Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
mamidepuiuti spune:
oani,ayannamultumesc frumos
cris m. welcome
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
lorex spune:
Neatza!
Vreau sa stiu cine nu a primit inca PM cu parolele!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
cristies spune:
Am revenit!
LML sarbatoritilor BbTo si Andreea. Plateea, ceva dulce se poate de ziua pastaii?
Cris.mario, te asteptam la apel .
Onitza, fi-miu nu mai doarme de la 3 saptamani ziua. O perioada dormea in carucior afara (cat a fost iarna), acum nu mai are nicio treaba. Doctorul de ieri intreba cum de e asa activ, nu e ora de somn? Pai daca nu e 10 noaptea... nu!
Haircut, vad ca a intrebat Nik0le daca ai schimbat formula de lapte. Laptele de soia l-am facut dupa reteta www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/aperitive/prepararea_laptelui_de_soia_in_casa-4800/" target="_blank">asta. Tot nu imi place, ca si cel de cumparat are un gust de rugina... Ma bucur ca ati gasit problema si ca acum mai linistita poti sa te ocupi de rezolvare.
Inca ceva, am gasit doua articole despre soia la sugari si se bateau cap in cap: primul zicea ca e ok, al doilea ca pana la 3 ani nu e indicata pentru ca provoaca dezechilibre tiroidiene...
Oani, de articolul cu functionarea anticorpilor am dat intamplator cand ma interesa o pompa de muls, avantaje, dezavantaje. Acolo a fost singurul loc unde am citit de anticorpi si cum si de ce se formeaza (am mai zis era plin de termeni de specialitate si tradus cam aproximativ).
Nik0le, numarul de calorii din lp si lm este aproximativ acelasi. Stai nitel sa gasesc pe unde am citit.
Iudita, felicitari pentru crestere!
Salut si pe Mitumac, Satulica si DandanaG! Hai mai des fetele ca ne e dor de voi.
Danyelana, m-am linistit cu ochisorii gazei. Da, era doar in capul meu dar... mama loca. Veniti in vacanta in Ro? Ce frumos!
Ratusca, daca te musca trebuie sa-i arati ca te doare, sa nu inteleaga ca aoleu e de joaca.
Ruxita, si eu tot asa stiu, nu cereale daca bebe ia bine in greutate. CAt despre sanii plini... eu nu mai am nici un strop de lapte de-al meu la congelator (ultimul l-am avut in week-end cand l-am lasat cu mama, dar avea cel putin o luna).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
ayanna_xem spune:
Gata grevaaaa....
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le mamidepuiuti , lasa ca primim noi pm pana la urma, ne-o vedea cineva si pe noi. Multumesc pt intentie! Pentru fetele care dau LP: am nevoie sa stiu care formula e cea mai calorica, va rog mult uitati-va pe cutie si spuneti-mi si mie cate calorii are LP pe care-l folositi. Eu am o cutie de Aptamil pe care scrie 275 kJ / 66 kcal. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Io am in casa o cutie de Milupa Milumil 1 (goala!!! k am devorat-o io cu tati ca sa nu existe doamne-feri vreo tentatie), dar nush unde sa ma uit sa vad ce-ai intrebat tu...am invartit cutia pe toate partile...
Aaaa, gata...ce zuza sunt...am gasit...275/66
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
catalutza81 spune:
Numai eu am probleme la accesarea contului pe picasa? ca imi zice URL prea lung pt procesare
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Numai eu am probleme la accesarea contului pe picasa? ca imi zice URL prea lung pt procesare Catalutza mami de Irina |
am trimis acum PM
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Ruxita spune:
citat din mesajul lui catalutza81 Ruxita sa incerci eventual Galactogil pt lactatie? sa stii ca nici eu nu mai am sanii pocnind de la 2,5 luni dar asta nu inseamna ca nu am lapte, am de face fantana arteziana daca scapa tztz din gura...e normal sa nu se mai tensioneze sanii dupa 2-3 luni. Ratusca eu de frica dintisorilor prematuri am inceput sa o obisnuiesc asa: cand ma musca,apuca cu gingiile sau pur si simplu ma doare fac "iiii" sau "auuuu" si ma uit la ea si se opreste din supt, poate sa fie foamea foamei ca tot se opreste si imi zambeste si apoi potriveste cumva altfel sfarcul ca nu mai e durerea ascutita. Da fac asta de vreo 3 sapt si in primele 2 nimic dar apoi s-a invatat usor ca asta inseamna ca ma doare...eu de frica dintilor am inceput sa o invat asa ca daca mai am si ciuperca si ea mai are si dinti...ajung la bibe... Catalutza mami de Irina |
am uitat sa specific ca acel copil graso-obez a ajuns graso-obez din cauza ca l-a hranit maica-sa de la 4 luni cu cereale !!! si am uitat sa mai specific (ca asa uituca sunt eu, spun lucrurile numai pe jumate) ca i-am luat tinuta lui fiica-mea pentru bal !!!
Mamele alaptarese, cati litri de lichide beti pe zi? La fiica-mea aveam mult lapte, izvor nesecat sau si la asta la fel am, dar asta mananca ca nehalitu mai mult?
si pe mine ma trage de sfarcuri cu gingiile stirbe si rade, inteleg ca asta e distractia lui la san, cand era mai mic obisnuia sa faca alte virajuri cu sanul (i-am si zis lu taica-su ca nici el nu s-a jucat asa cu sanii mei cum se joaca fiisu)... sfatul e cica sa le bagam un deget in gura si sa le dam de inteles ca doare.
lorex spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara si de la noi! Ce incurcaturi pe aici, of! Vreau si eu noul cont si noua parola Cris.mario, iesi de dupa cortina ca vin cu foarfeca! Haircut, super ca ati descoperit o posibila cauza, multa sanatate in continuare! Noi raportam o zi de maraiala maxima, desi nea doctoru' a zis ieri ca nu ii apare dintisor, eu l-am simtit astazi inclusiv la pipait, chiar e si iesit, deci... am descoperit cu aceasta ocazie si motivul pentru care s-a reindragostit de tzitzi - il mananca gingiile si o foloseste pe post de suzeta. daca curge si lapte, cu atat mai bine si, avand in vedere ca sta mai mult ca de obicei, are chiar sanse sa se si sature! I-am luat un gel pentru dinti cu care nu l-am dat inca si o jucarea de pus la congelator, dar mi-e cam frica, daca raceste in gat de la gheata? |
Felicitari!
S-a dat startul la dintishoooori!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...