Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nici eu nu recomand drum lung cu masina ..eu cu avionul o sa ma duc in rom. prin iulie si ma intorc in septembrie cred deci o sa am 6-7 luni.

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Simona, tocmai cand vroiam sa nu par dictatoare (sunt acuzata des de acest defect), ai scris ca am dat "ordine". Pentru mine e ok.

Ratusca, nu iti spun ce am facut ca sigur nu le-ai bifat pe toate . Oricum normal este sa iti dea cateva de baza si de acolo, daca apare ceva cu probleme sa suplimenteze. Eu cred ca cele mai importante sunt Toxoplasma, CMV, Lysteria si Reubeola/Rujeola. Nu cred ca le-ai ratat

Lorin pana sa aflu culoarea deja m-am gandit la nspe variante pentru camere. Am doar mobilierul si camera vopsita, atat! Sa tot muncesc Ce parere are Miruna de bebe2?

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

dar daca ne intalnim pe 29 mai sa mergem undeva in parc ca se anunta frumos afara.....eu as vrea undeva la un suc si inghetata de la betty ice cu stafide in rom si visine

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Miruna,,te tachinam,draguta...Nu esti dictatoare..hahahaa..cine ti-a spus asta??? Esti ok...doar ca imi place sa tachinez pe cine simpatizez

Mergi la inceput

miruna mugurii de pin sa fie albi neprajiti..ii prajesti tu in putin unt pana au o tenta aurie...cruzi poti sai folosesti la salata de fructe daca vrei cu migdale tot crude (decojite si taiate in 2)si caju ..noi punem asa la cocktail de fructe cu ashta( un fel de crema de lapte-mai exact se face din caimac-stiu cand te gandesti la caimac te gandesti la pielita scarboasa dar crema asta nu e deloc asa..se amesteca nu stiu cum si rezuta o crema pufoasa ceva gen frisca f groasa)

si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

deci pe 29 vor fi 31 grade in Bucuresti vedeti si voi aici http://vremea.kappa.ro/

15+

Mergi la inceput

am gasit asta acum pt cine e interesat de chestii arabe:http://timp-liber.acasa.ro/hobby/magazine-arabesti-in-bucuresti-13029.html

si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Lidia,normal ca in parc..la suc ,inghetata...samd..sa te uiti la pozele de la intalnirea noastra ...pe picassa

Mergi la inceput

va recomand patiseria fadel( de fapt au multe feluri de prajituri libaneze)..este undeva pe jean luis calderon..anyway sper ca mai e acolo. daca o gasiti cred ac va faceti abonament acolo sigurrrrrrrrrrrrrrrr

si 14+

Mergi la inceput

la fadel cand va duceti puteti sa intrebati ce vreti va explica ce e in fiec prajitura daca nu stiti ..si daca vreti outeti sa si gustati .e un loc mic simplu..dar garantez 100% pt dulciurile de acolo

si 14+

Mergi la inceput