Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
ukume24 spune:
Ce bine suna cu mujdei... pacat ca eu nu prea pot papa acum usturoi.Am mancat de 2 ori si mi-a fost f rau. Si eu care sunt moarta dupa mujdei de usturoi... ce sa-i faci mai trebuie sa renunt la una alta din cand in cand.... bebe sa fie sanatos ca renunt la orice
11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ratusca83 spune:
ana_o si eu poftesc la bere si recunosc ca de cate ori vad pe cineva ca bea bere cer si beau si eu cate 2 guri..cred ca am sa am un copil betiv .
12+ si ingeras in ceruri
gabriella1 spune:
l-am vazut pe bb (ratoiu' si ]pe poza de la echo scrie:
Gn : 44
E/A 2/3
D 14.0 cm
DR 72
cine-mi traduce?[/b]
dupa echo azi am 11 saptamani
dupa calculele mele ,vineri fac 11 s.
ps-mananc de 3 zile carnati cu salata de varza, dupa ce duminica am halit hamsii si-am iubit wc-ul fro juma' de zi
Gabriela
10+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ratusca83 spune:
am uitat sa va spun....AM SCAPAT DE GRETURI!!!..mai uneori dar rar de tot....acum as manca mereu..eu inca nu am trecut la hainutele de gravida..inca ma incap cele normale..puppp
12+ si ingeras in ceruri
anya2010 spune:
Hello fetili pe burtici. Sarcina usoara noilor venite
De dimineata ma straduiesc sa recuperez ce ati scris, aveti spor nu glumaTreaba multa la munca, iar vremea asta ma doboara
Utrogestan iau si eu 2 ovule de 100 pe zi, in primele 3 luni am luat de 200, acum mi-a scazut doza. Eu le pun intravaginal, asa mi-a recomandat si dr. Pe cale orala provoaca amateli si nu e indicat sa conduci.
Am vazut ca ati vorbit de nume in capitolul trecut, eu cred ca o sa-i pun numele Gabriel, am eu un feeling ca o sa nasc pe 8 nov exact de Sf. Mihail si Gavriil. Am unele reprosuri de la mama soacra si de la cumnata ca lor nu le place pt ca pe sot il cheama tot Gabriel si ca nu da bine sa-l numim la fel atata timp cat si sotul e deacord, restul nu conteaza.
Rh negativ are si vmadelain, ei dr i-a zis sa faca dozaj in saptamana 22 de sarcina. Momentan ea e doborata de greturi si dureri de capO sa vina ea cu mai multe amanunte cand o sa se simta mai bine.
Miruna mi-am luat si eu blugi de la Rococo si sunt multumita de ei, intr-adevar restul e praf.. Eu am inca haine care o sa-mi vina cred ca pana prin luna a5a, ca mi-am tot luat in ultimele luni haine care sa poata fi purtate si de gravidaAcum parca n-am nici o tragere de inima sa umblu prin magazine, se mira si sotulRecordul meu e de 12 ore petrecute in mall la cumparaturi
Ana 15+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
ana_o spune:
Miruna, ne-am luat rochite, negru si crem! Da, am citit ca ti-ai luat pantaloni, eu am vazut o rochita frumoasa la Mothercare, dar era inchis, numai ce iesisem de la un film si a doua zi am plecat la socri, n-am mai avut timp de mall.
Ana
16
ratusca83 spune:
gabrriellaaaaa mai lasa jocurile si mai stai cu noi pe aici....
12+ si ingeras in ceruri
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 gabrriellaaaaa mai lasa jocurile si mai stai cu noi pe aici.... 12+ si ingeras in ceruri |
ntz,ca vorbiti despre mancare si 25% se duc,ai uitat?
Gabriela
10+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Eu aseara am fost la zilele orasului... mici mititei super buni si...!!! hamsii!!! prajite, crocante si sarate! un deliciu, in sfarsit incep sa mananc normal, singurul anormal din meniu a fost pofta de bere... Va dau cuvantul de onoare, stiam ca nu am voie, dar n-am rezistat si am luat cateva guri. Ana 16 |
sunt zilele orasului in Bucuresti?sincera sa fiu si eu de cand sunt gravida si eu beau bere...inainte de a fi gravida nu cred ca am baut o bere intreaga in 27 de ani, dar acum cand vad bere imi curg balele... eu am inteles ca nu e rau sa bei bere in timpul sarcini (bine sa nu se faca excese)daca iti este pofta mai bine bei..... mama mea imi povesteste ca atunci cand era gravida cu fratele meu beia tuica...cica in fiecare noapte se ducea ca somnabulul la frigider si lua o gura de tuica.... credetima cu nu am vazut-o pe mama niciodata beata in viata mea....asa ca nu ai gresit cu nimic daca ai luat cateva guri de bere
14+
anya2010 spune:
Felicitari gabriela pt intalnirea cu bebe. Valorile alea sunt si pt mine o enigma, nici pe ale mele nu le-am putut descifra medicul mi-a zis ca e bine si l-am crezut pe cuvant
Ana 15+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze