Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 14
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pissi78ro Salutare, fetelor. Apropos paranoia! Ca am vazut mai multe fete din acest club. Si eu sunt la fel. Si eu am pierdut o sarcina la 5 saptamani si parca nu pot sa cred ca va fi bine. De exemplu astazi am senzatia ca sanii sunt mai lasati si nu ma dor. Parca nici nu mi-e greata ca de obicei. I s-a mai intamplat cuiva la fel? Adica sa aiba simptome fluctuante? Credeti ca sarcina ar fi putut sa se opreasca din evolutie? Nu stiu ce sa mai cred. Sunt si alte metode de verificare, in afara de echo? Ca ma duc miercuri la echo. Stiu ca poate pt unele par prostesti intrebarile...dar pt cine are aceleasi ganduri, va rog sa imi raspundeti. 8+ |
Pissi, e normal sa se schimbe starile, sunt cauzate de hormonii care fluctueaza dupa bunul lor plac. Sunt zile mai rele si zile mai bune iar in curand iti vor disparea de tot.
Ecografia este singura varianta sigura de a depista sarcina oprita din evolutie, dar nici sa nu te gandesti la asa ceva ca superi bebele degeaba.
Stiu ca e greu sa astepti pana la eco, eu de doua ori m-am dus mai devreme decat planuisem
MIRUNA cu Alexandru
si Bebe 2 15 +
sugubina spune:
| citat din mesajul lui MSymo Sugubina, vorbesti despre medicul meu, Dinu Alexandru - Euroclinic? Daca da, spune-mi o data cand ai nevoie si vorbesc sambata cu el cand merg la eco! Dr. Dinu este ucenicul lui Herghelegiu, iar eu am mare incredere in el. Daca se poate....cu cea mai mare placere incerc sa te ajut. Symo 16+ ![]() |
Da, exact de el vorbesc, la Euroclinic.. Imi trebuie sa merg asa: pe 26,27,28 mai sau pe 7,8, 9 iunie/orice ora, nu conteaza, stau si pe la usi.(pe 26 am fix 12sapt). Nu intre cele doua dati ca sunt plecata din tara si nu am cum ajunge.Mi-a gasit sefa mea o programare dar la alt dr..nici nu am auzit. Daca vrei si poti sa vorbesti iti raman datoare..Te pupez.
sugubina
+11
sugubina spune:
| citat din mesajul lui sunset_zuzi neata burtici ![]() ...ieri inainte sa plec acasa sefa mi-a tinut o "sedinta" ca trebui sa ma implic mai mult in treburile departamentului...bla bla bla ....cred ca isi baga unghia in gat ca stau doar 6 ore la munca ![]() Doamne ai grija si de noi 13+ |
Ce nenorocita domne..UNii nu inteleg de loc, sa te menajeze cat de cat.
sugubina
+11
Lidia_P spune:
am ramas datoare cu o informatie la fete
astazi am fost la dozarea de anticorpi la Hematologie Bucuresti,analiza a costat 20 ron, programul de recoltare este : Luni 07:30-12:00, Marti-Joi 07:30-10:00, Vineri nu se recolteaza doar se ridica rezultatele
14+
lorin7774 spune:
Sunset parca vad un film in reluare !!!
cum se face dom'le, ca sunt toate la fel ???? 

si scorpii si preferate !!!!
buna dimineata la fete 
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
11+
Cristale spune:
Ce uraciosi sunt unii sefi. Eu am asa un noroc....toti colegii ma menajeaza, iar de sef ce sa mai zic....oricand am chef sa plec mai devreme acasa ma lasa, nu comenteaza nimic.
www.floar3d3colt.blogspot.com
sunset_zuzi spune:
lidia da mi-am facut program de 6 ore de gravida...de aici si problema ![]()
lorin stiu
ca ma intelegi fff bine 

Doamne ai grija si de noi
13+
ana_o spune:
Buna dimineata, burtici!! 

Am maturat toata curtea, erau pavelele pline de iarba, au sarit de la motocositoare...
deh, cati termeni de curte
. Deseara imi vine iubitul si vom petrece un weekend plin de indragosteala. Plus ca luni are liber de la job

! Distractie, ce sa mai! Dragele mele, cred ca imi fac maine ambele analize, si echo si TT, pentru ca pe bilet scrie ca trebuie sa se faca analiza TT oricand intre 17-23 mai. Si vom fi cu tati
, deci mergem cu sufletul implinit, chiar daca mi-e teama de analiza asta! Maine petrecem, e sarbatoarea Sf. Constantin si Elena, la noi e chef, cu rude si prieteni. Sarmale, piftii oltenesti, ciorba de gaina cu zeama de varza
, salata boeuf si cozonaci cu prajituri!!! Cine ajunge la Tg Jiu??![]()
AAh, pentru Eliza_cri, eu sunt din TG JIU, stiu ca sunt zilele orasului. Poate avem timp sa ne vedem, daca ai PM activat, lasa-mi numarul de telefon. M-am uitat pe pozele tale, nu te recunosc! ![]()
Ana
16
Lidia_P spune:
sunset_zuzi esti super tare
....esti la particular sau la stat?....m-ar bate gandul sa imi fac si eu asa
....ar fi super marfa![]()
15+
pissi78ro spune:
Pissi, e normal sa se schimbe starile, sunt cauzate de hormonii care fluctueaza dupa bunul lor plac. Sunt zile mai rele si zile mai bune iar in curand iti vor disparea de tot.
Ecografia este singura varianta sigura de a depista sarcina oprita din evolutie, dar nici sa nu te gandesti la asa ceva ca superi bebele degeaba.
Stiu ca e greu sa astepti pana la eco, eu de doua ori m-am dus mai devreme decat planuisem
si am brevetat si ideea de "eco rapida"
dar o sa vezi ca bebe e bine.
mirunam - multumesc mult pt raspuns. Mi-e tare frica de ce se poate intampla cu bebitzu'
8+

....cred ca isi baga unghia in gat ca stau doar 6 ore la munca