Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 15
MSymo spune:
Sugubina, tu unde ai incercat sau cum....sa faci programare la el? Direct pe nr de Euroclinic sau ai vb cu asistenta lui?
Symo
16+ 
pissi78ro spune:
Alte mamici cu paranoia avanasata ca mine, mai sunt?
ana_o - mi-ai facut o pofta de bunatatiuri, asa cum le-ai descris.
Dar nu-i nimic, maine plec in Grecia
8+
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia_P sunset_zuzi esti super tare ....esti la particular sau la stat?....m-ar bate gandul sa imi fac si eu asa 15+ |
sunt la particular
...dar multe fete de aici si-au facut program de 6 ore 
Doamne ai grija si de noi
13+
sugubina spune:
| citat din mesajul lui MSymo Sugubina, tu unde ai incercat sau cum....sa faci programare la el? Direct pe nr de Euroclinic sau ai vb cu asistenta lui? Symo 16+ ![]() |
Pai prima oara am sunat la nr de programari 9220, si deacolo mi-au zis ca ma va suna asistenta lui. Surpriza, m-a sunat a doua zi.Si asa am prins programarea din 17.05 (cand aveam 11s) si a zis ca e prea devreme

Apoi am sunat la fel tot la call center la 9220 de unde mi-au zis ca nu mai are nimic liber pana in AUGUST!..si de aici disperarea mea. In fine cum o vrea Dumnezeu..daca tu poti vb cu el sa gaseasca un locsor in zilele alea ar fi minunat!
sugubina
+11
sugubina spune:
| citat din mesajul lui pissi78ro Alte mamici cu paranoia avanasata ca mine, mai sunt? ana_o - mi-ai facut o pofta de bunatatiuri, asa cum le-ai descris. Dar nu-i nimic, maine plec in Grecia 8+ |
pisi in Grecia! Ce frumoos! Unde? Cu ce masina sau avion? Cat stai?
sugubina
+11
ratusca83 spune:
Neata burticile mele dragi..va 
tare,tare..Eu abia m-am trezit si o sa merg sa pap ceva si apoi cred ca ma duc pe la birou la sot ca nu mai pot in casa..de fapt ma duc dupa ce fac si o supa asa repede...
pissi78ro eu cred ca te intrec la paranoia..Acum m-am trezit cu un gand sa merg sa-mi repet toata analizele in alta parte sa fiu eu sigura ca au iesit bine

..ce parere aveti?? Sotul meu a zis ca daca mai stau mult in casa o iau razna..Toata ziua ma gandesc doar ca daca patesc ceva..Eu sunt si stresata din cauza pierderii de anul trecut..
Va invit la o cana de cacao cu lapte..Si niste biscuiti..pupiciiiii..Eu sunt aici ma tarai cu laptopul dupa mine..
12+ si ingeras in ceruri
pissi78ro spune:
pisi in Grecia! Ce frumoos! Unde? Cu ce masina sau avion? Cat stai?
sugubina
+11
[/quote]
Este o surpriza facuta de sotul meu. Deabia ieri am aflat unde plecam. Plecam vineri si ne intoarcem luni. Va fi pe o peninsula, intr-un resort de lux cu piscine, baruri, restaurante. Sper sa fie frumos si sa nu am nici o problema. Pe pliant si in poze arata de vis, ca in filme. Doar ca eu am tot felul de ganduri sa nu pateasc ceva.
8+
mirunam spune:
Vad ca fetele zen au disparut
. Ratusca doar nu te apuci sa refaci analizele??? Eu m-am saturat de ele, mai am una sambata si sper ca scap odata.
Ce mai gatiti / papati azi. Ultima mea pasiune sunt capsunile peste care torn iaurt ![]()
Ah, am uitat sa zic ca am visat pentru a doua oara ca o sa am fetita. Prima data am visat ca o sa o chem Sofia si acum Sonia ![]()
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 15 +
danaint spune:
Pentru fetele non-zen :D - din care fac si eu parte - mi-am cumparat un aparat, AngelSounds ii zice, cu care ii poti asculta inimioara lui bb din burtica.
E un fel de doppler nu f puternic. L-am cumparat cu aprobarea dr :), si oricum l-am folosit intai pe sot, sa testez
Pe prospect scrie ca merge folosit de la 14s, eu l-am testat la 13 si am auzit bataile inimioarei, desi f incet, ca de, inimioara mica, in lichid, e normal se auda infundat. Cele mai bune 2 milioane cheltuite vreodata :) Mi-am propus insa sa il folosesc doar cand paranoia e la maxim - nu as vrea sa dauneze cumva cu ceva (presimt ca paranoia o sa ajunga din nou la maxim cam pe luni
)
15s

....esti la particular sau la stat?....m-ar bate gandul sa imi fac si eu asa
15+