Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
vladimirescu spune:
Honeybaby - si de la mine :))
Uite, si eu vreo saptamina eram cam speriata ca aveam sinii cam moi si Floricica nu a crescut decit 50 g in 2 saptamini... dar de ieri am inceput sa ma umplu mai bine de lapte, nu asa tare ca la inceput... Poate asa trebuie, sa fie mai moi sinii, ca doar nu umblam 1 an cu betoanele dupa noi, nu? Uite ca nu mai tin bine minte de la Vladimir, dar totusi parca nu aveam sinii tari si ncii f grei...
Draga mea, daca zici ca nu creste cum ai dori tu, zau, cumpara-ti un cintar, trebuie sa supravegheizi ritmul de crestere (eu am unul mecanic d el aChicco, nu a fost scump si e bun, il reechilibrez cind incepe sa dea eroare, ceea ce la alea electronice nu prea poti face - eu sint pt astea mecanice, zau). Si daca nu e bine, da-i supliment. Oricum, in locul tau as testa-o imediat dupa supt cu un biberon, de citeva ori, sa vad cit maninca - ca daca ar minca mult, as trage concluzia ca intr-adevar nu se satura si chiar i-as da supliment.
Cit sint eu de pro-alaptat exclusiv, sa stii ca am o cutie de Lactana in casa si un biberon gata sterilizat, ca nu se stie niciodata...
M-am mai linistit acum, de o saptamina beau in nestire ceai de fenicul, anason si chimen si parca e mai bine Floricica vad ca a inceput sa creasca iar (100 g in 4 zile, e f ok pt mine, nu vreau sa se faca gras :))
Uf, ce toanta aia care a lasat copilul ca are doar un rinichi !!! Ar trebui snopita in bataie... Sora mea care acum are 54 de ani, a aflat abia la 40 ani ca nu are decit un rinichi, si nu are nici o problema, nimic. Of, daca ar vrea sorul asta al meu, eu as infia si 2 copii, zau... Nu e chiar asa de greu sa-i cresti - oricum intotdeauna copiii iti aduc mult mai mult abucurie decit necazuri si griji (asa ca sintem in avantaj :)), mai ales ca financiar ne-am permite... Mi se rupe inima cind aud de astea, ca sa nu mai zic ca mor de plins cind aud de bebelusi batuti, cu vinatai... Eu as omori cu mina mea un parinte care face rau copilului, si nu mi0ar fi mila, zau.
oanka: vitamina D in exces poate produce calcifieri ale oaselor, impiedica cresterea normala, de aia politica mea e sa-i dau putina, chiar in unele zile nu-i dau deloc, ca-l urmaresc si nu da semne de rahitism (pt combatrea rahitisului se da vit D asta).
Cu suptul de 5 min: Floricica are si el zile cind suge 5 min, dar daca suge vioi, sint mai multumita decit cind sta 15 min si maninca in dorul lelii... In 5 min poate sa se hraneasca excelent daca o auzi ca inghite frecvent (cam la 2-3 tocaituri sa auzi o inghititura, e super!) Gindeste-te, poate scapi de pompa.
dayanara
andra_s spune:
alexandra SIGUR POTI!!! obligativitatea legislativa se refera DOAR la 42 de zile dupa nastere
imediat caut si iti dau link-ul cu legea, sa il dai si colegei de la resurse
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
cauta in legea 257 din 2008, cautam eu art exact dar nu mai pot sta ca plange ianis
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
irinabobe spune:
fetelor care aveti experienta va rog mult spuneti-mi e posibil ca la 3 luni sa apara primele semne de dintisor ca nu mai stiu ce sa cred. de vreo 3 zile e numai marait-plangacios, baleste mult, nu mananca cum trebuie mai mult rontaie tetina, da tot timpul cu limbuta pe gingia de jos si trage din suzeta cu disperare si alta explicatie nu gasesc, insa si pt dinti mi se pare prea devreme...
nafi spune:
SA NE TRAISCA IEPURASII SARBATORITI ASTAZI : ERIC, RARES, ANGELA, AMALIA SA CRESTETI VOINICEI SI FRUMUSEI
LA MULTI ANI , SA TRAITI CU NUMELE TOATE CELE CARE SARBATORITI ASTAZI SFINTII COSTANTIN SI ELENA [/center[center]]
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
vladimirescu spune:
irinabobe, da e posibil sa apara dinti de la 3 luni, desi in putine cazuri
vezi daca se vede albicios la gingie, dinti sint
oricum, ai grija, daca face febra intreaba doctorul, pt ca nu se face febra la cresterea dintilor, e doar o poveste, sint coincidente
in cartea Dr Spock scrie ca "durerea de dinti produce dinti si nimic altceva", adica nu diaree sau febra - e folclor asta sau coincidenta
nafi spune:
Buna fetelor!
Ieri mr. Riccardo a fost f agitat si cu dureri de burtica asa ca ne-a stors de energie pe amandoi si asa n-am mai avut timp de nimic...decat mancat, odihnit si stat cu bebe in brate incercand sa-l consolam in vreun fel sau altul.
Nici astazi nu-i mai breaz dar parca totusi s-a mai calmat un pic. Poate fi de la ceva ce-am mancat...nu pot sa-mi dau seama. De crampe saracutul nici sa manance nu putea. totusi a avut mila de noi peste noapte si a dormit de la 22.30 la 03.30 , a papat si somnic din now de la 04.30 la 6.30. pe urma a dat alarma si ne-am inceput agitatia de zi cu zi...
Acum am reusit sa incarc pozele facute pe 19 cand a implinit o luna. si am mai adaugat cateva cu mine de exact acum un an..poze ce-mi sunt tinta din pct de vedere al aspectului la care vreau sa revin. in ultimele 2 saptamani n-am mai dat jos un gram asa ca am decis sa renunt la dulciuri caci nu prea le ocoleam si ar fi totusi cazul daca vreau sa scap de cele 6-7 kg in plus.
O dupa amiaza placuta!
Pupicei!
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[
irinabobe spune:
vladi multumesc . nu are febra nu diaree, doar bale , scoate limba afara adica da peste gingie non stop, rontaie tetina si nu prea vrea sa manance . m-a disperat deja...
asteropipan spune:
mi-a adormit si mie matzulika
DANAYARA nu ne grabim sa vb pitica, numai ca nici nu as vrea sa intarzie mult. si am auzit multe ex aici , cu copii a caror parinti vb lb diferite si au vb mai greu .
sau nu numai...de ex nepotelul din partea sotului(parinti greci amandoi) a vb la 2 ani , pana atunci facea decat "aaaaa" la orice vroia. iar acum la 6 ani , vb de nu il mai poti opri si e si f destept, surioara mai moale , carre a vb de la 6 luni.lui ii merge mintea brici
despre Silvana ....nu cred ca a patit ceva la gatuletz.oricum mare atentie..... eu mai tip cateodata la sot , ca mi se pare ca i se duce capul copilului prea mult in spate, cand o ia in brate ,desi fiimea isi tine capul f bine. hai , fii linistita ca totul e bine
aaa, si despre adoptii....vb lui tata...mama este cine te creste, nu cea care iti da viata si nu isi poate lua responsabilitatea de a creste un pui de om.
VLADI mersi
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d