Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 5
lorin7774 spune:
eu am gatit ieri ciulama din pulpe de pui, cu mamaliga si cu ardei copti!
azi fac niste vinete
mie mi-a dat acid folic si duphaston pana in saptamana 16. Si cred ca din cauza progesteronului, creste par in exces, mai ales pe burtica Mai am un pic si sunt maimuta Judi
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+
MSymo spune:
Lidia, eu sunt cu Rh negativ si am facut dozarea de anticorpi la Medsana - 82 lei. Dar, la Institutul de Hematologie, la Victoriei - Dr. Felix costa 25-30 lei. Este o analiza de sange, normal ca te costa ca doar la noi nu-i nimic gratis. Eu am facut la 14 sapt si nu am dezvoltat anticorpi inca, o sa o repet....dar nu stiu exact cand.
Symo 16+
anya2010 spune:
Era vorba de zilele orasului la Tg.Jiu.
Mai iau si eu cate o gurita de bere, nu pot sa rezist mai ales cand e vorba de o Corona cu lamaieE buna si Clausthaler, nici nu-ti dai seama ca e bere fara alcool. Nu beam inainte dar acum mai poftesc la bere si la vin rosu
Ana 15+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Lidia, eu sunt cu Rh negativ si am facut dozarea de anticorpi la Medsana - 82 lei. Dar, la Institutul de Hematologie, la Victoriei - Dr. Felix costa 25-30 lei. Este o analiza de sange, normal ca te costa ca doar la noi nu-i nimic gratis. Eu am facut la 14 sapt si nu am dezvoltat anticorpi inca, o sa o repet....dar nu stiu exact cand. Symo 16+ |
multumesc mult de raspuns, eu maine ma duc la Hematologie ca acolo mi-a dat doctora trimitere....va spun maine cat costa si acolo o amarat de analiza care normal ar trebui sa fie gratuita
14+
mirunam spune:
Gabriela, m-ai omorat cu mancarea si cei 25% ! Eu zic sa bagam tare acum ca din noiembrie facem foamea Oricum si mie imi plac carnatii in perioada asta, inainte nu as fi macat sub nicio forma. Am gasit unii de vita, afumati usor, ca la tara, fara grasime...
Va admir ca mancati peste. Eu ma chinui cu carnea dar pestele numai cand il vad imi vine sa vars.
Se pare ca toate avem dependenta de bere . Eu in fiecare seara am ajuns sa bag o berica fara alcool... nici nu ma pot gandi ce baga in ea ca mor de poftaaaa si beau oricum.
Ana la Mothercare sa mergi ca au hainute frumoase, la preturi mult mai mari decat la ei acasa dar asta e.
Lidia, referitor la Rh trebuie sa faci dozarile de anticorpi insa fiind primul copil nu este periculos. La al doilea se complica lucrurile, in cazul in care primul a avut Rh diferit de al tau si s-a facut transfer de sange de la fat la mama.
Sugubina, ce ai facut cu programarea pentru bitest?
MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Gabriela, m-ai omorat cu mancarea si cei 25% ! Eu zic sa bagam tare acum ca din noiembrie facem foamea Oricum si mie imi plac carnatii in perioada asta, inainte nu as fi macat sub nicio forma. Am gasit unii de vita, afumati usor, ca la tara, fara grasime... Va admir ca mancati peste. Eu ma chinui cu carnea dar pestele numai cand il vad imi vine sa vars. Se pare ca toate avem dependenta de bere . Eu in fiecare seara am ajuns sa bag o berica fara alcool... nici nu ma pot gandi ce baga in ea ca mor de poftaaaa si beau oricum. Ana la Mothercare sa mergi ca au hainute frumoase, la preturi mult mai mari decat la ei acasa dar asta e. Lidia, referitor la Rh trebuie sa faci dozarile de anticorpi insa fiind primul copil nu este periculos. La al doilea se complica lucrurile, in cazul in care primul a avut Rh diferit de al tau si s-a facut transfer de sange de la fat la mama. Sugubina, ce ai facut cu programarea pentru bitest? MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 + |
pai la tine 25 % nu se cunosc,da' la mine... (noi).
Gabriela
10+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Lidia_P spune:
pai m-a trimis pt dozarea de anticorpi ca eu am Rh negativ si sotul are pozitiv....doctora mea lucreaza si la Medicover asa ca nu avea cum sa ma trimita la Medsana si a preferat sa ma trimita la Hematologie
14+