Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela.n spune:
Alynta, super tare.
Parca e o scena din emisiunea aia "i didn't know i was pregnant"
, fara suparare.
Sarcina usoara si bebe la termen 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
adelena spune:
Buna, fetele!
Da' stiu ca aveti spor, nu gluma! Abia am reusit sa va prind din urma cu cititul. Ieri am plecat pe fuga si n-am apucat sa-mi iau la revedere de la voi. Am inceput sesiunea (sunt ultimul an)...mai e cineva in sesiune?
Bun venit noilor burticutze printre noi, nasteri usoare si bb-i sanatosi!
Bafta si fetelor care merg astazi la eco si asteptam vesti de la ele! ![]()
Si acum, despre subiectele dezbatute astazi, o sa-mi dau cu parerea din propria experienta pe care am acumulat-o cu David pana acum.
Pompa de muls nu am avut, dar cu siguranta o sa-mi iau una acum (nu stiu de care) pentru ca am facut "furia laptelui" si am tras vreo 2 zile si 2 nopti de nu stiam ce sa mai fac. David era prea micutz si se satura foarte repede, iar sanii mei ramaneau plini si umflati ca niste baloane...in fine, m-am muls singura cat am putut si am scapat in cele din urma fara mastita.
Sterilizator nu am avut si nu stiu daca o sa-mi iau nici acum. Eu am fiert biberoanele, iar in apa puneam o picatura de otet ca sa nu se depuna calcarul pe ele.
I-am spalat rufele la masina, cu detergent Ariel, Persil sau Tide, cu balsam, la cea mai ridicata temperatura si apoi le-am calcat. Nu am avut probleme de nici un fel. Pana pe la 6 luni le-am spalat separat de rufele noastre.
In ceea ce priveste crema anti vergeturi, eu am o crema si un ulei de la Sanosan, de care am fost foarte multumita (si calitate si pret), dar din cauza contractiilor mele dese nu ma mai dau pe burtica ci doar pe sani si coapse. Mie nu mi-a spus nici dr. meu si nici dr. Radulescu-Botica de la Bucuresti (la care am fosto la eco morfo) ca ar fi vreo problema cu aceste creme pe burtica inainte de eco. Si la fiecare eco mi-am dat cel putin cu o seara inainte
Uau, ce-am mai scris!!! 
22+ si mami David 03.05.2005
puiutza spune:
As vrea sa intreb pe mamicile care sunt la al doilea BB.
Stiu ca cel putin la produsele AVENT s-a descoperit ca materialul de plastic din care erau facute continea BPA (bisphenol parca se numeste) si care s-a demonstrat ca e cancerigen. Si acuma au schimbat compozitia - am vazut deja ca pe ambalaje au marcat cu 0% BPA!
Ce facem - ca cel putin pompa pe care o am eu e din lotul vechi care are BPA. Si daca ajung sa o sterilizez nu e ok. Atunci devine nociv cand e supus la temperaturi mari - gen sterilizare in special. Voi ce faceti totusi in acest caz?
Eu stateam linistita ca am pompa, dar mi-am adus aminte de problema asta si nu mai stiu ce sa fac.....De sticlute nu se pune problema ca le-am aruncat pe toate si oricum luam altele noi.
Dana
24+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
vanyy2009 spune:
alynta bine ai venit...sarcina usoara si la termen iti doresc
...felicitari pt fetita
...hihihi chiar ca surprize surprize![]()
20+

adelena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didadi buna fetele....eu nu am dormit toata noaptea de rau..am racit si am dureri de cap, oase si gatul il simt cat un pepene.Am baut ceai, miere cu lamaie,am luat homeogene, cartof cu spirt la gat, paracetamol ![]() ![]() si tot nasol ma simt.cum v-a trecut raceala ? daca ati fost?pls ca numai pot(nu am febra)![]() ![]() |
Imi pare tare rau ca ai racit si stiu ce inseamna pentru ca am tras-o si eu. Ce mi-a recomandat mie dr. gneco...ceaiuri cu lamaie multa, lamaie cu miere si TONSILAND. Sunt niste dropsuri homeopate, foarte bune...si nu sunt nici scumpe
si multa sanatate!
22+ si mami David 03.05.2005
oramona spune:
Alynta, bine ai venit printre noi. Sa ai parte de o sarcina usoara si de inca un bebe sanatos. Am vazut pozele si am citit povestile nasterilor tale. Felicitari ca ai avut curajul sa nasti natural de doua ori.Sunteti niste frumosi.
mamica de fetita si
20+
puiutza spune:
A si inca ceva...azi m-am intins si am scris o gramada!!!! Sorryyy...daca e prea mult sa imi ziceti si.....tac! ![]()
Merg la masaj de gravide la o doamna care tine cursuri de viitoare mamici aici la BV de multi ani.
Si apropo de burticile intarite mi-a spus ca intr-adevar sunt contractii, dar ca apar de pe la 20 sapt. de sarcina si ca e semn ca uterul incepe deja sa se pregateasca pt. ce urmeaza...nasterea. Si ca atata timp cat nu sunt dureroase e ok si nu trebuie luate medicamente. Doar daca sunt intr-adevar dureroase se ia no-spa sa nu apara alte probleme.
Iar cu pusul mainii pe burtica - zicea ca de la caldura mainii uterul se relaxa si ca e foarte bine. Eventual sa punem mana dar sa nu facem foarte mult masaj...!
Apropo va recomand masajul de gravide....pregateste si sanii pt. alaptare....le da forma necesara alaptatului.

Dana
24+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Buna dragi burtici! Primiti in randurile voastre o graviduta intarziata! Sunt mama a doi baieti, dupa cum se vede la semnatura! UM=29noem 2009; DPN=5sept. Revin cu detalii in urmatoarele mesaje sa explic faza cu "intarziata"! Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Bine ai venit!

Wow 24-25 sapt si nu ai simtit nimic? Ai scapat de o gramada de stres
....super
Acum am vazut ca ai scris ca e cu placenta anterioara, probabil de aia nu prea l-ai simtit pe bebe. Stiu ca la placenta anterioara se simte mai greu dar dupa 22 sapt tot se simte
17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008Poze Raul
kiti2205 spune:
Alynta, bine ai venit
.
Puiul tau cel mic este nascut in aceeasi zi cu al meu, bine, la 3 ani diferenta, deci "La multi ani!!" cu un pic de intarziere.
Kiti,
19+ si mami de Vlad 15.05.2006

DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)