nu mananc ce trebuie, ca imi pare paranoia, am incercat la inceput, dar insemna sa nun mananc mai nimic din ce se gaseste in magazine.
Mai bag si cate un fast food, si maioneza, n-o fi foc.

Preferabil sa nu iau mai mult de 13-15 kile, ca stiu ce greu se slabeste dupa 30 de ani... facut cura acum un an, nasol, suferit cu mese fixe, fara paine, invatat cum sa mananci corect, cum sa faci sa ai aporturi de toti nutrientii zilnic, a fost o scoala pentru mine.
Dar... am invatat sa gatesc de cateva ori pe saptamana (atunci gateam zilnic) si cum sa mananc sanatos iar de orele de masa cu greu stabilite atunci nu am mai scapat.
Eu de diete tampesti disociate ma feresc ca de naiba, draconic nu pot manca, pe cantar, asa... iar in perioada dietei imi era pofta mai mult ca in sarcina... de orice!
Cel mai greu atunci mi-a fost fara bere, gin tonic si campari orange! Mama, cat sufeream cu fetele in oras, beam numai ceaiuri, fresuri, apa si cafea. Iar fresurile, numai daca erau anumite ore (adica prele de fructe!).

Am mai invatat ca o cura fara miscare inseamna lasarea carnii, ca apa e prima care iese si iese intai din... da, din muschi! Deci prima scadere in greutate inseamna diminuarea masei musculare, nu a grasimii! Deci primele grame mai putin trebuie sa duca la plans si nu la bucurie!
Miscarea tine tonusul muschiului si il previne sa se micsoreze, aducand nutrienti catre el, ducand la slabire din grasime; daca in prima luna scadem mult, e problema, daca nu se vede mare lucru, e de bine. Cica...
Ma rog, mai sunt reguli care tin si de greutatea de plecare, de mentinere si nu de slabire etc.
La mine a functionat, dar poate ca tine si de organism.

Da, trecem peste...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Alynta, super tare....chiar ca ai scapat de o gramada de griji! Bine ai venit printre noi, iti urez sarcina usoara in continuare!
Zozelamultumesc de sfat, chiar asa am facut. Am pus o punga taiata, apoi prosoape si sta acolo...se foieste de pe o parte pe alta, mai atipeste, iar se foieste...are oaresce scurgeri, banui ca e licgid amniotic...si e un pic dilatata, cred. O las in pace, vorba ta...am pregatit vreo doua prosopele si o pereche de manusi chirurgicale (nu radeti!) in caz ca trebuie sa intervin daca nu o sa stie sau nu o sa vrea sa se ocupe de puiuti imediat dupa ce ies...si multa rabdare, noroc ca-s acasa...wow, mi se pare o adevarata experienta!

20+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Zozela multumesc mult de sfat. nici nu stiu ce sa zic ca era gresit, am facut tot ce mi-au spus atunci dr. daca aveam atunci internet acasa si puteam accesa DC sigur scapam...

De data asta sunt foarte hotarata sa alaptez cat de mult posibil! si daca apar probleme voi sti unde gasesc rezolvarea.....!

Da ce facem cu BPA?

Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ana_25,Andra,Vanyy,Oramona,Zozela multumesc mult pentru urari.

Bubante,Alynta bine ati venit!

Didadi multa sanatate.

Adelena ai chef de invatat?Mult spor.

Mihaelka
bafta multa la eco,te asteptam cu vesti bune.

Astazi sper sa reusesc si eu sa pun niste poze pe picasa.

Mi-am amintit ce vroiam sa intreb mai devreme,fetele care au deja copilasi ce fel de patut recomandati?De lemn sau varianta sport?

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput