Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

FETELE, NEATA!
M-ati facut curioasa cu discutia despre vitamina D. Aici mi-a dat un integrator de vitamina D, care se da de 2 ori pe zi cate 0.5 ml. Am citit si eu pe cutie, ca se pastreaza la frigider dupa deschidere si ca e valabil 4 saptamani. Oricum la cati ml are cutia pe mine ma tine 20 zile.

Acum ca nu au iesit bine analizele de sange (nu erau in parametrii toate) mi-a dat pt bebe acid folic picaturi. Ati mai primit careva vreodata?

Si ca analize mai trebuie sa fac la 2 luni radiografie pt sold. Voi le-ati facut asta deja sau cand se face in Romania?

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

FETELE, NEATA!
M-ati facut curioasa cu discutia despre vitamina D. Aici mi-a dat un integrator de vitamina D, care se da de 2 ori pe zi cate 0.5 ml. Am citit si eu pe cutie, ca se pastreaza la frigider dupa deschidere si ca e valabil 4 saptamani. Oricum la cati ml are cutia pe mine ma tine 20 zile.

Acum ca nu au iesit bine analizele de sange (nu erau in parametrii toate) mi-a dat pt bebe acid folic picaturi. Ati mai primit careva vreodata?

Si ca analize mai trebuie sa fac la 2 luni radiografie pt sold. Voi le-ati facut asta deja sau cand se face in Romania?

Noi am facut radiografia la solduri la o luna, la controlul obisnuit. Mai nou are si dr noastra aparatul acela. Acid folic eu cred ca e pt fier, nu stiu sigur.
Aici vitamina D e sub forma de pastiluta (1xzi), care o dizolv eu in lingurita cu apa fiarta si racita.

Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas 5 ani

Mergi la inceput

scrie ca acidul folic e vitamina B9 si ca e integrator alimentar. Va trebui sa repet analizele dupa 10-15...sper sa fie bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Lalexandra si eu ii dau acid folic. nu am intrebat pt ce. i-a iesit hemoglobina mica deci anemie si mi-a dat fier si ac folic o treime de pastila o data pe sapt. eco de sold si la cap am facut la 2 luni.
fetelor noi ne apropiem de 3 luni si vad ca de vreo 2 zile nu prea vrea sa mai manance? e vreo criza ceva la varsta asta sau are oare legatura cu reactia de la bcg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata fetelor!
si eu aseara m-am trezit speriata la 3.30 am ca Petala nu ceruse de mancare.
Am trait si clipa asta, a mancat la 21.30 , la 4. 30 si la 8.30...uraaaa! Sper sa o tina tot asa, laptele s-a reglat intr-adevar dupa puseul de crestere, acum suge iar doar la un san si se satura si iar o stropesc cu lapte si ma ud pe toate bluzele.
Mai sper sa-mi faca o bucurie duminica la cantar, sa recuperam deficitul de saptamana trecuta.
In alta ordine de idei, duminica avem si noi botezul.. am emotii mari si parca nu reusesc sa ma mobilizez..uff, sper sa iasa bine.
La semnatura poze noi, sa vedeti cum am gasit-o pe Petala ieri dimineata, de atata frichinit:)
http://family.webshots.com/album/577735102dIfzeY?vhost=family

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Mergi la inceput

Da, Irina, m-am uitat si eu iar pe analize si dintre cele care nu au iesit in parametrii e subliniata hemogolbina, care e mai mica. Cand am facut analizele la spital, s-a uitat pediatra de acolo si doar asistenta mi-a dat rezultatul analizelor cu retea de vigoare...mi-a explicat ea cate ceva...dar nu stiam prea sigur, acum m-am lamurit.
Mersi

Mergi la inceput

Corimami...e de belea fiica-ta...asa mica si deja se dezbraca...n-o fi fost vreun baiat pe la ea?...glumesc
al meu se agita cateodata de isi schimba pozitie in pat...pampersul pleaca de la locul lui...ce sa mai...sa vezi cand o mai creste si mai prinde putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.Multumim Anca de cafeluta.Sa aveti un botez asa cum va doriti.Am stabilit si noi botezul in septembrie.
Ca tot vb de frichineala in patut..eu mi-o gasesc pe Maria dimineata de pipi pana la gat.Voi cum procedati?Schimbati pampersul pe timpul noptii?Maria adoarme in jur de 1 noaptea si pana dimineata pe la 7 nu se mai trezeste.Sa o trezesc doar sa o schimb de pampers..mi-e cam mila...

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata si de la noi!
Sunt un pic cam obosita, fii-mea de la 4 are program de scremut si agitat in somn, zilnic... ma intreb daca toti bebeii se screm asa mult. Oricum, vad ca a reusit sa faca kki acuma si doarme bine, prin urmare ma duc si eu langa ea in sccurt timp.

Corimami tare rau Petala cu dezbracatul ei, si eu am gasit-o intr-o zi pe fii-mea cu pantalonii in vine de atata pedalat (avem si noi costumas ca-n ultima poza )

Anca si Corimami, bafta la botez sambata si petrecere frumoasa!

Sper ca de azi sa se incalzeasca vremea, m-am saturat s-o infofolesc pe Bumbi si mereu sa faca scandal...

Am uitat sa va spun ca mi-am schimbat caruciorul cadou binevenit, am scos "vechiul" carucior la vanzare, daca stiti pe cineva interesat, ma poate contacta.

Gata, iar ma intind, ma duc langa pintesa sa mai fur si eu un pic de odihna, sper!

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Nibi m-am tinut ieri sa ma uit la poze si n-am apucat, dar le-am vazut acusi - e haioasa rau fata ta cu parul ala zburlici si tu arati f bine...de unde mai vrei sa dai jos 9 kg?

Pup fetele, acum chiar ma duc la somn

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_aDouaLuna#

Mergi la inceput