Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Vreau si eu PM pls cu parolele...

Nic0le asta cu invatatul sa nu muste mi-a zis-o mama ca mie cica mi-au dat dintii destul de repede si ea inca avea rani la sani....si numa asa a scapat de muscaturi...Eu am in casa Lactana 1, de cand cu mastita si febra, cand era posibil sa iau medicamente contraindicate am cumparat Lactana sa am in caz de...recomandat de medicul pediatru. AM vazut ca nu e ff folosit de fete are asa: 2122Kj pe 100 gr pudra si 287 Kj pe 100 ml preparat. In Kcal: 504 / 100 g pudra si 68/ 100 ml preparat. Cand cautam prospectul pe net (de lene sa ma duc la dulap sa citesc acolo ) am gasit si topicul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=125244. Poate te ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

va multumesc din suflet tuturor: lorex,ratusca, oani, ayanna, xela, mamidepuiti, miremia, alexutzzza, haircut, satulica, myky,nikole

ma bucur ca s-a rezolvat ... si imi pare fff rau de incident

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

mamidepuiuti , lasa ca primim noi pm pana la urma, ne-o vedea cineva si pe noi. Multumesc pt intentie!

Pentru fetele care dau LP: am nevoie sa stiu care formula e cea mai calorica, va rog mult uitati-va pe cutie si spuneti-mi si mie cate calorii are LP pe care-l folositi.

Eu am o cutie de Aptamil pe care scrie 275 kJ / 66 kcal.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

mai am io o cutie de la NAN are mai mult, 280kJ

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Deci:

LML BbTeo de plateea si Andreea de HappyElla!
Sa fiti sanatosi si sa va faceti mari!

Plateea! Unde esti? Sa-ti zic de ce soacra mea e mai rae decat a ta:
1. desi noi am facut botezul asa cum am vrut (mai intim, cu apropiatii) vrea sa puna masa la tara cu toti ai ei (ca ce zice lumea ca n-am facut petrecere de botez?)
2. cica sotul meu la 3 luni manca ciorba de porc, deci... sa-i dau mancare sanatoasa
3. sambata viitoare la marea adunare sa-i dau si putin tort sa guste (COPILULUI).

Mai zi ceva! Sunt multe, dar astea sunt calde!

Fetelor, legat de diversificare, noi facem asa: fi-mea are 3 luni jumate. Dr. a spus sa incep sa-i dau suc de mar cateva lingurite pe zi, inainte de masa de lapte, asta cateva zile, apoi la fel suc de morcov la fel, apoi pot sa le combin, dar foarte putin, doar sa se obisnuiasca cu gustul.
Eu din proprie initiativa am inceput sa-i pun seara in lapte 2-3 lingurite de orez (cereale de la Nestle, instant) pt. ca incepuse sa se trezeasca des noaptea sa manance si mananca mult de la o vreme, am senzatia ca nu se satura. E obisnuita cu orezul, ca i-am dat la 2 saptamani mucilagiu cand m-am internat cu ea. N-avea ce sa-i faca rau.
Nu mi-e frica de obezitate ca nu are mult: 5400g si 60cm. Daca depasim, luam masuri mai tarziu.
Acum doarme bine. Inca ceva: cele care aveti LM nu va speriati ca devin obezi! Sunt f. rare cazurile, chiar daca vi se pare ca sunt grasuti. Eu mi-as dori sa o alaptez, dar asta e...

Din fericire soacra-mea nu foloseste PCul. O sa fiu mai rezervata, dar trebuia sa spun cuiva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ayanna...multumesc muuult de tot
mamidepuiuti
nikole

sunteti niste dragute

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

mamidepuiuti , lasa ca primim noi pm pana la urma, ne-o vedea cineva si pe noi. Multumesc pt intentie!

Pentru fetele care dau LP: am nevoie sa stiu care formula e cea mai calorica, va rog mult uitati-va pe cutie si spuneti-mi si mie cate calorii are LP pe care-l folositi.

Eu am o cutie de Aptamil pe care scrie 275 kJ / 66 kcal.

Humana 270/65

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Deci:

1. desi noi am facut botezul asa cum am vrut (mai intim, cu apropiatii) vrea sa puna masa la tara cu toti ai ei (ca ce zice lumea ca n-am facut petrecere de botez?)
2. cica sotul meu la 3 luni manca ciorba de porc, deci... sa-i dau mancare sanatoasa
3. sambata viitoare la marea adunare sa-i dau si putin tort sa guste (COPILULUI).

Fetelor, legat de diversificare, noi facem asa: fi-mea are 3 luni jumate. Dr. a spus sa incep sa-i dau suc de mar cateva lingurite pe zi, inainte de masa de lapte, asta cateva zile, apoi la fel suc de morcov la fel, apoi pot sa le combin, dar foarte putin, doar sa se obisnuiasca cu gustul.
Eu din proprie initiativa am inceput sa-i pun seara in lapte 2-3 lingurite de orez (cereale de la Nestle, instant) pt. ca incepuse sa se trezeasca des noaptea sa manance si mananca mult de la o vreme, am senzatia ca nu se satura. E obisnuita cu orezul, ca i-am dat la 2 saptamani mucilagiu cand m-am internat cu ea. N-avea ce sa-i faca rau.
Nu mi-e frica de obezitate ca nu are mult: 5400g si 60cm. Daca depasim, luam masuri mai tarziu.
Acum doarme bine. Inca ceva: cele care aveti LM nu va speriati ca devin obezi! Sunt f. rare cazurile, chiar daca vi se pare ca sunt grasuti. Eu mi-as dori sa o alaptez, dar asta e...

Din fericire soacra-mea nu foloseste PCul. O sa fiu mai rezervata, dar trebuia sa spun cuiva...

Mandruta cat are fata ta (varsta adik)? Ca Irina are 5240 si are 3luni si 2 sapt aproape. Tot 60 cm avem si noi . Sa nu crezi ca vreau sa fac comparatii, doar ca mi-a luat prost in greutate in luna trecuta si acum e sub observatie...e alaptata exclusiv LM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

va multumesc din suflet tuturor: lorex,ratusca, oani, ayanna, xela, mamidepuiti, miremia, alexutzzza, haircut, satulica, myky,nikole

ma bucur ca s-a rezolvat ... si imi pare fff rau de incident

o printesa grabita...

Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Bine ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

haircut, sper sa nu se confirme suspiciunea de alergie, ti-a recomandat deja Stanciu sa-i dai formula HA? Tu cum faci seara, cand ii dai bibe? Te mulgi? Vreau-nu vreau, trebuie sa fac si eu ca tine... Cat mi-as fi dorit sa o alaptez exclusiv 6 luni...

Neata!!!Multumim de cafea Mamidepuiuti! Multumesc de raspuns, tot de la Milupa i-am luat dar unele fara lapte, doar fulgi de orez, sa vedem cum reactioneaza la ele!Exista tetine speciale pentru cereale, nu?Nu ma fac de ras la farmacie intreband asta...

Multumesc, Nicole, si eu sper!
Imi pare rau ca trebuie sa introduci si tu LP.Stiu cat de mult am stat si eu in balanta atunci cand am inceput si cate lupte s-au dat in mine daca fac sau nu bine...
Ii dadeam deja HA si mi-a spus ca e ok, daca se confirma alergia o sa trebuiasca o formula care are la baza soia, ca in astea HA proteinele sunt "cosmetizate" dar exista si ideea ar fi sa nu vina deloc o perioada in contact cu ele ca sa speram ca sistemul ei imunitar va "uita" de aceasta alergiea, incerc sa ma mulg seara, desi nu-mi reuseste mereu
Nu cred ca are rost sa-ti zic ce scrie pe cutia mea de lapte ca nu-i cazul de HA.
Iti mai spun, in schimb, ca dr Maiei de familie mi-a spus ca laptele Topfer are gustul cel mai apropiat de LM si e mai usor de folosit in timpul alimentatie mixte acum nu stiu cat e de adevarat, ca mi-a spus cam multe baliverne de-a lungul timpului, dar eu iti spun, daca te ajuta cu ceva.E mai scump, dar se folosesc mai putine masuri la aceeasi cantitate de apa decat la nan(altceva n-am incercat). Si trebuie sa recunosc ca desi e HA si are un gust ciudat pentru mine, Maia l-a luat din prima.

Cristies, ma bucur ca gargaritzul e bine te-ai linistit,da?

Fug cu puiul la analize, sper sa-i recolteze din degetel

Oani, transmite-i lui Luc, din partea Maiei, ca e frumos sa doarma noaptea ea se trezeste de 1-2 ori si atunci pentru 5 min de tzitzi si somn rapid la loc

O zi faina sa aveti!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Deci:

Mandruta cat are fata ta (varsta adik)? Ca Irina are 5240 si are 3luni si 2 sapt aproape. Tot 60 cm avem si noi . Sa nu crezi ca vreau sa fac comparatii, doar ca mi-a luat prost in greutate in luna trecuta si acum e sub observatie...e alaptata exclusiv LM

Catalutza mami de Irina

3 luni jumate si eu ii dau 100%LP de 1 luna

Mergi la inceput