Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Neatza,Doamnele!.Neatza aproape de pranz.Miruna,Doura,si euuuuuu mananc iaurt cu capsuni.Si am mancat cirese de vis,luate cu 15 lei din afara Bucurestiului,de la taranii de pe drum
Vad ca numeni nu ma baga in seama.Voi nu vreti sa ne mai intalnim? Data trecuta pana s-a organizat totul trecuse o luna,deci,daca vrem,ar trebui sa incepem pregatirile,propunerile,,nu??
Eu zic sa propuna mamele cu copii,pt ca e mai greu la ele
In alta ordine de idei,eu dorm 12 h pe zi.Ma culc la 21 si ma trezesc la 9 dim.,cred ca bebelusul meu e un somnoros
Si,fetelor,nu va mai faceti atatea griji,pana la urma ce rezolvati fiind asa stresate...hmmm.Fiti barbate,fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

eu am vrut in iulie sa plec in Italia cu masina ... atunci am sa am undeva la 22 sap si doctora mea nu vrea sa ma lase cica nici cu avionul ea nu isi da acordul ... cica sa ma duc undeva mai aproape la bulgari sau la greci .... voi ati vorbit legat de vacanta cu doctori vostri?

15+

Nu am vorbit, dar al meu m-ar lasa oriunde pana in luna a 7-a daca nu am probleme. Sfatul meu insa, este sa stai cuminte. Am facut de doua ori drumul si nu e de gluma. In plus e foarte riscant si obositor. Eu am fost fortata de imprejurari (nu gaseam bilet de avion asa repede) si de aceea am practicat acest sport, altfel nu as mai face sa ceva.

Cu avionul insa este exagerat. De ce nu? Sunt 2 ore!

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Simona aseara ma gandeam sa planificam o intalnire noua! Please, propune tu o data ca eu propus data trecuta .

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput

Doura,daca Miruna face cozonac,eu ma prind sa fac sarmalute,ardei umpluti,si piftie(la noi se spune racitura) cand vii tu
Eu zac ca ma pricep la bucataria romaneasca...si nu numai eu,si sotul
Simona +16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

hello...fetelor nu va mai ganditi doar la lucruri rele..si eu am pierdut o sarcina si mi-am pierdut si fetita la 2 luni...si totusi incerc sa merg mai departe cu incredere..si eu am emotii inainte de echo e normal..dar nu ma gandesc sa fac 100 de echo pe luna sau sa repet analize ..noi trebuie sa gandim pozitiv si numai la bine pt bb-ii din burtica. trebuie sa-i protejam. ...acum mancare: ana vreau si eu cozonaci cu prajituri(imi si imagina un czonac mare cu prajituri inantru )...si mie imi place ciorba cu zeama de varza dar fara gaini sau pui...nu pot sa-mi imaginez ciroba de zburatoare ..doar supa cand sunt bolnava...as manca si niste salata boeuf si niste piftie (asta e din aia gelatinoasa de curcan cu felii de amaie si morcov?????daca da vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu)...eu acum beau un pahar imens de lapte si imi fac curaj sa-mi iau pastilele..mai revin

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

sunt de acord cu tine...trebuie sa fiti optimiste, optimismul atrage numai lucruri pozitive dupa el
si eu plec la eco acum si abia astept sa=l vad pe bebe...va povestesc cand vin, dar mai spre seara ptr ca mai am niste drumuri de facut dupa eco

Mami Andreea 13sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Miruna, eu am visat gemene Sofia si Sonia....

se vede ca nu mai avem rabdare...

noi trebe sa schimbam mobila in dormitorul copiilor si in functie de ce va fi, ne hotaram...asa ca de-abia astept sa am culoare la corucior !!!

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

mirunam mi-a trecut doar prin gand sa le repet, dar iti dai seama ca ma alearga sotul prin casa daca aude...Chiar voi ce analize ati facut pana acum? Ca poate am sarit vreuna..Azi cred ca este ziua de paranoia..Eu fac o supa de pui acum si felul 2 nu stiu cred ca as papa niste spaghete sa vedem..Eu nu am voie sa plec in nicio vacanta..dr a zis acasa anul asta ca este mai bine..Asa ca ma supun..poate ca am sa plec asa 2-3 zile la munte in Cheile gradistei..ca tare mult imi place acolo...la toateee
o sa incerc si eu capsuini cu iaurt..

12+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Propum data de intalnire,dupa ordinele mirunei.Sunt extrem de ascultatoare.
Eu spun ce imi convine mie...voi veniti cu doleante si suntem ff deschise la sugestii
29 mai,ma gandesc ca in iunie incep oamenii sa plece in vacante
si apoi vreau sa va vad mai repede burticile

Mergi la inceput

Nici eu nu pup vacanta...colul scurt ma tine in pat,iar regulule impuse de FMI ma tin in tara.Asa ca voi avea o linistita vacanta ruralo-agrara la parinti in moldova
Simona+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

off am uitat sa o intreb pe mama de muguri de pin..uite ce am gasit pe net :" În Bucure#351;ti, eu i-am g#259;sit pân#259; acum în dou#259; locuri. În Metro, în pungu#355;e de 100-150 de grame, pr#259;ji#355;i, la raionul de fructe uscate, lâng#259; cel de legume #351;i fructe proaspete. Nepr#259;ji#355;i, mai mari #351;i mai ieftini îi g#259;sesc într-o m#259;cel#259;rie din zona Crânga#351;i, aproape de metrou, într-un complex în care exist#259; #351;i un fast food cu #351;aorma, pui, lahmacun etc. E posibil s#259; se g#259;seasc#259; #351;i prin Mega Image sau alte magazine."..alta "Si la Real. Garantez :) Tot in zona aia cu fructe uscate, linga raionul de fructe si legume"
" Si in unele magazine plafar, precum si la o macelarie arabeasca de pe calea mosilor, aproape de obor"

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput