Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)
Raspunsuri - Pagina 13
kiti2205 spune:
Salutare burtici.
Bun venit gravidutelor noi!
Am recuperat cu greu ce ati scris..aveti spor, nu gluma.
Referitor la detergent, de cand am nascut, eu ii spal hainele lui Vlad cu Ariel, apoi le clatesc de doua ori. Nu pun niciodata balsam sau alte de astea, ca si el are probleme cu o usoara dermatita.
Pup
Kiti,
19+ si mami de Vlad 15.05.2006
didadi spune:
buna fetele....eu nu am dormit toata noaptea de rau..am racit si am dureri de cap, oase si gatul il simt cat un pepene.Am baut ceai, miere cu lamaie,am luat homeogene, cartof cu spirt la gat, paracetamol

si tot nasol ma simt.cum v-a trecut raceala ? daca ati fost?pls ca numai pot(nu am febra)

ionela.n spune:
Summertime, mersi frumos de lamuriri. chiar imi doream sa vb cu cineva care a fost la dr Steriu 
Cu siguranta o sa iti zic cum a fost cand revin de la eco, adica joia viitoare ![]()
Pupici si sanatate la fetita din burtica 
Noua ne-a zis ca e posibil sa fie fetita si ne-am cam obisnuit cu ideea ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu burtica aproape roz de 19+
Ingerasul meu
anna_ivan spune:
didadi eu am liat oscilococinum e homeopat.
fetelor asta e cantecul meu de leagan preferat
http://www.youtube.com/watch?v=GuZvmh0S16Y
18+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
eveline spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui didadi buna fetele....eu nu am dormit toata noaptea de rau..am racit si am dureri de cap, oase si gatul il simt cat un pepene.Am baut ceai, miere cu lamaie,am luat homeogene, cartof cu spirt la gat, paracetamol ![]() ![]() si tot nasol ma simt.cum v-a trecut raceala ? daca ati fost?pls ca numai pot(nu am febra)![]() ![]() |
Of, imi pare rau de ce ai patit...eu am fost asa in primul trimestru si m-am tratat tot cu ceaiuri si separat cu miere+lamaie+propolis pisat...mancam cu lingurita, chiar imi facusem un borcan pe care l-am luat la servici si mancam din el... In cateva zile mi-a trecut fara sa iau nicio pastila...am tratat de la primele simtome si dupa vreo doua zile cand inca nu trecuse chiar m-am impacientat...insa dupa aia s-a rezolvat.
Daca nu vezi imbunatatiri in 1-3 zile maxim mai bine consulta medicul.
Multa sanatate!
20+
si mamica de
Bianca
Nerantula spune:
| citat din mesajul lui didadi buna fetele....eu nu am dormit toata noaptea de rau..am racit si am dureri de cap, oase si gatul il simt cat un pepene.Am baut ceai, miere cu lamaie,am luat homeogene, cartof cu spirt la gat, paracetamol ![]() ![]() si tot nasol ma simt.cum v-a trecut raceala ? daca ati fost?pls ca numai pot(nu am febra)![]() ![]() |
Imi pare rau ca iti e asa rau .. din pacate nu prea am ce sa adaug semnificativ la ce ai facut deja, in afara de Paragrippe cate un coprimat pe ora, la fel si Homeogene, Coryzalia, multe lichide, citrice, un paracetamol la 8 ore ... altfel, stii cum e vorba cu raceala: daca o tratezi, trece intr-o saptamana, daca nu, in 7 zile

