Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 6
wapi spune:
Am ajuns si noi in acelasi punct: sani goi - nimic nimic nu mai iesea din ei aseara, bebe a urlat toata dupa amiaza pe tema asta. Am zis gata - ii dau completare. Dar nu ii place laptele praf (am incercat Humana) . A mai tras putin de mine (uneori am impresia ca o sa-mi smulga sanii) si a adormit flamand. Deseara o sa incercam cu alt lapte - poate ii place - sau o sa urlam din nou de foame...
Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006)
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bluekidoo Eu am confundat sticluta de Vigantol cu sticluta de parfum de camera Am pus vigantol in suport in loc de parfum si nu intelegeam de ce nu parfumeaza Referitor la administrare, in maternitate mi s-a spus sa storc lapte din san intr-o lingurita si sa pun 2 picaturi de vigantol si mergea foarte bine.. de cand am ramas fara lapte o tin de barbita si ii torn 2 picaturi direct in gurita innainte de-ai da biberonul Iar de schimbat sticluta, in maternitate mi-au spus sa o schimb la o luna, pediatra a spus sa o schimb cand se termina Nunta 12.05.2007 Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010 |
Draga de tine, chiar asa de tare te solicita micuta Tanya?
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
babyangel spune:
citat din mesajul lui dayanara anca sa porti sanatoasa rochita si sa aveti un botez frumos! a crescut bine codrin asa.i? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...4kg |
mersi. de Codrin ce sa zic..e ok! dar Lucas care s-a nascut mai mic (3600) a luat mai bine in greutate..cate 1200 g in primele 2 luni. dar manca mai des..e clar. codrin de multe ori sta 4, 5 ore fara papa...sau chiar 6 ore..Dar e bine..suntem in grafic!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
dayanara spune:
anca oricum a luat bine :)
denisa 6 saptamani are silvana?¿ :))) nici nu mi.am dat seama
andra nu mananc doar supa, am bagat si pe langa, am vazut ca slabesc si mi.am permis :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
babyangel spune:
citat din mesajul lui wapi Am ajuns si noi in acelasi punct: sani goi - nimic nimic nu mai iesea din ei aseara, bebe a urlat toata dupa amiaza pe tema asta. Am zis gata - ii dau completare. Dar nu ii place laptele praf (am incercat Humana) . A mai tras putin de mine (uneori am impresia ca o sa-mi smulga sanii) si a adormit flamand. Deseara o sa incercam cu alt lapte - poate ii place - sau o sa urlam din nou de foame... Wapi & Mihai Theodor 20.04.2010 &Stefan Cristian (19 mai 2006) |
Wapi, e posibil sa nu ii placa laptele sau biberonul. La Codrin nu i-a placut Milimil de la Milupa si am trecut pe Aptamil tt Milupa..nu e inducat sa schmbi marca de lapte ca poate avea reactii la burtica.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
bluekidoo spune:
buna mamici..pentru mine e neata ca m-am trezit la 13 S-a ocupat dimineta sorin de Tanya apoi a luat-o vreo 3 ore pe afara ca sa ma pot odihni eu..apoi s-a intors si s-a apucat de curatenie ca sa stau eu linistita azi sa nu fac nimic si asa bine am dormit
Referitor la CIC.. fetelor ducetiva la primaria de sector unde depuneti actele ca trebuie sa va dea o adeverinta tip pe care o sa o completeze angajatorul vostru si o cerere tip plus declaratie pe proprie raspundere pe care o completati voi si sotii. o sa va dea si o foita pe care sunt scrise actele necesare. Eu imi aduc aminte ca am pus dosar cu sina si coperta intreaga, extras de cont semnat si stampilat de banca (pt a primii banii in cont), copie dupa actele de identitate, copie livret de familie, copie certificat de nastere copil, adeverinta si declaratia tip... (eu am pus si copie dupa certificatul de casatorie)
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
oanka80 spune:
hello mamici.
cine ma ajuta si pe mine sa imi spuna cum se ia galagtogil? pe cutie scrie dar ori sunt eronata eu, ori chiar nu sunt expliciti astia cum se utilizeaza. oricum memoria ma lasa rau caci azi am pus oua la fiert pe aragaz dar am uitat sa pun apa....
beau si ceai de anason, chimen si fenicul si as vrea sa beau si galactogil dar nu ma duce capul sa pricep cum se sa il iau. poate cineva de aici a folosit si ma ajuta si pe mine, as dori sa stiu si daca a dat rezultate. inca mai am laptic, dar ceva mai putin scot cu pompa si vreau sa incerc cu asta
Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
CoriMami spune:
Oanka
Galactogil se ia cate 2 linguri de 3 ori pe zi, deci in total 6 linguri intr-o zi.
Il poti dizolva in ceai sau suc, sau poti sa rontai granulele ca atare.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family
oanka80 spune:
noi iar intampinam probleme cu kaka, azi a facut dupa 3 zile, e a doua oara cand pateste asta, nu plange si nu da semne sa o doara burtica, cand face kaka e cu zambetul pe buze si se rusineaza, dar nu mi se pare ok sa faca asa rar. pediatra nu vrea sa ii dam nimic, doar ceiut de musetel, atunci cand face explodeaza pampersul...
vigantol ii dam mereu dimineata 3 picaturi direct in gurita si ii place la nebunie, stie ce urmeaza cand ma apropii cu sticluta de de ea si casca o gura mare si da si din picioare. vad ca voi de discutati de 1 sau 2 picaturi...fac si eu ce imi recomanda dr. mi-a zis sa stea cat mai mult afara cand e cald ca sa asimileze bine vitamina D3 data pe gurita. sticluta o aruncam dupa 1 luna chiar daca e aproape plina....am inteles ca dupa deschidere se dezactiveaza proprietatile vitaminei
poze
oanka80 spune:
CoriMami tu ai folosit? a dat rezultate? deci e ok daca dizolv granulele in ceai...la mine scrie asa la utilizare: una pana la doua linguri de supa cu granule de 3 ori pe zi
ce sa inteleg??? dar m-ai lamurit tu thanks!!!
Erina unde ai facut BCG-ul? la piatra neamt sau bucuresti? ca imi vine sa imi dau palme...peste tot a ajuns vaccinul...
poze