Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
marizta spune:
lidia si eu am rh negativ si sotul pozitiv....dar inca nu stiu dak o sa fac anticorpi si cat costa , o sa intrb dr cand ma duc la el pt control si cu analizele.....asa k dak afli inainte sa imi zici si mie
9 +
Doamne ai grija si de noi
douradoudou spune:
acidul folic din suplimente este putin diferit de cel pe care il luam din alimente. si nu e vorba doar de defecte de tub neural: acidul folic are rol important in formarea ADN-ului si a celulelor si tesuturilor..chiar si cu o dieta f sanatoasa nu poti sa stii cat de mult asimileaza corpul pt ca depinde de mai multi factori.
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+
ana_o spune:
Greu va recuperez, scrieti una-ntr-una!!!
Miruna, te-am visat azi noapte! Eram la shopping de rochite pentru gravi!
Legat de pozitia in timpul somnului, am citit in cartea mea de gravidute ca cel mai bine e sa dormim pe partea stanga, ca sa nu obosim aorta. Eu dorm oricum, in afara de pe burtica. Niciodata n-am putut dormi pe burtica, pentru ca sunt dependenta de perna!
Iar cu stranutatul, am mai spus, de 7 ani am rinita alergica, de cand a venit primavara adorm stranutand si ma trezesc stranutand, ca sa nu mai spun ca si in miezul noptii, cand tre sa merg la baie din cauza lui pipi, ma ia cate un stranut si f greu pot sa adorm din nou. Intr-adevar, am momente cand simt niste intepaturi groaznice, in ovare, dar bebe vad ca e ok, nu mi-a dat de inteles in niciun fel ca ar suferi. Burtica mea tot creste, efectiv nicio pereche de blugi/pantaloni nu ma mai incape.
Acidul folic nu-l mai iau separat din saptamana 13. Am primit de la clinica doctorului meu vitamine Materna, care oricum au continut de acid folic. Si astea nu se iau doar in timpul sarcinii, ci sunt recomandate si in perioada de alaptare. Deci e un mister, pana la urma, pentru ce perioada e bun acidul folic.
Allexxia, multumim pentru capitol nou!
Ana
16
mirunam spune:
Ana am gasit ceva frumos??? Macar in vis! Nu stiu daca ai citit dar tot ce am reusit sa cumpar a fost o pereche de pantaloni , care intr-adevar vin foarte bine. Restul horror.
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +
ratusca83 spune:
heii..buna burtici.va pe toate tare, tare..
Lidia,july..bine ati venit in grupul nostru..va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi......marizta si eu sunt putin racita si am luat un paracetamol si mult cxeai cu miere si lamaie...
ana_o si eu am o rinita de vreo 6 ani..si la fel ma culc cu stranutul si ma trezesc cu el...inainte sa raman insarcinata mai luam pastilute dar acum nu am voie....
fetelor am gasit cirese romanestii..azi mi-am luat cam acrisoare ele dar cel putin sunt de la noi....si am gasit si capsunici tot romanestii..delicioase...
Eu azi am gatit file de merluciu la cuptor si cartofi natur cu multa verdeata.....
Si eu iau utrogestan 2 pe zi de 200mg..dar nu le inghit ci le bag intravaginal...luni merg iar la control sa vad cum este bebe...va pupicccc dulce..
12+ si ingeras in ceruri
allexxia_m spune:
Mie mi-a zis doctora sa iau acid folic pana in saptamana a 16-a
tocmai ce am sunat-o sa o intreb cand mai vin la eco si mi-a zis ca pentru TT sa mai astept sa fac 18 saptam
luni peste 2 saptam o sun sa-mi zica exact in ce zi sa ma duc, deci mai am de asteptat
Ana_o
16+
Lidia_P spune:
"Eu azi am gatit file de merluciu la cuptor si cartofi natur cu multa verdeata....."
imi ploua in gura....pot spune ca e furtuna ..... cred ca ma duc acasa si imi fac cartofi natur ca peste nu am....
14+
sugubina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexxia_m fetelor dati-mi si mie cateva idei .... ce sa mai gatesc, am niste pulpe de pui dar chiar nu am nici o idee ce sa fac 16+ |
Fa-le la cuptor, si faci mujdei langa. Sa se faca nice and crunchy.
sugubina +11
marizta spune:
apropo de mancare si eu sa mananc azi peste: plachie de salau la cuptor cu multe legume
9 +
Doamne ai grija si de noi
ana_o spune:
Eu aseara am fost la zilele orasului... mici mititei super buni si...!!! hamsii!!! prajite, crocante si sarate! un deliciu, in sfarsit incep sa mananc normal, singurul anormal din meniu a fost pofta de bere... Va dau cuvantul de onoare, stiam ca nu am voie, dar n-am rezistat si am luat cateva guri.
Ana
16