Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
asteropipan spune:
fetelor nu ma mai pot opri din plans
alaltaieri s-a ridicat la ceruri un mic ingeras :(((
stiam povestea lui de marti din ziarul liberatea...si am vrut sa ajut.... si speram sa se intample o minune de la Dumnezeu, dar se pare ca mai era bnevoie de un ingeras, acolo sus in cer :((((
tocmai ce vroiam sa pun linkul aici , sa ajutam fiecare cu ce putem... dar din pacate e prea tarziu
http://ajutor-umanitar-vladut.blogspot.com/
acesta e linkul , iar acest pui de om pe nume Vladutz , e acum INGERAS :((
imi pare asa de rau...........
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
oanka80 spune:
LAlexandra, dayanara multumesc pt raspunsul legat de BCG. ma tot gandesc de e asa mare polemica cu vaccinurile astea numai in romanica? as zice pas pt acest vaccin dar avem o ruda ce lucreaza in spital la infectioase si cica zilnic se prezinta pacienti cu sau suspecti de tuberculoza, deci la noi chiar e un pericol...
dupa cateva sfori trase am reusit si noi sa facem rost si marti ii facem vaccinul. ms Erina, caci datorita tie ne-am mobilizat si am facut rost din piatra-neamt. m-am tot grabit caci pe 28 maria face 3 luni, iar pediatra ne-a zis ca pana in 3 luni e ok de facut, dupa 3 luni se inteapa bebe de mai multe ori pt teste
briza_marii felicitari pt vesti asa bune de la pediatru. bebe Eric a luat f frumos in greutate
Oana, mamica de fluturas: Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
honeybaby spune:
Inca ceva .... Eu nu sunt deacord cu berea. Una la mana ca nu sti daca folosesc ingrediente naturale , adica hamei si malt crescut pe camp si nu un inlocuitor asa cum fac majoritatea, Doi la mana e alcool, dar hai treaca ca nu bei o tona. 3 la mana se folosesc substante de limpezire si iar nu e bine.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
oanka80 spune:
legat de sfaturile pt o buna lactatie, recunosc ca am fost dusa putin in eroare. mi-au zis cateva mamici sa nu mananc usturoi, ceapa si conopida pt ca schimba gustul laptelui. in articolul citit ieri aici scria ca ceapa e recomandata pt lactatie , aseara am mancat ceapa cu sare si paine
CoriMami sa aveti parte de un botez minunat
babyangel, bumbitza la multi ani scumpe mamici
erina tare dulcel si David si Daria. e si ziua ta azi?
poze
dayanara spune:
si eu cred la fel despre virusii astia
denisa la gripa a au fost afectati toti mai putin batranii, in general cei care au murit au fost intre 25-35 de ani
erina super puiul de foca si ai dreptate amandoi copiii seamana cu tati dar si cu tine un pic
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
oanka80 spune:
alina si eu am avut probleme cu somnul aseara. nu se lipeau ochii si pace, am adormit spre dimineata, dar acum ma simt totusi fresh . as iesi afara la plimbare, dar tare urat e la noi, ploua si e frig
vladimirescu un pup urias pt tine si o floare . voi intreba pediatra despre vigantol, acum sunt panicata de ce mi-a recomandat 3 pic daca e periculos? i-am dat o luna asa, primele 2 luni i-am dat vitamine D3 de la biofarm tot 3 pic. eu nu as mai stoarce cu pompa, dar in cazul aceste as ramane fara lapte caci noi avem aceiasi problemuta, suptul Mariei dureaza 5 min. daca nu as pompa nu as avea cum sa ii dau lapticul meu. ce sa fac...
dayanara a big hug for u , draga de tine...cat ai suferit cred
alina imi pare rau pt vladut. Dumnezeu sa-l ierte
fetelor ce stiti de mamica Dianami? sper ca e totul bine
poze
honeybaby spune:
Oanka - cand am fost la Budimex cu salvare am fost cu un dr si inca 2 copilasi.
La budimex dr cum care am venit s-a dus sa caute chirungul care trebuia s-o vada pe Maya si ca se poata sa alerge mi-a lasat mie fetita care o tinea el in brate.
Cealalta mamica mi-a povestit cum o fost abandonata de mamica pt ca nu avea un rinichi . Ma uitam la ea ere asa frumoasa si linistita ca un ingeras...
Venise cu ea sa-i de ok-ul s-o ia proctia sociala. As fi luat-o eu acasa zau , dar normal nu se poate asa simplu, copilul trebuie sa fie declarat ca poate fi adoptat si dureaza luni de zile. Am inteles ca atata timp cat se stie cine e mama trebuie sa fi de acord si ea. Cum naiba dupa ce a lasat-o in maternitate mai are si drepturi ????/
Pt mine singur ei drept e puscaria frate !!!!
Cat am mai sta acolo ziua aia i-am dat si ei sa suga ca si asa aveam lapte pt toata maternitatea. Macat atat sa simta si ea caldura unei san si niste laptic bun.
Gata ca iar m-a apucat plansul si eu cica trebuie sa produc laptic.
Numai vesti proaste am primit sap asta : tata a avut accident cu masina, bunicii ia furat vaca si uite asa....
weekendul trecut chiar ii spuneam sotului ca am presintimentul ca se va intampla ceva rau....
Alina - offf sa-i fie somnul lin ingerasului mic
Roxana - si eu ma intreb acelasi lucru. Cum pot oare sa mai doarma noaptea ?
Eu nici un pui pe pisica nu as putea sa-l abandonez.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
oanka
nu n.am suferit deloc si am cunoscut.o pe mama biologica, dar nu simt nimic pt ea ...pe frati as fi curioasa sa.i cunosc, mai are 3 copii, pe una din ele tot roxana o cheama , e mai mare cu un an decat mine si am cunoscut.o, pe ceilalti doi nu, dar doar curiozitate simt
povestea tata cand au fost sa ma ia de la ea de acasa, lui i.a fost mila sa intre a zis ca va suferi ea, va plange, da de unde a zis: aoleo nu mai veneati odata ca plang amandoua de nu mai stiu ce sa fac
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi!
La multe lunite iepurasilor sarbatoriti azi: Rares (de irinabobe), Angela Ioana (de mihaelagrosan), Amalia Alexandra (de delsim)!!!
si puiului meu de asemenea.
La multi ani si celor ce poarta numele Sfintilor Constantin si Elena!!!
Oanka multumim de urari.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Si eu ii dau lui Eric tot 3 picaturi de Vigantol din cauza fontanelei care nu se inchide. Si tot la recomandarea medicului.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...