Multa sanatate!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
neghinita
puiutza spune:
Salutare fetelor!!
Mama da aveti un spor la scris, am avut si ceva treaba la birou dar nu am apucat sa citesc tot din urma decat acuma.
Apropo de pompe vreau sa va spun din experienta pe care am avut-o eu: am balcoanele mai mari din pacate....si la prima sarcin am avut o pompa manuala pe care am folosit-o foarte mult, dar din pacate am facut mastita si am ajuns la operatie...au fost niste contradictii in legatura cu antibioticul pe care trebuia sa il iau - am luat unul prea slab se pare (amoxicilina) - trebuia totusi oxaciclina. desi info erau f. contradictorii - pe prospectul de la oxa scria ca trebuie intrerupt alaptatul, iar dr imi spunea ca nu trebuie. Ce sa mai crezi? Eram la o doctorita care era "buna" atata timp cat nu aveai probleme cu sarcina si altele. S-a dovedit a fi proasta cand am inceput sa am probleme cu mastita. Si am fost la cineva sa imi arate cum sa ma mulg manual...vreau sa spun ca dupa ce ma mulgeam manual si scoteam circa 200 ml dintr-un san mai iesea si manual inca o gramada. Si cred ca la mine asa a aparut mastita - aveam fffffff mult lapte, bb f mic si manca putin inca la o masa. Eu ma mulgeam cu pompa manuala pana cand nu prea mai iesea, dar ulterior am vazut ca de fapt muls manual mai iesea inca o gramada pana sa pot zice ca s-au golit sanii. DAr imi amortea mana cat dadeam la pompa manuala si pe urma manual cu mana.
De data asta ma gandesc sa imi iau si o pompa electrica - dar nu inainte de nastere, dar o ochesc si in caz de nevoie am luat-o rapid.Daca va fi tot asa atunci sa pot folosi pompa electrica si dupa aceea manual cu mana daca mai e cazul.
Nu stiu daca a mai patit cineva de-astea.....sper ca nu!

Sigur voi folosi tot ce a ramas de la Bobi. Le-am si pastrat pe toate. De la bun inceput vroiam 2 copii si chiar i-am cam cumparat culori neutre la inceput ca sa mearga si pt. e eventuala fetita. Oricum de pe la 1-2 ani sunt foarte diferentiate hainitele si se vede care sunt de fete si care de baiat.....au desene pe ele....Nu mai prea merge. DAr la noi s-a nimerit la fix ca va fi tot baiat - sigur mai simplu dpdv al achizitiilor.

Dana
24+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
alynta27 spune:
Buna dragi burtici!
Primiti in randurile voastre o graviduta intarziata!
Sunt mama a doi baieti, dupa cum se vede la semnatura!
UM=29noem 2009; DPN=5sept.
Revin cu detalii in urmatoarele mesaje sa explic faza cu "intarziata"!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Surprize, surprize... Daca imi spunea cineva ca voi fi insarcinata fara sa-mi d-au seama nu as fi crezut! Nemaiavand rabdare am sunat dr. sa ma vada mai repede! E plecata si m-a vazut o alta care ii tine locul! Mare mi-a fost mirarea sa aflu ca sunt in 23 saptamani dupa masuratori, iar dupa menstruatia avuta ( singura de altfel) sarcina are 24 saptmani si 4 zile! Am aflat ca va fi
si asta ma bucura mult! Sper sa nu fie eroare si sa se "schimbe" data viitoare! Daca nu e asa voi fi soacra cu trei nurori!
In ciuda faptului ca am alaptat, nu am luat vitamine copilul e BINE!
Acum am sa va arat rezultatul ecografiei de azi:
lungime col=51mm
CA=186mm/23s+3zile
DBP=53mm/22s+2zile
CC=206mm'22s+5zile
LF=42mm/23s+5zile
VGm=23saptamani
G=592g
Placenta anterioara pe corp
lichid amniotic in cantitate normala
Cerebel=26mm'23s+4zile
MCF prezente, ritmice
Eu mi-am mai facut teste de sarcina in decembrie si ianuarie si mi-au iesit negative! Adevarat ca erau facute seara! Si uite asa m-am trezit cu ditamai sarcina! Eram convinsa ca nu sunt insarcinata deoarece nu mi-a fost rau! La baieti am vazut patul o luna si ceva! Aici nimic- nu greata, nu pofte, nu rau!!!!! Am un carnat de analize de facut!
Asta e povestea sarcinii mele!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
puiutza spune:
si eu am avut exact simptomele astea dar pe la 12-13 saptamani - mi-am luat CM si am dormit mult; medicamente nu am luat nimic, era prea mica sarcina si nu am vrut sa risc. am baut ceauiuri caldute si in plus mi-am pus saculet cu sare calda pe piept- m-a ajutat f. mult cu gatul. si vorba cuiva de aici cu sau fara medicamente tot te tine o vreme, asa ca stai linistita in pat si odihneste-te...o sa treaca si o sa fie tot mai bine. Cel mai bine e ca nu ai febra!!!!

si Sanatate multa multa!Dana
24+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)