Cat de grava este situatia la nivel global?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

in 97 am asistat la asasinarea unui oras intreg: Braila. Ciorbea a inchis toate intreprinderile mari in mod nejustificat (Promexul de exemplu figura cu datorii de 2mld la stat dar tot de la stat avea de incasat 2.5mld). Familii intregi (mama, tata, fiica, ginere) s-au trezit in somaj...caldura si apa calda au inceput sa se sisteze din cauza datoriilor acumulate, Insula Mare a Brailei fusese deja data pe nimic...in mai putin de un an orasul s-a depopulat. Numai ca, spre deosebire de acest moment, au avut unde sa plece: Spania, Italia, Germania...

sincer, nu vad solutii pentru cei care au luat acum 2-3 ani credite de 1-2 sute mii euro pt locuinte...vom fi martorii unor tragedii de proportii...va creste in Romania criminalitatea si asta e poate cel mai rau lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu cred ca e de la globalizare. Adica se redistribuie resursele dinspre tarile bogate inspre cele mai sarace precum India si China. Asta inseamna luam de la bogati, pe care ii facem mai saraci, si dam la saraci,care tot saraci raman, dar ceva mai putin saraci. Asa toata lumea va fi saraca. Un comunism mondial In acest proces, apar tensiuni sociale.

In Romania, ca la greci, face lumea scandal ca sa nu le ia, sa le dea, ca aia fura etc. Ma rog...privesc situatia la nivel personal si nu global.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

multe asa nu pot spune, ptr faptul ca nu urmaresc prea mult stirile si de presa tot din lipsa detimp nu citesc. si drept sa spun, politica e pe un loc mai mult decat secundo ptr mine.
Frau Merkel spunea, la tv ca trebuie sa strangem putin cureaua. alte voci din parlament spun ca fondurile date tarilor din UE ne fac sa strangem cureaua.
anul trecut au scazut preturile la cateva alimente de baza lapte, mere, paine, carne. asta poate nu-i ceva semnificativ, ca saptamanal sunt oferte la toate magazinele alimentare.
din cate vad in jur, oamenii nu se plang ca-i afecteaza criza. nu le e felul sa se planga poate.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laura, e o mare tampenie instigarea asta la revolta populara! Si tare mi-e ca e mana micutului Ponta!

Nu vreau sa intru in discutii de politica neaosa, dar este clar ca masuri de austeritate sunt necesare! Important este sa nu se ia doar de la cei saraci! Ori se pare ca la noi pe asta se mizeaza!
Sper sa nu se ajunga la cine stie ce manipulari de mase! Cred totusi ca ne-a mai ramas ceva ratiune...

PS. Am inteles ca azi au manifestat sindicalisti si oameni simpli din intreaga tara. Un numar aproximat la cca 40.000 de oameni. Sa vedem ce va mai fi...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Am primit pe YM un mesaj de genul "sa mergem in Piata Victoriei sa-i dam jos". Pana la urma in Ro care e treaba cu protestele astea? ca abia mi-am refacut calc si pt moment nu vreau sa instalez plug-inul pt televiziunile romanesti, iar singura care-mi merge direct din site fara intreruperi e d-na Firea si am o tendinta asa sa nu prea o cred

mai devreme, printre picaturi am vazut pe protv international (doar postul asta il prindem prin satelit) ca sunt oamenii in strada in Bucuresti. ceva de 50 de mii am auzit. pensionarii, sindicatele, minerii, mamele.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

in 97 am asistat la asasinarea unui oras intreg: Braila. Ciorbea a inchis toate intreprinderile mari in mod nejustificat (Promexul de exemplu figura cu datorii de 2mld la stat dar tot de la stat avea de incasat 2.5mld). Familii intregi (mama, tata, fiica, ginere) s-au trezit in somaj...caldura si apa calda au inceput sa se sisteze din cauza datoriilor acumulate, Insula Mare a Brailei fusese deja data pe nimic...in mai putin de un an orasul s-a depopulat. Numai ca, spre deosebire de acest moment, au avut unde sa plece: Spania, Italia, Germania...

sincer, nu vad solutii pentru cei care au luat acum 2-3 ani credite de 1-2 sute mii euro pt locuinte...vom fi martorii unor tragedii de proportii...va creste in Romania criminalitatea si asta e poate cel mai rau lucru...

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Grati...si acum ai au oamenii unde sa plece, daca vor! Pe banchiza cu ursii polari si tot e mai bine decat aici, parol!

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Aici un articol interesant despre cum prezinta televiziunile romanesti mitingul de azi: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7290138-livetext-hotnews-priveste-protestele-sindicale-oglinda-televiziunilor.htm

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023
Am inteles ca azi au manifestat sindicalisti si oameni simpli din intreaga tara. Un numar aproximat la cca 40.000 de oameni. Sa vedem ce va mai fi...

S-au nimerit printre ei si oameni simpli. Grosul insa ... a venit de dimineata de prin toata tara cu ... microbuzele si autocarele ... de care pomenea Dan Nica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
...Oameni in strada la Bucuresti...

A fost un miting sindical, anuntat din vreme, organizat, stiut, aprobat.
S-au strins 30.000 de persoane, au scandat ce-a fost de scandat, au dansat dansul pinguinului :), si dupa aceea au plecat acasa la ora cuvenita.
Este catalogat de comentatori drept unul dintre cele mai pasnice din ultima vreme.
Pina si Hoara a scapat cu viata la trecerea printre manifestanti .

Hai sa nu dramatizam grecizam (deocamdata) situatia nejustificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

yo cred ca se dramatizeaza la greu cu cei cu credite pt apartamente si cresterea criminalitatii.

apartamente nu sint asa multe date dar in schimb zgomotele care se fac de catre cei care au luat bani pt ele sint mari ...si de aici se da senzatia ca este un dezastru in tara...vine cataclismul etc etc
tara are 20 mil oameni si au fost date citeva mii de apt in rate...deci nu este o mare problema.

Mergi la inceput