Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

La multi ani Raluca(bubante)!!!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

"Buna dimineata" si de la mine, asa, mai tarziu...
Azi am depasit 90 de zile de CM si am fost la dr, la comisie, iar la dr. A fost ok, doar foarte obositoare toata plimbarea asta pt mine, care am restrictii la miscare.
Ana_Perianu, ionela.n
Dimitrie e cuminte de felul lui si foarte iubitor. Acum imi mangaie burtica, ii spune noapte buna, sau ma intreaba "cat a mai crescut azi coca?" Sper sa nu fie altfel dupa ce il va vedea. Atat mi-a spus, ca el nu vrea sa fie fata, ca lui nu-i trebuie papusi insirate prin casa
Alina-Mirela bine ai venit!
Nu ai fost dimineata in Cuza voda? Ca ma fixasem pe tine si nu eram sigura daca nu gresesc...Abia cand am vazut-o pe sora ta in poze m-am lamurit deplin
Despre biberoane, mai zic si eu ceva, mie mi-au fost de folos mai ales in deplasari, pt ca se spala mai usor, unele cu fundul detasabil.

Oana 20+ si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Zozela nici la mine nu bate UM cu DPN. Dar asta pt. ca nu am avut niciodata M regulata, iar ovulatia venea cand vroia ea (niciodata in zilele 12-14 cum e normal), tocmai de asta ne-am si chinuit ceva la amandoi BB-ii ca sa se prinda. Dar sunt corecte ambele date.

esti foarte atenta la detalii! sa ne traiesti!!

Dana 24+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Foarte frumoase fotografiile voastre! am tras putin cu ochiu' intr-o scurta pauza!

Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Voi stiti cu cat timp inainte de nastere trebuie inceputa "cura" cu ceaiuri pentru stimularea lactatiei?

Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Noi avem patut pliant.Si atunci cand am folosit nivelul de sus,si cand am trecut la cel de jos,am folosit salteluta suplimentara(cu umplutura antialergica),nu doar pe aceea a patutului. Cand am coborat nivelul,sub salteaua pe care dormea Mihai,am mai pus o saltea confectionata din banalul burete si a fost perfect!! Acum am scos salteaua din burete si doarme direct pe salteaua lui. Si nu s-a rasturnat niciodata cu patutul..si numai cuminte nu-i! Cred ca depinde si de forma patutului.

La patuturile din lemn,dezavantajele ar fi ca se mai trosnesc cu caputul de el,oricate aparatori i-am pune..si multi rod sau isi lovesc accidental dintisorii de marginea lui.Nu-i obligatoriu sa fie asa,iar daca e,nu e nerezolvabil!!

Zic bine?!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Am o nelamurire-alinatxxx are UM 14.11 si DPN 09.09.2010??! Cum vine asta?? Ce e gresit? UM sau DPN? Aliinaaaa???!!

Si la brambushca la fel: UM 18.11.2009, DPN 12.09.2010?? Dupa UM,DPN ar trebui sa fie undeva in jur de 28.08.E cam mare diferenta..

Si mai sunt..Propun sa-si verifice fiecare,datele din listuta,iar unde e gresit,sa chiraie aici.Si ar fi bine sa pastrati DPN-ul comunicat la eco de pana in 9 sapt.Ala e cel mai precis.Ce e dupa,nu prea mai e de luat in seama.Sau..DPN-ul calculat dupa UM.

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Scuze dar nu cred ca e nimic gresit....si la mine UM e 23 dec si am doar 17 sapt.....daca ciclu nu e regulat asa se intampla

Daca te incanta sa schimbi, eu am convenit cu dr la o data de UM fictiva si anume 17 ian.....pe care o comunic la toti dr ca sa scap de detalii "nu am ciclu regulat....etc"

17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

la multi ani, raluca!

zile infernale.
mi-a iesit noul set de analize.
glicemie ,hemoglobina, eritrocite,proteine sub limita minima, VSH normal, leucocite si neutrofile peste limita maxima.practic bebe consuma din rezervele mele, momentan din muschi.

continui cu perfuziile,cu examenele si ma pregatesc de plecare in delegatie.

Liliana, f pertinenete observatiile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

la multi ani Raluca sa-ti dea DD tot ce-ti doresti,si ub bb sanatos,

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

dupa eco de la 9 sapt, am DNP 20 sept...........daca rezist pana atunci.
multam

Mergi la inceput