Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 4
LAlexandra spune:
nibi_niki...la asta nu stiu ce sa-ti raspund. Al meu se trezeste inca noaptea la greu, asa ca il schimb, dar am avut noapte cand m-am trezit eu si mi-am dat seama ca trecuse mult de cand l-am schimbat, l-am luat din pat, l-am schimat...si el tot dormea...si apoi l-am pus la loc...
Eventual, nu ai incercat sa vezi alti pampersi cum se comporta? si eu patesc ziua ca de se misca mult si nu i l-am asezat cum trebuie...se uda pana in cap. M-a mai trezit el noaptea sa imi spuna ca s-a udat...si eu ma tot uitam la ceas ca de ce s-a trezit ca doar nu de mult a mancat
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
LAlexandra spune:
Bumbitza, si al meu se screme in somn...zici ca e un calut (face asa cand trebuie sa faca kk sau basinute)
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
nibi_niki spune:
Alexandra marca am schimbat-o,ca la inceput am folosit PAMPERS si cand facea cacuta se facea pana la gat.Acum am trecut la LIBERO.De cand i-am schimbat nu am mai avut nici un accident cu kk dar avem cu pipi in fiecare noapte.Probabil o sa o trezesc in timpul noptii sa o schimb,ca la noi nu merge faza sa o schimb fara sa se trezeasca.
BUMBITZA,alea 9 kg sunt acolo,le vad eu si imi arata si cantarul...nu mai zic de pantalonii ce nu ii mai pot imbraca.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
andra_s spune:
neata si de la noi!!!
sunt tare binedispusa azi dimineata cand ne-am trezit, pe la 9 am zarit soarele printre draperii, si asa in pijama cum eram, l-am schimbat pe ianis si l-am scos in curte la aer. se saturase de atata stat in casa, ca la noi ploua de cateva zile, sper sa nu se mai strice vremea
alina am vazut poza din carrefour, e ca un ghemotoc justina
cori m-ai facut sa rad cu pozele lui petala
aseara am pus si noi poze noi, sunt la semnatura, primul album, 3luni+
La multe lunite sarbatoritilor de azi: Ema, Ingrid, Codrin, David, Rares si Mihai!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!!!
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
niki eu nu as trezi-o sa ii schimb pampersul, mi-ar fi mila de somnicul ei eu de putin timp nu-l mai schimb pe ianis noaptea, adica de pe la 21-22 pana la 6 dimineata. se mai scoala la 3 dar evit sa il schimb pt ca se trezeste de tot si asa ii vine cheful de ras, de vorbit si de joaca si vreau sa stie ca noaptea-i pt somn. asa ca il las asa amortit de somn, ii dau papa si adoarme la loc imediat. si cu toate astea tot mai are perioade cand ma scol sa ma duc la toaleta noaptea si cand aprind veioza vad ca el e treaz dar e cumintel, nu face galagie, isi face pe intuneric de lucru pana il ia somnul al loc
dar noaptea maria face kk, daca nu, ai putea folosi scutece pampers doar noaptea si liberio ziua, dupa necesitati
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
EVAMIKA spune:
Niki tu intrebai ieri de vit D.....eu stiu ca organismul uman transforma provitamina D in vit D sub influenta razelor UV...adik prin expunere la soare....si cum la voi e mereu cald si soare poate ca nu mai e nevoie de vit D sintetica....
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#
Erina spune:
Buna dimineata!
Trimis la: - 20/05/2010 : 11:29:11
--------------------------------------------------------------------------------
Am facut si noi BCG-ul in aeasta dimineata, David a plins un pic dar s-a linistit dupa ce i-am pus hainele si l-am luat in brate. De atunci doarme. Speram sa nu avem reactii neplacute la vaccin ccea ce va dorim tuturor!
A fost interesant sa vad generati lui David, poate viitorii lui colegi de scoala...
Daria e racita si incerc sa o tin departe de bebelus.
Am vazut poze frumoase.
Pe Niki si printesa ei cu parul vilvoi-e superba. Mami arati super in pantaloni albi!
Am vazut si pozele cu Yanis frumos cu tricou personalizat. Mi-a placut si bluza cu ursuletul Burberry.
Eliza cu bentita si piciorusul dezgolit e foarte dulceeeee!!!
Va dorim o zi frumoasa!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
ate_09 spune:
neata mamicute!!!!
Si la noi e asa frumos afara...l-am scos pe bebe in curte si a adormit instant. Ma saturasem de atatea zile urate si ploioase.
Referitor la vigantol si noua ne-a recomandat pediatra sa schimbam sticluta la 3 sapt- o luna, dar nu pentru ca expira, ci pentru ca odata desfacuta sticluta incepe sa-si piarda din proprietati si din cauza asta trb schimbata cu alta. Eu m-am obisnuit sa scriu data cand o incep pe cutiuta si in felul asta nu uit cand trebuie sa iau alta.
Va pun alaturat un filmulet cu iedutul meu care de cateva zile a inceput sa scoata niste sunete haioase rau
de Theodor Stefan (05.03.2010)
Un iedut la 2 luni
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
dayanara spune:
anca sa porti sanatoasa rochita si sa aveti un botez frumos!
a crescut bine codrin asa.i?
cori, tare frumoasa e petala ta
alexandra ia uite toate fetele au bentita! abia astept sa.mi ajunga si mie
aici se da ceva cu D si B.uri , dar se da la toti copiii, la cei alaptati la san 10 picaturi la cei cu LP 6 picaturi
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
dayanara spune:
freedelia chiar ma gandeam pe unde esti, dar stateam linistita ca te vad in yahoo, sper ca tu esti...n.am adaugat pe altcineva
ate a crescut si iedutul cel scump :)
eu cred ca am un puseu de crestere ca mor de foame :))))))))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg