Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Mandrutza, facem o echipa? Ca si eu am o soacra dusa. Recunosc ca nu-si da cu parerea la alimentatia puiului (dar sunt sigura ca nu-si da fata de mine, ca fata de altii cred ca nu ma spala Dunarea ca la 4 luni jumate nu i-am dat "suculetz").

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Sincer, daca aveam PM nu-i dadeam altceva pana la 6 luni. Sucul i-l dau doar sa simta gustul, nu ca masa propriu-zisa, iar cerealele (orezul) nu in cantitatea indicata pe cutie, ci doar 2-3 lingurite la 200ml lapte. Nu cred ca poate deveni obeza daca se pastreaza niste repere si nu sarim calu'. Cand am fost la dr. era in grafic, dar fata de ultima vizita luase cam putin. Cand aveam LM se satura repede, ori LP ii trebuia dublu ca si cantitate. Deci laptele meu era mai consistent, acum nu se mai satura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

cineva mi s-a laudat asa: ca noaptea isi deleaga sotul sa se ocupe de copil ca de la tatsu nu are ce sa-i ceara si se linisteste mai repede si eu, normal, m-am facut verde de invidie (ca asa mi-e naturelul, invidioasa rau) si mi-am propus azi sa ma zgarai mai tare pe ochi cu urmatoarea intebare de sondaj:
- va ajuta sotii ziua/noaptea cu copii? cu ce treburi? - schimbat, leganat, plimbat, hranit, jucat, s.a.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

BUBU, MYKY

NU AVETI PM ACTIVAT!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

cineva mi s-a laudat asa: ca noaptea isi deleaga sotul sa se ocupe de copil ca de la tatsu nu are ce sa-i ceara si se linisteste mai repede si eu, normal, m-am facut verde de invidie (ca asa mi-e naturelul, invidioasa rau) si mi-am propus azi sa ma zgarai mai tare pe ochi cu urmatoarea intebare de sondaj:
- va ajuta sotii ziua/noaptea cu copii? cu ce treburi? - schimbat, leganat, plimbat, hranit, jucat, s.a.?

Ai sa razi: cand am adus fata de la maternitate si-a luat liber 3 saptamani (1 paternal si 2 concediu) si statea cu mine mereu. Acum cica sta linistit ca e fata cu mine, adica inainte ii era frica sa o lase ca daca nu ma descurc? Totusi, recunosc ca e singurul cu care imi las copilul la nevoie ca stie ce pitici am pe creier si cand e acasa el pregateste biberoane, toate cele pt. baita, etc. Da, avem un tatic super-ok! Sau face el curatenie si stau eu cu ea.. (aspirat, sters praf). Nu se baga la mancare... nici n-as vrea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:

Nu. Fi-miu si are un program ok, tre' sa recunosc (se trezeste doar la 4 si la 6) dar si atunci incerc sa fac cat mai putin zgomot, cand il pun la loc in patutz ii legan un pic salteaua sa adoarma mai repede si sa nu maraie...
Mi-ar fi mila de sotul meu sa-l stiu a doua zi la serviciu cu ochii in punga...

Dar recunosc ca in week-end i-l pasez in custodie cat fac eu curatenie generala (cu toate geamurile deschise, ca asa e la tara :)) si ei se plimba sau merg la piata impreuna.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

m-a ajutat in prima luna, acum abia daca-mi aduce o cana cu apa...noaptea ca ziua ma mai ajuta inca

ai PM

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Deci:

LML BbTeo de plateea si Andreea de HappyElla!
Sa fiti sanatosi si sa va faceti mari!

Plateea! Unde esti? Sa-ti zic de ce soacra mea e mai rae decat a ta:
1. desi noi am facut botezul asa cum am vrut (mai intim, cu apropiatii) vrea sa puna masa la tara cu toti ai ei (ca ce zice lumea ca n-am facut petrecere de botez?)
2. cica sotul meu la 3 luni manca ciorba de porc, deci... sa-i dau mancare sanatoasa
3. sambata viitoare la marea adunare sa-i dau si putin tort sa guste (COPILULUI).

Mai zi ceva! Sunt multe, dar astea sunt calde!

Fetelor, legat de diversificare, noi facem asa: fi-mea are 3 luni jumate. Dr. a spus sa incep sa-i dau suc de mar cateva lingurite pe zi, inainte de masa de lapte, asta cateva zile, apoi la fel suc de morcov la fel, apoi pot sa le combin, dar foarte putin, doar sa se obisnuiasca cu gustul.
Eu din proprie initiativa am inceput sa-i pun seara in lapte 2-3 lingurite de orez (cereale de la Nestle, instant) pt. ca incepuse sa se trezeasca des noaptea sa manance si mananca mult de la o vreme, am senzatia ca nu se satura. E obisnuita cu orezul, ca i-am dat la 2 saptamani mucilagiu cand m-am internat cu ea. N-avea ce sa-i faca rau.
Nu mi-e frica de obezitate ca nu are mult: 5400g si 60cm. Daca depasim, luam masuri mai tarziu.
Acum doarme bine. Inca ceva: cele care aveti LM nu va speriati ca devin obezi! Sunt f. rare cazurile, chiar daca vi se pare ca sunt grasuti. Eu mi-as dori sa o alaptez, dar asta e...

Din fericire soacra-mea nu foloseste PCul. O sa fiu mai rezervata, dar trebuia sa spun cuiva...

salut!
daca te rog, ma ajuti si pe mine un pic, cu niste informatii pretioase????????

cum ii faci sucul de mar????si cel de morcov??????
le-a acceptat?
ii place?

pot sa ii pun in binbe seara cereale de la milupa de 4 luni????????????????

mwersi mult pt ajutor...........

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cris.dogarel, daca ti-a atras Ana atentia ca a disparut printesa, pot sa te intreb si eu de ce nu mai e "my lucky 13" in semnatura?

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

lorexule la mine mere
sotul meu e o mamica ce lucreaza...el face acelasi lucru ca si mine cand vine de la lucru noaptea,baita face cu tati adica il stropeste tipa si din alea ca acum fara colac nu ne bagam in vana si asa plange cand il luam.....dar asa in mare am un sot sa-mi traiasca si sa-l tina dumnezeu asa...desi a cam dat semne la un moment dat ca nu ar face una sau alta ca vezi mai discuta si barbatii pe la noi la birou si majoritatea lipsesc cand e vorba de facut ceva pentru copil....si mai mai sa se simta el naspa dar asta ai tot zic"de aia te-am luat pe tine de sot ca esti asa si nu i-am luat pe ceilalti"dar si-a revenit repede si acum mai ies si eu seara cu fetele mai putin si o sa merg si la disco sa descarc atata statut ca asa as dansa de numa numa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Neatza si de la noi.
Multumim de cafelutza desi nu bem
Pentru noi cafea inseamna tiramisu si cam atat.
NE-a trezit de dimineatza, pe la 8 am facut vaccinul si acum Teo a adormit.
Teo are 6.1 kg si 66 cm. Deci deja e baiat mare.
Despre stat in fund si diversificare a zis pediatra ca vorbim la vaccinul de 6 luni.
Pana atunci nu incercam nici una nici cealalta.

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput