Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
cristies spune:
Plec la curatenie si la cumparaturi. Azi fac supa de balarii si musaca de vinete.
Sa aveti o zi frumoasa fetelor!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita cineva mi s-a laudat asa: ca noaptea isi deleaga sotul sa se ocupe de copil ca de la tatsu nu are ce sa-i ceara si se linisteste mai repede si eu, normal, m-am facut verde de invidie (ca asa mi-e naturelul, invidioasa rau) si mi-am propus azi sa ma zgarai mai tare pe ochi cu urmatoarea intebare de sondaj: - va ajuta sotii ziua/noaptea cu copii? cu ce treburi? - schimbat, leganat, plimbat, hranit, jucat, s.a.? |
Pai de la 6 dimineata pana la 7 seara e plecat la serviciu. Cand vine daca e cald afara ne plimbam toti 4, mai facem cumparaturi ceva. El o imbarca pe Sara. Daca e urat tare afara il plimba pe Sebi cu caruciorul prin casa, ii schimba scutecelul, cat imi iau eu o pauza de 15 minute. Apoi pregateste de baite, daca e zi de spalat pe cap la Sara ii fac eu baie cat sta el cu Sebi, daca nu o spal pe cap, ii face el baita, o imbraca, ii da laptele. Apoi il tine pe Sebi la baita, il sterge, ii pune scutecul, il imbraca si apoi mi-l aduce sa ii dau sa pape, timp in care strange dupa baite(aduna hainutele murdare, pune cremele, sampoanele etc la loc). Apoi il tine pe Sebi sa dea aerusul afara si ii culca pe amandoi pe rand. Pe Sebi il plimba in brate, pe Sara o leagana pe picioare si ii spune povesti. Apoi ii pune in paturile lor, imi spala si dezinfecteaza biberoanele, imi pune apa la incalzit ptr noapte si apoi somn de voie.
Ma ajuta f. mult in limita timpului in care nu e la serviciu.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui cris_mario ayanna...multumesc muuult de tot mamidepuiuti nikole sunteti niste dragute Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
nu stiu care a fost problema, ca nu am aflat din cate am citi, dar ma bucur ca s-a rezolvat!!!!!!!!!!!!!!!!
e neoie de tine aici!!
mare nevoie!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
mitumac spune:
citat din mesajul lui Ruxita cineva mi s-a laudat asa: ca noaptea isi deleaga sotul sa se ocupe de copil ca de la tatsu nu are ce sa-i ceara si se linisteste mai repede si eu, normal, m-am facut verde de invidie (ca asa mi-e naturelul, invidioasa rau) si mi-am propus azi sa ma zgarai mai tare pe ochi cu urmatoarea intebare de sondaj: - va ajuta sotii ziua/noaptea cu copii? cu ce treburi? - schimbat, leganat, plimbat, hranit, jucat, s.a.? |
Pe noi ne ajuta tati foarte mult...la tot...schimbat bb, hranit cu bibe (LM muls)(ca nu ii pot cere sa ii dea san...)...si chiar in casa...mai face mancare din cand in cand(ciorba de loboda...super, spaghete, cartofi la cuptor,etc). Ce pot spune...ma ajuta foarte mult si imi place ca e responsabil...doar el are 2 fete(mami si nico).
Tati nostru merita un mare 10 si toata dragostea noastra...Nu mi-a reprosat niciodata nimic.
Eu sper sa fie si alti tatici asa...din pacate eu sunt mai dura...dar uite asa imi dau seama ce comoara am langa mine...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lorex Neatza! Vreau sa stiu cine nu a primit inca PM cu parolele! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
je........................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
mandruta spune:
Bea, ii fac suc la storcator si ii dau proaspat. Cateva lingurite inainte de lapte. Ii place tare mult. Morcov nu i-am dat inca. De maine.
Mitumac, cred ca si eu sunt cam dura cu tati. Vine de la servici si il bag eu in priza. Dar ne iubeste mult pe amandoua si pana acum nu s-a plans. Si imi dau seama cat sunt de norocoasa! Cateodata sunt o pacoste! Cicalitoare si cu reguli... Of! A zis ca e mai bine asa, ca il iubesc si de-aia sunt pisaloaga.
lucia2000 spune:
Pe noi ne ajuta tati pe zi, noaptea si-asa teo adoarme la 10-11 si se trezeste dimineatza la 6:30-7. Cu ce sa ma ajute noaptea?
Dr ziua cand vine de la lucru mergem impreuna si il plimbam (aveam obiceiul de a face totul impreuna dinainte.Si dupa o paine mergeam amandoi de mana pana la magazin), il schimba daca e cazul, se joaca cu el.
De baie nu mai spun ca numai tati ii face baie. Mami ajuta doar la decalotat si apoi la imbracat.
Nu as putea sa ma plang.
In week-end chiar il ia cu el in alta camera si ma lasa sa dorm.
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
alexutzzza spune:
lorex, miremia merci de PM
Asa am aflat si io ca avem contul acolo pe bloicnlwtca si useru e BLOBJ ILO cu parola bbvjhmju LOL! na ca le-am facut publice
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure