Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

eu cred ca am un puseu de crestere ca mor de foame :))))))))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Am vazut poze cu iepurasi frumosi
IUSTINA in carut la market,PETALA in patut,un video cu un IEDUT vorbitor,

AMR....9KG

Mergi la inceput

aaa l-am uitat pe IANIS cel buzat si frumos

AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ioanact, ieri mi-a spus dr si mie sa schimb vigantolul la 1 luna, chiar daca pe prospect nu scrie asa ceva. De asemenea mi-a spus sa nu ii dau mai mult de 2 picuri pt ca surplusul nu se elimina prin urina cala alte vitamine.

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Buna fetelor,

Am intrat mai rar, pentru ca bebitzul imi ocupa majoritatea timpului, iar in ce mai ramane, mai fac una alta prin casa.
Sunt destul de obosita si descumpanita din cauza faptului ca am incercat toate produsele pentru colici si la nici una nu am vazut vreo ameliorare. Bebe se screme de nu stiu ce sa mai fac si uneori plange isteric din cauza durerilor de burtica, iar eu inebunesc de mila lui. Il mai linistesc dupa ce provoc caki si partulete cu termometrul sau cu comprese calde pe burtica. De la atatea scremete a inceput si sa regurgiteze mai des si parca mai mult. De ieri am inceput sa-i dau Debridat si sper la o ameliorare cat de cat...dar...

In rest...si-a a luat in greutate 1kg 700gr in 5 saptamani si suntem foarte mandri de aparitia pliurilor pe copanele si bucute.

Ne straduim sa organizam si botezul, desi va fi unul restrans, de familie, vreau sa fie memorabil: cu bisericuta cocheta, papa bun si tort si mai bun. Am emotii, pentru ca fiind destul de mic si nu-si tine capul sa nu i se intample ceva cand tata popa il baga in apa....mari emotii am...

In legatura cu Vigantolul si noi am fost sfatuiti de d-na dr. sa il schimbam la 3-4 saptamani.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze
prima baita si prima plimbare

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Ca tot vb de frichineala in patut..eu mi-o gasesc pe Maria dimineata de pipi pana la gat.Voi cum procedati?Schimbati pampersul pe timpul noptii?Maria adoarme in jur de 1 noaptea si pana dimineata pe la 7 nu se mai trezeste.Sa o trezesc doar sa o schimb de pampers..mi-e cam mila...

AMR....9KG

Niki , si eu il gasesc ud de multe ori dimineata. Eu il scgimb noaptea doar daca face kk. In rest, daca am lapte la san si pot sa-i dau san si apoi completare, il pot schimba de pishu dupa ce papa san, ca s-a potolit foamea. dar daca trec direct la bibe, e sfarsitul lumii daca il pun jos sa-l schimb..si in cazurile astea, il cam gasesc ud dimineata..Asta e! Il schimb , il sterg ciu servetele inclusiv pe burtica ca feciorasul meu face pishu in sus

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata !!!
Delia - deja ma deprima laptele asta, mai bine zis lipsa lui.
Si pana se regleaza cei fac ?? Sta ea la san dar cand sunt goi incepe sa tipe de foame. Tipa ii da drumul iar o apuca disperata, vede ca nu curge da din pumni si din picioare se zgarie si pe mine si pe ea. Nu prea mi se pare ok s-o las asa. Daca era un bebe gras mai ziceam dar si asa e la limita de jos
Si ca sa fie treaba treaba ea vrea doar ziua sa manance asa mult. Mananca si noaptea mai des dar tot nu mananca ca ziua asa ca noapte sanii sunt plini iar ziua pe seara se golesc de tot

Fetele care ati depus doasarul pt CIC ce trebuie sa contina?
Asta am gasit pe forum aici . E bine ?
Sunt cozi la depunere ca sa stiu cum ma organizez. poate sa se duca altcineva in locul meu ??

-cerere de acordare a drepturilor inregistrata la angajator –copie conform cu originalul semnata si stampilata de angajator;
- certificatul de nastere al copilului - copie conform cu originalul semnata si stampilata de angajator;
- buletinul /cartea de identitate - copie conform cu originalul semnata si stampilata de angajator;
- certificatul privind incadrarea copilului intr-o categorie de persoane cu handicap, dupa caz;
- declaratie pe proprie raspundere a beneficiarului ca este unicul beneficiar al indemnizatiei si ca nu realizeaza alte venituri imopzabile decat cele declarate (luata de la primarie);
- adeverinta tip eliberata de angajator (anexa 4) – in cazul celor ce au lucrat la mai multi angajatori trebuie adeverinte si de la primii angajatori in original, din care sa reiasa perioada de stagiu de cotizare pana la angajarea la a ultima firma;
- cerere tip (anexa 1).
Cererea si declaratia le puteti gasi si la primarie sau pe site-ul directiei de munca bucuresti.

Cori - ma bucur ca a revenit lapticul. Si Maya se zbate si ajunge asa.
Sau da paturica jos dupa ea si se pune cu picioarele pe ea.

Roxana - ai puseu de 6 sapt de la nastere ?

Andra - frumos Ianis si cum face el ochii mari mereu

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Neata !!!
Delia - deja ma deprima laptele asta, mai bine zis lipsa lui.
Si pana se regleaza cei fac ?? Sta ea la san dar cand sunt goi incepe sa tipe de foame. Tipa ii da drumul iar o apuca disperata, vede ca nu curge da din pumni si din picioare se zgarie si pe mine si pe ea. Nu prea mi se pare ok s-o las asa. Daca era un bebe gras mai ziceam dar si asa e la limita de jos
Si ca sa fie treaba treaba ea vrea doar ziua sa manance asa mult. Mananca si noaptea mai des dar tot nu mananca ca ziua asa ca noapte sanii sunt plini iar ziua pe seara se golesc de tot

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Tocmai de asta am ajuns si eu sa-i dau lapte praf.Efectiva dupa-amiaza imi racnea de foame.Sanii imi erau "fleasca" si nu curgea nici un strop,sau nu atat cat ar fi vrut ea.Eu nu te sfatuiesc acum sa ii dai lapte praf,fiecare stie ce e cel mai bine pt puiutul ei

AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ate ce iedut frumos ai tu acolo!!! este "iedutul galagie-veselie"

roxana pai dupa atata supa chioara de care mancai tu, cred si eu ca iti e foame, organismul isi cere dreptul

annya la cati copii a botezat preotul, nu-ti face probleme ca ar pati ceva, chiar daca nu isi tine capul.

denisa mie mi-au mai cerut la dosarul pt acordare CIC si adeverina cu stagiul de cotizare eliberata de Casa de Pensii ( nu de la angajator) si fisa fiscala pe ultimele 12 luni anteriare nasterii eliberata de angajator

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

gata a inceput iar sa picure fug sa bag zgaiba in casa

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput