Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor , eram acum vreo ora cu silvana in brate , si nu mi.am dat seama, nu i.am sustinut bine capul si s.,a dus pe spate asa si s.a auzit ca un trosnit incet de tot, dar nu a zis nimic, se poate sa fi patit ceva?
ea isi tine capul dar eu ma balanganeam sa.i fac lui ivan sa manance si ea cum nu datu.se aerul afara o tineam in brate
isi tine capul dar evident ca nu si.l ridica singur sau nu.l tine f bine

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

un nou protest va avea loc miercuri 26 mai ora 11 la Guvern https://docs.google.com/Doc?docid=0AbeSvjbNas88ZGQyNnB6cjJfMTlnYnN6bXRmag&hl=en

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Roaxana...eu nu stiu ce sa-ti spun, si al meu face asa, doar ca nu am fost atenta la sunete.

De mancat una alta ... eu am citit ca daca mananci usturoi copilul va manca mai bine...ca ii place gustul...nu stiu ce sa spun, dar eu am mancat supa de usturoi, ca pofteam mai ceva ca in sarcina (aita sau mujdei -care stiti ce e), si cert e ca fii-mu n-a zis nu la san.

Voi ma intristati cu povestirile...dupa ce am nascut fiul meu a facut icter, si aici ii tin la neonatologie impreuna cu toti copilasii bolnaviori...nu as vrea sa va spun cum e sa ii vezi acolo si sa vezi mamele disperate...cert ca eu plangeam in fiecare zi...(si pt al meu, dar si pt ce vedeam acolo...)...mame asteptand la usa...nestiind daca isi mai vad copilasul...

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

alexandra adica si lui alessandro i s.a dus capul asa pe spate?

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

da...ca il tin si eu sa ragaie...intr-o mana il tin, cu alta il bat pe spate...si el e neastamparat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Imparati Constantin si mama sa Elena!

La multe lunite si anisori sarbatoritilor de azi: Eric Nicholas, Rares, Angela Ioana si Amalia Alexandra!

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata!

La multe lunite pt iepurasii nostrii dragi: Eric, Rares, Angela si Amalia!!! Sa ne traiti!!!

ina ce bine a luat in greutate robin

anca asta este si parerea mea referitor la epidemii, pandemii, etc ... resursele planetei sunt limitate si trebuie sa mai crute din populatie si din pacate pt ei reprezentam doar niste cifre si statistici ...

cori sa aveti o increstinare frumoasa. cat despre scaderea productiei de laptic, da, daca nu mai alaptezi noaptea, nu vei mai produce ca pana acum pe timp de noapte.

aaaaa, acum am citit,
La multi ani, Elena (babyangel, mada)!!!
La multi ani ci celorlalte sarbatorite si sarbatoriti!!!

si eu mananc cruditati, de toate, chiar si ceapa, ridichii. cred ca nu am mancat in niciun an atata ceapa verde ca acum si zgaiba mea mica nu are nicio durere de burtica. singurele de care nu m-am atins pana acum au fost fasolea si varza, cu toate ca mi-e asa dor de o ciorbita de fasole, mmm yummy

erina ce ochi mari, frumosi si blanzi are david, chiar seamana cu un pui de foca

alina2 m-a cutremurat ce am citit despre micutul vladut, offf, ma afecteaza asa tare suferinta celorlalti, eu sunt f empatica de felul meu si stau fleasca toata ziua de la o veste de genul asta

oana ce mai face piticuta mihaela de dana? sunt bine, nu mai stiu unde este topicul pt ele ca sa pot urmari ...
cat despre fontanela, eu am citi ca trebuie sa se inchide mai tarziu, in niciun caz acum.

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Cat am mai sta acolo ziua aia i-am dat si ei sa suga ca si asa aveam lapte pt toata maternitatea. Macat atat sa simta si ea caldura unei san si niste laptic bun.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

uite meriti un buchet maaaare de flori

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Cat am mai sta acolo ziua aia i-am dat si ei sa suga ca si asa aveam lapte pt toata maternitatea. Macat atat sa simta si ea caldura unei san si niste laptic bun.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

uite meriti un buchet maaaare de flori

POZE

subscriu si eu
un gest extraordinar

POZE

AMr...4kg

Mergi la inceput

PROBLEMA...pt cine a fost in cauza sau stie cumva legea...ca eu deja nu mai stiu ce sa cred..
Eu am intrat in concediu prenatal la 01.02.2010, am nascut pe 15.04, pe luna mai mi-am luat concediul...pana aici totul ok. Concediul meu se termina pe 06.06...Stiu ca dupa nastere sunt obligatorii 42 de zile. Eu nu mai vreau sa imi iau si concediul pe acele cateva zile din iunie, ca pana la sf lunii Mai am mai mult decat acele 42 de zile obligatorii.
La serviciu cea de la resurse umane...care nu chiar stie ea ce si cum(nu e prima data cand o da in bara si ma cert cu ea), mi-a zis ca daca nu iau toate cele 126 de zile nu mai primesc indemnizatia...

IDEEA E CA EU NU MAI VREAU SA IMI IAU CONCEDIUL PE LUNA IUNIE SI SA INTRU IN CONCEDIU DE INGRIJIREA COPILULUI FARA SA IAU TOATE CELE 126 ZILE, AM VREO 75 INAINTE DE NASTERE SI 45 DUPA (cam asa ceva-aproximativ)deci total doar 120 zile.

Ce ziceti?

Mergi la inceput