Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
ratusca83 spune:
mirunam..pe astea le-am facutttt..de fapt fara rubeola pt ca am imunitate..am mai facut si hemograma plus toate celelalte uzuale pt ficat, colesterol, calciu, creatinina..etc...am mai facut si papanicolau si culturi de col si ureaplasma, mycroplasma, clamidya, streptococ B, si toate analizele pt trombofilie..la unele astept inca raspuns(astea pt trombofilie le-am facut prevenitv pt ca am o sarcina pierduta si dr a zis ca e bine sa le am facute)..printre care si factorul V leiden, si ac antinucleari si nu mai stiu....o gramada..dar poate mai trebuie ceva![]()
![]()
![]()
...pupiciiiiii...E clar ca azi este ziua cu paranoia

12+ si ingeras in ceruri
douradoudou spune:
vreau placinta dobrogeanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si
14+
DIMITRA_R spune:
nu pot intra pe picassa sa vad pozele
noi suntem bine,astazi ma sunat dr si rezultatele la DT sunt ffff bune,sunt
nu mai stiu cine zicea ,ca are ureoplasma,si mie mi-a iesit si a trebuit sa iau antibiotic 5 zile,dar stiu ca nu este o problema,am avut si la prima sarcina si totul a fost ok.daca cineva stie ce este ureoplasma,sa-mi spuna si mie,ca am ,dar nu stiu ce este
Despre bebe,este bine,dar nu stiu ce este,au spus ca data viitoare,probabil la TT,deci mai am de asteptat

Fetelor eu plec cu fetita in romania 2 saptamani,in vacanta,pe 5 iunie,si nu am net in ro,asa ca o sa va duc lipsa

iar despre calatori,dr meu mi-a dat liber,vin in ro cu avionul,si in august plec in creta in vacanta,o sa fiu o
plimbareata![]()
ah,fetelor credeam ca nu se vede burtica mea,dar ieri in metrou,multa lume imi ofereau scaunul,deci se vede burtica

pup fetele

,si burticile
LARISA
de
DIMITRA(2.02.2007)
12+
lorin7774 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Simona, tocmai cand vroiam sa nu par dictatoare (sunt acuzata des de acest defect), ai scris ca am dat "ordine" Ratusca, nu iti spun ce am facut ca sigur nu le-ai bifat pe toate Lorin pana sa aflu culoarea deja m-am gandit la nspe variante pentru camere. Am doar mobilierul si camera vopsita, atat! Sa tot muncesc MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 + |
eu va trebui sa reorganizez toata casa in cinstea venirii lui bb2 !!! mi se pare prea mare diferenta sa-i pun in aceeasi camera vreo 2 ani de acum in colo, pentru ca ar deranja-o pe Miruna, care doarme neintoarsa 12 ore daca o las, singura in camera ei.
Vreau ca si pe strumf sa-l invat sa doarma singur in camera, deci tb sa reorganizez dormitorul nostru.
si daca e fetita, fac de pe acum mobila dubla in camera Mirunei, iar daca e baiat....nu stiu.......noi o sa dormim in balcon in ritmul asta !!!
deocamdata Miruna nu e foarte entuziasmata, desi inainte de producerea evenimentului ne facuse capul patrat ca mai vrea o surioara ! se multumeste sa comenteze schimbarile vizibile prin care trece mami (gen: ooaaaa, ce burta mare ai !) si raspunde telegrafic atunci cand e intrebata de acest subiect : o sa ma joc cu ea! o sa impart cu ea !
lucram intens la treaba asta ! ne asiguram ca i se spune suficient de des ca mami si tati o sa va iubeasca pe amandoi la fel, etc....n-o sa fie usor !
Alexandru ce zice ?
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

cu ajutorul lui Dumnezeu
11+
mirunam spune:
Simona, stiu ca glumeai
. Sotul si tatal imi spun ca sunt dictatoare iar Alex ma chema "majestate" intr-o perioada ![]()
Doura, multumesc pentru informatii, e clar ca ma reprofilez pe magazinele arabesti. La cel de pe J.L Calderon este dificil sa ajung, da dupa descriere
. Eu sunt fan inrait al mugurilor de pin de mult timp, din pacate constransa de imprejurari ii aduceam din tari straine. Acum ca se gasesc tot felul de ciudatenii si la noi speram sa ii gasesc.
M-ai inebunit cu caimacul
asta chiar nu am unde sa gasesc. Mi se pare deliciu!!! Eu fierb laptele in disperare ca sa faca caimac 
Ratusca, ai facut mai multe analize decat mine!!!
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 15 +
douradoudou spune:
ureaplasma este o bacterie f periculoasa in timpul sarcinii (daca nu e tratata)
si
14+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 eu va trebui sa reorganizez toata casa in cinstea venirii lui bb2 !!! mi se pare prea mare diferenta sa-i pun in aceeasi camera vreo 2 ani de acum in colo, pentru ca ar deranja-o pe Miruna, care doarme neintoarsa 12 ore daca o las, singura in camera ei. Vreau ca si pe strumf sa-l invat sa doarma singur in camera, deci tb sa reorganizez dormitorul nostru. si daca e fetita, fac de pe acum mobila dubla in camera Mirunei, iar daca e baiat....nu stiu.......noi o sa dormim in balcon in ritmul asta !!! deocamdata Miruna nu e foarte entuziasmata, desi inainte de producerea evenimentului ne facuse capul patrat ca mai vrea o surioara ! se multumeste sa comenteze schimbarile vizibile prin care trece mami (gen: ooaaaa, ce burta mare ai !) si raspunde telegrafic atunci cand e intrebata de acest subiect : o sa ma joc cu ea! o sa impart cu ea ! lucram intens la treaba asta ! ne asiguram ca i se spune suficient de des ca mami si tati o sa va iubeasca pe amandoi la fel, etc....n-o sa fie usor ! Alexandru ce zice ? LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 11+ |
Wow, voi chiar aveti de munca! La mine e mult mai simplu. Oricum la inceput ai dreptate ca nu pot fi pusi impreuna, ar fi o tortura pentru cel mare.
Alex e entuziasmat in continuare! Din observatiile glorioase:
"Ce faci bebe? Ma vezi
? Eu sunt fratele tau mai mare?""Pacat ca bebe nu are un televizor mic in burtica sa ma vada cum il vad eu la ecograf" as putea sa inghit unul
"Mamiii!! Nu mai bea bere! Stii ca nu ai voie alcool ca se imbata bebe" (reactia in fata berii fara acool)
Are tot felul de planuri. Ma pune sa fac vocea bebelui, eu de altfel sunt vocea oricarui lucru, pana si cu musculitele de pe pereti vorbeste si eu le fac vocea
Eu cred ca tot enetuziasmul va pieri la primele colici
De ce nu pui pozici cu Miruna pe Picasa???
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 15 +
douradoudou spune:
la mine si laptele praf face caimac..eu il culeg ca daca il inghit vomit imediat..dar ashta chiar daca e din caimac nu are consistenta aia de "pielita"
si
14+
BraveGirl spune:
eu am racit. E Arianna bolnavioara si am luat de la ea. Sunt super obosita, asa ca n-am mai avut timp de net. am sunat-o pe mama imediat sa vina sa ne salveze, ca nu mai puteam. Aveam deja 4 nopti nedormite 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
14+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2