Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

mirunam pai tu nu ziceai ca vrei baiat? acuma vad ca incepi sa te obisnuiesti cu idea ca s-ar putea sa fie fetita? ...

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Pissi, nu iti fa probleme cu excursia. Un pic de relaxare nu strica. Si eu am plecat, aveam programate concedii de dinainte de a afla ca sunt insarcinata, si nu mai aveam cum sa le anulam, decat cu pierderea banilor dati. Insa sincer mi-au facut bine. Eram extrem de stresata la inceputul sarcinii, si cateva zile departe de casa au facut minuni.

Iar avionul nu are efect negativ asupra lui bebe. Daca e coada la check-in sau security, e in dreptul gravidelor sa aiba prioritate, asa ca nu ezita sa ceri sa intri in fata (eu penultima data la Otopeni am trecut pe la Diplomati, ca era o coada infernala - si am vorbit cu cel care verifica pasapoartele si m-a trecut pe acolo)

15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello...fetelor nu va mai ganditi doar la lucruri rele..si eu am pierdut o sarcina si mi-am pierdut si fetita la 2 luni...si totusi incerc sa merg mai departe cu incredere..si eu am emotii inainte de echo e normal..dar nu ma gandesc sa fac 100 de echo pe luna sau sa repet analize ..noi trebuie sa gandim pozitiv si numai la bine pt bb-ii din burtica. trebuie sa-i protejam. ...acum mancare: ana vreau si eu cozonaci cu prajituri(imi si imagina un czonac mare cu prajituri inantru )...si mie imi place ciorba cu zeama de varza dar fara gaini sau pui...nu pot sa-mi imaginez ciroba de zburatoare ..doar supa cand sunt bolnava...as manca si niste salata boeuf si niste piftie (asta e din aia gelatinoasa de curcan cu felii de amaie si morcov?????daca da vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu)...eu acum beau un pahar imens de lapte si imi fac curaj sa-mi iau pastilele..mai revin

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Eu la Herghelegiu am gasit de abia in septembrie, la Sanador programare. La euroclinic voi cum ati reusit sa gasiti asa repede? Ca mie mi-a zis de la receptie ca numai se fac programari decat celor care chiar nasc cu el...

15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna si eu mananc capsuni cu iaurt..si mai imi place asta: pun putin iaurt..apoi musli..capsuni ,banana, si daca ai si alte fructe de padure merg f bine , apoi iar iaurt ..divinnnnnnnn

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Am citit intr-un capitol precedent ca cineva (nu mai tin minte cine ) a fost la Fetomed in Austria? Daca da, imi dati si mie detalii despre cum a fost? Eu, in urma a mai multe recomandari, mi-am facut programare acolo pt eco de morfologie fetala la 22 sapt, si sunt curioasa de pareri.

15s

Mergi la inceput

Voi v-ati apucat deja sa va ganditi cum o sa ii decorati camera? :) Eu numa camere de bebe am in minte :) mi-am cumparat acum si Elle Decoration ca am vazut ca scrie pe ea ca e speciala de
"Camere de copii" - nu am apucat insa sa o rasfoiesc, astept pauza de masa.

15s

Mergi la inceput

PS: ma treceti si pe mine pls in listuta cu data nasterii?
09.07.1982

Merci!

15s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

eu am vrut in iulie sa plec in Italia cu masina ... atunci am sa am undeva la 22 sap si doctora mea nu vrea sa ma lase cica nici cu avionul ea nu isi da acordul ... cica sa ma duc undeva mai aproape la bulgari sau la greci .... voi ati vorbit legat de vacanta cu doctori vostri?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sugubina, cam asa este. Mi-as dori 3 baieti dar ma conving singura ca e fata si mai si visez lucrul asta

Doura eu am promis ca fac cozonac cand vii in Ro, dar cu prajituri in el nu fac! Imi si imaginez cozonac cu amandina

Eu detest bucataria noastra asa ca la piftii si sarmale nu ma bag, sunt fan bucatarie mediteraneana. Mai devreme imi ploua in gura doar cand am citit "Grecia"...

Apropo a gasit careva samburi de pin??? La hipermarketuri nu am gasit Inca mai sper sa fac pesto.

MIRUNA cu Alexandru si Bebe 2 15 +

Mergi la inceput